защо написа:Кашчей написа:Значи тия имоти с нарастваща всяка година цена ли са? С един и същи имот дългът се обезпечава още от Титаново време.
Не са едни и същи, Лупи обясняваше как е купил имоти, които да служат за обезпечение на новите дългове. Интересно какъв е смисълът да купуваш имоти за обезпечение, вместо да си платиш, сигурно те носят и някакъв доход, ама...
Лупи обясняваше, че ги е купил за 140 000 лв. в събота, а в неделя вече ги е представил, като обезпечение. Доколкото четох, тия 140 000 доколко ли покриват главницата

Освен това, молба за разсрочване, в посоченият от мен документ, се подава (във вашият случай, за суми над 300 000 лева) до Министъра на финансите, като при подаването на молбата трябва да ги има тези имоти. а и такава молба не се разглежда от днес за утре. Срокът е 4 месеца за получаване на отговор. Хайде, приемаме, че сте с предимство пред други такива (Левски примерно, защото са вечно втори), но колкото и да сте бързи, пак няма как да стане за по-малко от месец.
Друго ми е по-любопитно на мен, как става така, че този специално дълг е разсрочен и обезпечен, а постоянно расте, след като трябва да има погасителен план и той трябва да се спазва точно, и да не се пропускат вноски