Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Re: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 11 мар 2015 11:30

HEATSEEKER написа:
Както навсякъде така и в България когато обвиниш някой в нещо после трябва да го докажеш. Щом не можеш и се обесняваш като вдовица за *** увисваш и оставаш поредното тролче в форума.

Така , от мача ЦСКА-Литекс 2-3 минаха много години,ти и твоите съратници ДОКАЗАХТЕ ли , че този мач е продаден или уговорен..по твоята скапана логика, всички в синьо толкова години сте тролове..МУУУУУУ

Ми мучи си и без това умствено не се различаваш от животно. А по моята нормална логика, аз говоря за себе си, а не от името на всички останали. Какво е било на мача ЦСКА - Литекс си остава за мен щом не мога да докажа нещо нередено, но не муча като теб безцелно и жално. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 11 мар 2015 11:32

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
HEATSEEKER написа:
Както навсякъде така и в България когато обвиниш някой в нещо после трябва да го докажеш. Щом не можеш и се обесняваш като вдовица за *** увисваш и оставаш поредното тролче в форума.

Така , от мача ЦСКА-Литекс 2-3 минаха много години,ти и твоите съратници ДОКАЗАХТЕ ли , че този мач е продаден или уговорен..по твоята скапана логика, всички в синьо толкова години сте тролове..МУУУУУУ

Ми мучи си и без това умствено не се различаваш от животно. А по моята нормална логика, аз говоря за себе си, а не от името на всички останали. Какво е било на мача ЦСКА - Литекс си остава за мен щом не мога да докажа нещо нередено, но не муча като теб безцелно и жално. 8-)

Ти си виден Нобелов лауреат, подобно на всички от твоето стадо, оставало си за теб,жалък лицемер :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 11 мар 2015 11:32

Имам един въпрос - вие може да помните, кой от трита регионални беше "по-централен" - Ботев, Черно море или Бирои?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2015 11:32

Ivanskiq написа:Имам един въпрос - вие може да помните, кой от трита регионални беше "по-централен" - Ботев, Черно море или Бирои?

Сливен? :roll: :roll:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 11 мар 2015 11:33

Леко съм раздвоен, да си призная. Като фен на Литекс, ще ми липсват дербитата с Левски и заряда, който носят. Освен това, попадане на Левски във втората шестица ще е донякъде и предимство за тях, тъй като ще имат по-леки мачове и ще могат да се концентрират върху купата. Иначе, Ботев са ми доста по-симпатичен отбор и бих се радвал да се класират в първата шестица за сметка на Левски.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 мар 2015 11:33

damyanov1963 написа:
boabbb написа:
Заклет Левскар написа:
Ivanskiq написа:
boabbb написа:За мача - смятам, че ще е готино да паднеме с 1-0 с автогол в 90-тата минута :lol: :lol: :lol:

Ха, чорбар с чувство за самоирония :mrgreen: . Трябва да те обявят под закрилата на ЮНЕСКО, щото току виж не намериш разбиране сред свои

Забележителното е, че иска да паднат от Ботев, а всеизвестно е, че Боабапа мрази Ботев повече от всички Пловдивски Локомотивци взети заедно.

Ботев ги недолюбвах като бяха банкери и се бяха помислили за ПСЖ :lol: Сега са далече по-приятни на вид, с някои ломски изключения :lol: :lol:

Най приятния им вид за вас беше, когато бяха АФД(армейско футболно дружество) Тракия.

Вашият най-приятен вид, е тоя :lol: :lol:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 11 мар 2015 11:34

Аз си пожелавам нашите да излязат да играят и да се забавляват. Без значение, как ще завърши мачът. Играйте, момчета, за другото - съдбата си знае!
Не вярвам ЦСКА да свали гарда, даже напротив - очаквам зверски сблъсък и битка до последната секунда.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 11 мар 2015 11:35

HEATSEEKER написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
HEATSEEKER написа:

Ти си виден Нобелов лауреат, подобно на всички от твоето стадо, оставало си за теб,жалък лицемер :!:

Смешен си, губиш спор и започваш с някакви жалки опити за лични обиди да се правиш на интересен.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 11 мар 2015 11:35

Син до гроб_ написа:
Ivanskiq написа:Имам един въпрос - вие може да помните, кой от трита регионални беше "по-централен" - Ботев, Черно море или Бирои?

Сливен? :roll: :roll:

Да вярно и Сливен, ама кой беше след най-централния, по-централен в привилегиите?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 мар 2015 11:37

Син до гроб_ написа:
damyanov1963 написа:
boabbb написа:
Заклет Левскар написа:
Ivanskiq написа:
boabbb написа:За мача - смятам, че ще е готино да паднеме с 1-0 с автогол в 90-тата минута :lol: :lol: :lol:

Ха, чорбар с чувство за самоирония :mrgreen: . Трябва да те обявят под закрилата на ЮНЕСКО, щото току виж не намериш разбиране сред свои

Забележителното е, че иска да паднат от Ботев, а всеизвестно е, че Боабапа мрази Ботев повече от всички Пловдивски Локомотивци взети заедно.

Ботев ги недолюбвах като бяха банкери и се бяха помислили за ПСЖ :lol: Сега са далече по-приятни на вид, с някои ломски изключения :lol: :lol:

Най приятния им вид за вас беше, когато бяха АФД(армейско футболно дружество) Тракия.

Някои са "по-централни" от други. :lol:

Понеже си малчуган ще ти го обесня по простичко като за теб.Когато ние бяхме АФД,другите бяха ДФС.или поточно като за теб едните военни,а другите към МВР.В МВР влизаха милицията,пощите които подслушваха,транспорта.Так че ощетени нямаше.А лошото беше че имаше строителни и транспортни войски.Така с пагони се хвалиха тези които пътуваха безплтано като железничари,и имаха безплатни минути като служители на пощите.От там идва и кръвосмешението.Кой партиен член ще позволи на ,,фашиският Лесни'' да спечели две дузини купи на съветската армия.Сини сливи и черно-бели производни,не преигравайте,ние по- старите помним.Надявам се да съм ти бил полезен,макар че не вярвам.

Върни се в “Футбол - България”