"А" група е пълна с отбори хибриди

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: "А" група е пълна с отбори хибриди

Мнениеот kiko75 » 09 юни 2013 12:59

Кашчей написа:
Кировец II написа:
Кашчей написа:Имам въпрос към цесекарите:В Уелс има отбор, който се нарича ЦСКА София.След като носи това име, без да е имал някога нещо общо със създадения през 1948-а година ЦСКА в София, то има ли право да претендира за историята на ЦСКА София, само защото носи същото име?

„ЦСКА София Гардънс“

Амииии..... при фалит и закриване на ПФК ЦСКА ЕАД, то друг отбор в София няма право да носи това име в продължение на 5 години.Така или иначе, ако ще се преименува Литекс, то ще е с някакво допълнение, което в случая ще е същото, както е и уелският отбор в момента, та ония пичове могат ли да кажат, че са ви носители на историята, защото също са ЦСКА София?

ми кои ти каза че в близките 5 години ще има фалит :?:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юни 2013 13:01

Извод/Аксиома на футбола в България:
"А група може и да е пълна с хибриди,но ИЗРОДЪТ е само един"

Обратна аксиома гласи:
"При наличието на един ИЗРОД,то в А група няма как да не е пълно с хибриди"

Обобщена аксиома гласи"
"За да няма хибриди и да има нормален футбол,то ИЗРОДЪТ трябва да се заличи от А група и футбола"
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 09 юни 2013 13:01

ShooterMan трябва да се пише и едно писмо до психо диспансера за твоето състояние. Толкова си се вживял, че просто не може да ти го побере сивото вещество. Бягай се прегледай докато е време, защото после може да е късно. А със това писмо до УЕФА най много да го ползват за да се разсмиват. Платини да разследва перуката . За по голям виц даже не мога и да се сетя. И Платини е шмекер като Перукан. И двамата са дупе и гащи. Демек като ни закриля Перуката ни закриля и УЕФА :) Можеш да пратиш още 20 такива писма ако искаш да могат хората да се посмеят и да разберат че има хора които са по зле със Английския дори и от Стоичков.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 юни 2013 13:02

pampi написа: ...Милиционерската склероза е много лоша болест... :lol: "....Далеч по-безболезнено е преглътнато сливането на ЦСКА със столичния Септември, който по онова време е втородивизионен тим, а и не може да се мери с успехите на червените....

Милиционерската склероза е лошо нещо, но е в пъти по-добра от фатмашката арогантност и невежество. 8-) Красноармейските фенове услужливо „забравят”, а много от тях не знаят (и не искат да знаят), че столичният „Септември” имаше една от най-добрите ДЮШ в страната. Юноши на този клуб са Димитър Якимов, Аспарух Никодимов, споменатият вече Павел Панов... В „Септември” са играли Нако Чакмаков (първият капитан на ЦСКА), Манол Манолов – Симолията и др. След обединение с втородивизионния „Чавдар”, „Септември” при ЦДВ печели и шампионската титла през 1948 г. Започва като шампион и в новосъздадената „А” група. Само няколко месеца по-късно, обаче, в началото на втория полусезон „Септември” е отделен и изваден от групата. Мястото му и спечелената шампионска титла се присвояват от новосъздадения ЦДНВ (по-късно ЦДНА). По-нататък историята е позната... ;)
П.П. Иначе през цялата си 65-годишна история четирибуквието от София е създало трима големи футболисти - юноши на клуба: Иван Зафиров, Любослав Пенев и Емил Костадинов, но това е съвсем друга тема... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 09 юни 2013 13:05, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юни 2013 13:03

redhooligan написа:ShooterMan трябва да се пише и едно писмо до психо диспансера за твоето състояние. Толкова си се вживял, че просто не може да ти го побере сивото вещество. Бягай се прегледай докато е време, защото после може да е късно. А със това писмо до УЕФА най много да го ползват за да се разсмиват. Платини да разследва перуката . За по голям виц даже не мога и да се сетя. И Платини е шмекер като Перукан. И двамата са дупе и гащи. Демек като ни закриля Перуката ни закриля и УЕФА :) Можеш да пратиш още 20 такива писма ако искаш да могат хората да се посмеят и да разберат че има хора които са по зле със Английския дори и от Стоичков.

