За или против ЦСКА и Левски във В група? АНКЕТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ЗА или против ЦСКА и Левски във В група? АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Кашчей

Re: За или против ЦСКА и Левски във В група? АНКЕТА

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2015 13:46

Alexx написа:Така да. Ама тука има фенове които искат да се обяви несъстоятелност и да се регистрира ново дружество.

Те са от тези фенове, които не знаят, но и не четат, а като им напишеш, че някои работи не стават така, както на тях им се иска, започват да ти дават съвети къде да пишеш, разясняват ти, че си тъп трол и подобни такива красоти.
Накрая за всичко виновни излизат БФС и Домусчиев.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 апр 2015 13:59

Alexx написа:Така да. Ама тука има фенове които искат да се обяви несъстоятелност и да се регистрира ново дружество.

Кашо ти отговори точно.Аз ,ако имах предвид несъстоятелност щях да а напиша А окръжна с ново дружество.В група е когато загубиш професионалния си статут по ред причини.Там може и в условията на фалит да участва дружеството след като не е заличено. Ти чети какво е фалит,ликвидация и несъстоятелност.

Да не ставам досаден ЦСКА и особенно Левски са доста далеч от несъстоятелност.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2015 14:13

onegavon написа:

Кашо ти отговори точно.Аз ,ако имах предвид несъстоятелност щях да а напиша А окръжна с ново дружество.В група е когато загубиш професионалния си статут по ред причини.Там може и в условията на фалит да участва дружеството след като не е заличено. Ти чети какво е фалит,ликвидация и несъстоятелност.

Канарчетата влязоха в процедура по несъстоятелност за малко повече от 2 милиона дълг към НАП. При вас дългът към НАП за една година, според Проспектите ви за ИПО, се е увеличил с повече от милион, което за мен означава, че не се обслужва. Странно ми е за какво разсрочване на необслужван дълг иде реч изобщо.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 13 апр 2015 14:26

Кашчей написа:
onegavon написа:

Канарчетата влязоха в процедура по несъстоятелност за малко повече от 2 милиона дълг към НАП. При вас дългът към НАП за една година, според Проспектите ви за ИПО, се е увеличил с повече от милион, което за мен означава, че не се обслужва. Странно ми е за какво разсрочване на необслужван дълг иде реч изобщо.

Не е разсрочен, а обезпечен с имоти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2015 15:08

djd написа:
Кашчей написа:
onegavon написа:

Не е разсрочен, а обезпечен с имоти.

Значи тия имоти с нарастваща всяка година цена ли са? С един и същи имот дългът се обезпечава още от Титаново време. Ако аз взема ипотечен заем и не си го плащам 2-3 месеца, не 5-6 години, дали това обезпечение ще си стои мое или ще замине по канален ред? На Ботев дългът не е ли бил обезпечен по същият начин, но те са Ботев и за тях може да се получи съдебна заповед, за Сливен също може, но ЦСКА са си обезпечили за вечни времена и минали, и настоящи, и бъдещи неплащания. Обезпечяването на един дълг означава ли, че можеш да продължаваш да го нарастваш с неплащане? Я виж ти какъв интересен документ има в нета :
Разсрочване и отсрочване на публични задължения, установявани от Националната агенция за приходите /по прилагане на глава ХХІІ от ДОПК/

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 1159,d.bGg

И какъв интересен текст:

Длъжникът следва да плаща текущите си задължения редовно и да не просрочва вноска по одобрения погасителен план / падежът на отсроченото вземане.
При неизпълнение на две вноски съгласно погасителния план, съответно неизпълнение на падежа на отсроченото вземане, дължимите суми стават незабавно изискуеми заедно със законната лихва от датата на даденото разрешение. При констатиране на неизпълнение, публичният изпълнител предприема действия по принудително събиране на вземането.

