Димитър Бербатов е Футболист на годината за 2010

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

valantain
Контакти:

Re: Димитър Бербатов е Футболист на годината за 2010

Мнениеот valantain » 21 дек 2010 00:08

marmi52 написа:Военната служба беше въпрос на дълг към родината за всеки млад мъж у нас.
Ха ха ха това ме разби, благодаря ти ще си легна с ухилена физиономия:):):)
Ако се съди по ника ти може би си 52ри набор???ако е тъка би трябвало да си служил 2год. редовно и поне 3-4 месеца задръжка и през цялото време на мизерия,глад,и отбиване на номера ти си бил горд от себе си че служиш вярно на страната си,и си бил готов и в огъня да влезеш стига другаря Живков да ти нареди???? хахаха

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Принципен въпрос !

Мнениеот marmi52 » 21 дек 2010 00:17

Dust написа:
marmi52 написа:Военната служба беше въпрос на дълг към родината за всеки млад мъж у нас.

Я пак и ходил ли си войник?

8-)
А, познай от три пъти дали съм ходил ? :lol:
Но не това е въпросът в тази тема ...
Аз разбирам, че словосъчетания като "дълг към родината" са непознати за по-младите поколения ...
Щом си от по-старото обаче, трябва да знаеш, че освен наше задължение, казармата беше и въпрос на дълг и отговорност.
Въпрос на дълг и отговорност е и да играеш за националния отбор. Това го правят дори всички разглезени звезди на световния футбол ....
Последна промяна от marmi52 на 21 дек 2010 00:23, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 21 дек 2010 00:21

valantain написа:marmi52 написа:Военната служба беше въпрос на дълг към родината за всеки млад мъж у нас.
Ха ха ха това ме разби, благодаря ти ще си легна с ухилена физиономия:):):)
Ако се съди по ника ти може би си 52ри набор???ако е тъка би трябвало да си служил 2год. редовно и поне 3-4 месеца задръжка и през цялото време на мизерия,глад,и отбиване на номера ти си бил горд от себе си че служиш вярно на страната си,и си бил готов и в огъня да влезеш стига другаря Живков да ти нареди???? хахаха

8-)

Навремето ходихме войници не заради другаря Живков, а за да пазим България ! ;)
На вас по-младите обаче тези неща, както написах в горното си мнение са ви непознати ....
Без да се обиждате - вас ви направиха космополити, граждани на света, глобалисти ... , а ако питаш мен сте си просто БЕЗРОДНИЦИ като този, който отказва да играе за националния отбор на родината си ! 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 21 дек 2010 00:40

Весела Коледа Bи пожелавам и Щacтлива Нова Година! ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 21 дек 2010 09:02

Това е поредната нагласена класация. За 1-то място е ясно, Бербатов си е най-добър.
Ама нататък става абсолютно нереална. Двамата Петрови са в пъти по-добри от всичко дето има БГ паспорти и се подвизава в БГ първенството. Мартин има-няма само 15мача, от които поне 7-8,10 са на върхово ниво. Ивелин още 100 години да тренира, няма да може да ги стигне, ни на скорост, ни на техника, ни на нищо. За да може някой от БГ първенстото да се класира в Десетката, трябва по-голяма част от чужденците да са с 1-2 счупени крака през сезона. Бербатов, Петровите, Михайлов, Манолев, Иванков, Благойчо, Гошо Пеев, Божинов даже. Това са играчи в пъти по-добри от всичко местно. Съжалявам, и дано някога ме опровергаят.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2010 09:18

Някак си, не съм съгласен с избора на "Футболист на годината" ... :lol:
Защо ли ?
Ами, аз все още си мисля, че това е класация за футболист на годината на България ! ?
Тоест, за хора които са допринесли по някакъв начин, българският футбол да върви нагоре.
Разбирай .... най вече лицето на българският футбол - Националния отбор.
Все си мисля, че тази година се избра най добър футболист за годината на ...............
Манчестър Юнайтед и Англия !
А не на България ....
Моите уважения към Митко Бербатов ...... страхотен играч, доказвал го е многократно в клубовете които е играл ........ но не трябваше да е той !
Самите му думи след церемонията, че не трябва вече да е в тази класация, говорят много ...
Самият той можеби усеща, че тази година не е дал много на България, че не е допринесъл българският футбол да стане по силен, по класен.