Мишкари като вас обаче са иделаната възможност Платини да докаже,че НЕ Е шмекер.Като ви изритат ще видим кой ще се посмее.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 13:04

Кировец II написа:
Кашчей написа:
Кировец II написа:
Кашчей написа:Имам въпрос към цесекарите:В Уелс има отбор, който се нарича ЦСКА София.След като носи това име, без да е имал някога нещо общо със създадения през 1948-а година ЦСКА в София, то има ли право да претендира за историята на ЦСКА София, само защото носи същото име?

„ЦСКА София Гардънс“

Амииии..... при фалит и закриване на ПФК ЦСКА ЕАД, то друг отбор в София няма право да носи това име в продължение на 5 години.Така или иначе, ако ще се преименува Литекс, то ще е с някакво допълнение, което в случая ще е същото, както е и уелският отбор в момента, та ония пичове могат ли да кажат, че са ви носители на историята, защото също са ЦСКА София?

Не ти ли омръзна бе, човече? Разбери, че само в твоята глава се върти някакъв уж логичен кръг от схеми, които водят към гибелта на ЦСКА и всичко друго ще е престъпление. :| Аз не разбирам и гадая, но ти тотално си се вманиачил. Аз задавам въпроси, защото ми е болно за любимия отбор, а ти ми отговаряш, така както ти изнася като си нагласяш някакви филми и стечения на обстоятелствата. Литекси, лицензи, области - хората си представиха треньора, правят си селекцията...

А мен какво ме боли фара, че теб те боли за любимия отбор?!Колко други ги е боляло за любимия отбор, който вие сте прецакали или анексирали, ма и вас толкова ви е болял фара за тях.Даже сте се кефили на стореното!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 09 юни 2013 13:04

Ma3xNeo написа:Айде червени паразити мислете коя песен да откраднете за възхвала на новия ви любим "отбор" Свинтекс. И да не забравите да оближете гъза на джуджето от Микре преди лягане! :lol: :lol: :lol:

Песента съществува: Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта, ние сме на всеки километър, ние сме на всеки километър и така до края на света. Пада другаря (Литекс) в смъртен бой, пада за теб свобода, за да изгрее и стане той малка червена звезда (Цска). :twisted: :oops:

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 13:05

Кашчей написа:А мен какво ме боли фара, че теб те боли за любимия отбор?!Колко други ги е боляло за любимия отбор, който вие сте прецакали или анексирали, ма и вас толкова ви е болял фара за тях.Даже сте се кефили на стореното!

Ами като не те боли фара, що ми отговаряш на въпросите, които си задавам?
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 13:06

kiko75 написа:
Кашчей написа:
Кировец II написа:

„ЦСКА София Гардънс“

ми кои ти каза че в близките 5 години ще има фалит :?:

Абе хубавец, аз казвам, че ако ЦСКА обяви фалит сега, то 5 години след това никой не може да носи абсолютно същото име.. а фалитът може да и след 5 години, може и никога да не стане-това е записано в правилник на БФС за устройството на клубовете.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 13:09

Кировец II написа:
Кашчей написа:А мен какво ме боли фара, че теб те боли за любимия отбор?!Колко други ги е боляло за любимия отбор, който вие сте прецакали или анексирали, ма и вас толкова ви е болял фара за тях.Даже сте се кефили на стореното!

Ами като не те боли фара, що ми отговаряш на въпросите, които си задавам?

Защото съм във форум, не обиждам никого на п.утка, както направи ти с варненския, и мога да си отговарям на всеки, на когото пожелая!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Футбол - България”