И още:

3. Търговците прилагат към молбата доказателства относно наличието на следните обстоятелства:

• Прогнозен паричен поток с разбивка по години (предходните две години и за периода, за който е поискано Р/О);

• Финансово-икономически анализ и програма за развитие;

Длъжникът следва да предложи обезпечение, което да покрива размера на главницата и лихвите на задължението за периода на действие на разрешението за Р/О;

• Данни за неоперативни активи с балансовата им стойност и анализ на възможността им за осребряване и постъпления от продажбата им;

• Данни за изискуемите към датата на подаване на искането за Р/О вземания на длъжника от трети лица, които следва да бъдат платени;
5. Справка за всички публични задължения и задължения към частни кредитори, както и лихвите по тях;

Значи все пак говорим за поредно разсрочване, или то е направено преди 5 години със срок 10 години, но дългът си расте ли расте :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 апр 2015 17:03

Кашчей написа:Значи тия имоти с нарастваща всяка година цена ли са? С един и същи имот дългът се обезпечава още от Титаново време.

Не са едни и същи, Лупи обясняваше как е купил имоти, които да служат за обезпечение на новите дългове. Интересно какъв е смисълът да купуваш имоти за обезпечение, вместо да си платиш, сигурно те носят и някакъв доход, ама...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2015 17:36

защо написа:
Кашчей написа:Значи тия имоти с нарастваща всяка година цена ли са? С един и същи имот дългът се обезпечава още от Титаново време.

Не са едни и същи, Лупи обясняваше как е купил имоти, които да служат за обезпечение на новите дългове. Интересно какъв е смисълът да купуваш имоти за обезпечение, вместо да си платиш, сигурно те носят и някакъв доход, ама...

Лупи обясняваше, че ги е купил за 140 000 лв. в събота, а в неделя вече ги е представил, като обезпечение. Доколкото четох, тия 140 000 доколко ли покриват главницата :roll: Освен това, молба за разсрочване, в посоченият от мен документ, се подава (във вашият случай, за суми над 300 000 лева) до Министъра на финансите, като при подаването на молбата трябва да ги има тези имоти. а и такава молба не се разглежда от днес за утре. Срокът е 4 месеца за получаване на отговор. Хайде, приемаме, че сте с предимство пред други такива (Левски примерно, защото са вечно втори), но колкото и да сте бързи, пак няма как да стане за по-малко от месец.
Друго ми е по-любопитно на мен, как става така, че този специално дълг е разсрочен и обезпечен, а постоянно расте, след като трябва да има погасителен план и той трябва да се спазва точно, и да не се пропускат вноски :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 13 апр 2015 18:22

Кашчей написа:
защо написа:

Лупи обясняваше, че ги е купил за 140 000 лв. в събота, а в неделя вече ги е представил, като обезпечение. Доколкото четох, тия 140 000 доколко ли покриват главницата :roll: Освен това, молба за разсрочване, в посоченият от мен документ, се подава (във вашият случай, за суми над 300 000 лева) до Министъра на финансите, като при подаването на молбата трябва да ги има тези имоти. а и такава молба не се разглежда от днес за утре. Срокът е 4 месеца за получаване на отговор. Хайде, приемаме, че сте с предимство пред други такива (Левски примерно, защото са вечно втори), но колкото и да сте бързи, пак няма как да стане за по-малко от месец.
Друго ми е по-любопитно на мен, как става така, че този специално дълг е разсрочен и обезпечен, а постоянно расте, след като трябва да има погасителен план и той трябва да се спазва точно, и да не се пропускат вноски :roll:

Предполагам това е риторичен въпрос 8-)

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 13 апр 2015 19:06

Поне можем да сме спокойни за гледаемостта на А група- отборът с най-голям рейтинг(Лудогорец) и третият в същата класация(Славия) са финансово подсигурени :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2015 19:48

ronnie написа:Поне можем да сме спокойни за гледаемостта на А група- отборът с най-голям рейтинг(Лудогорец) и третият в същата класация(Славия) са финансово подсигурени :lol:

Всички изведнъж много се загрижихте за гледаемостта на А група 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Футбол - България”