Някой преди мен беше написал, че не е редно някак си, да се ства футболист на годината в България, само с 2 силни мача ....
Със сигурност, силните му мачовете за Ман. Юн. са повече от два !
Но те са за Ман. Юн. ! !
Не за България ...
Имаше и други футболисти, които са играли силно за клубовете си , но освен за тях - те се представяха силно и с националния екип !
Тоест - са помогнали по някакъв начин на българския футбол директно, а не косвено !

Както и да е .... и да се опитаваме да посочим недъзите на тази класация, няма смисъл.
Изборът е направен, честито на отличените ....

П.п.

Бербатов е най добрият български футболист за последните 6-7 години !
В това спор няма ....
Но тази година имаше по заслужили от него играчи ...
Играчи, както написах по горе - които са направили ... допринесли с играта си, не само за славата на клубовете си, но и за тази на България, с националния екип.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 21 дек 2010 09:31

За мен, както за радост и на трезво мислещите хора, футболист на България е този, който е допринесъл най-много за това името България да се споменава и знамето на нашата страна да се показва с гордост.
Футболист на България е онзи, който прави така България да се споменава с добро. И ТАЗИ ГОДИНА БЕРБАТОВ ГО ПРАВИ НАЙ-МНОГО.[/quote]
Извинявай, но изобщо не мога да се съглася с това. Аз мислех, че футболист на България трябва да бъде онзи, който показва най-добра игра през годината. Не е ли така? Какво означава да прави така, че България да се споменава с добро? Че по тази логика има българи, които работят в престижни компании в чужбина. Те също по някакъв начин допринасят България да се споменава с добро. Е, и? Какво става тогава? Не мога да ти хвана логиката. Просто няма логика.
Не може от два добри мача да се става футболист на България. Бербатов лежи на стари лаври и някак по инерция пак спечели този приз въпреки, че през годината не направи нищо кой знае какво.
Тройката трябваше да включва Ники Михайлов, Ивелин Попов и Митко Иванков, независимо от реда на класиране.
Митко Иванков допринесе много за шампионската титла в Турция;
Ники Михайлов е номер 1 сред вратарите в Холандия;
Ивелин Попов стана шампион с Литекс и направи много силни мачове за националния.
Бербатов е великолепен играч, играе в топ 5 отборите на света, но тази година не беше негова. Това е моето мнение.[/quote] НАЙ-РАЗУМНОТО МНЕНИЕ ДО СЕГА.
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 21 дек 2010 10:48

Бербатов е най добрия български футболист и през тази година. Много сте сладки да ми сравнявате българскотро и холандското първенство с английското. :) Когато турски, български или холандски отбор бие английски в Шампионската лига тогава може да се пробвате да правите сравнения. В този ред на мисли 1 мач в Англия тежи повече от 5 в Холандия, 10 в Турция и 30 в България. Така, че тройката за тази година според показаното от българските футболисти трябва да е:
1. Бербо
2. Марто
3. Стенли
Само да припонмя, че Блекбърн прецени, че Попето не е достатъчно добър за тях и не го взе. Помните ли колко гола им вкара Бербатов?

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 21 дек 2010 10:57

Смятай какъв народ сме щом имаме един футболист в един от 5те топ отбора за всички времена в света.Останал в историята на Манчестър и Английския футбол с последните му изяви.Титуляр и най-скъп трансфер за човека който доминира 20 години в Английския футбол.Смятай щом за нас не става за Номер 1 !!!!!
Хората Из Европа ни се чудихме и когато за за футболист на века на второ място оставихме носител на златната топка,голмайстор на Барселона,легенда на тоя отбор!!!
Дребни душици сме!!!!
ИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2010 10:59

tochavos написа:Само да припонмя, че Блекбърн прецени, че Попето не е достатъчно добър за тях и не го взе.

Аз пък все си мисля, че трансфера пропадна поради проблеми с издаването на работна виза ... .... май и цената искана от Литекс се видя в повечко на англичаните.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Футбол - България”