Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
и затова ли сега плаща на близо два милиона на спортното министерство ве ФИЛОСОВ вместо да направят терени плащат на свилен неиков наема е точно 740 000м лв на година и се плаща вече дваисет годиниtprodanov написа:Само да те поправя - ЦСКА не плаща и никога не е плащал наем. Нека не изкривяваме историята. Но пък има най-голямата база.
догодина ще се разпаднете КЛОШАРИacmilan написа:Гледай ми аватара,гледай го,знам,че боли пре.е.б.а.ването и за първенство,и за купа под Аязмото,но какво да се прави,догодина пак
kiko75 написа:и затова ли сега плаща на близо два милиона на спортното министерство ве ФИЛОСОВ вместо да направят терени плащат на свилен неиков наема е точно 740 000м лв на година и се плаща вече дваисет годиниtprodanov написа:Само да те поправя - ЦСКА не плаща и никога не е плащал наем. Нека не изкривяваме историята. Но пък има най-голямата база.
kiko75 написа:догодина ще се разпаднете КЛОШАРИacmilan написа:Гледай ми аватара,гледай го,знам,че боли пре.е.б.а.ването и за първенство,и за купа под Аязмото,но какво да се прави,догодина пак
kiko75 написа:догодина ще се разпаднете КЛОШАРИacmilan написа:Гледай ми аватара,гледай го,знам,че боли пре.е.б.а.ването и за първенство,и за купа под Аязмото,но какво да се прави,догодина пак
tprodanov написа:kiko75 написа:и затова ли сега плаща на близо два милиона на спортното министерство ве ФИЛОСОВ вместо да направят терени плащат на свилен неиков наема е точно 740 000м лв на година и се плаща вече дваисет годиниtprodanov написа:Само да те поправя - ЦСКА не плаща и никога не е плащал наем. Нека не изкривяваме историята. Но пък има най-голямата база.
Виж сега, аз питам колко се плаща, не колко се дължи. Дали ще осмислиш разликата?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта