Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

ohoboho
Контакти:

Re: Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Мнениеот ohoboho » 01 дек 2014 13:46

НЕ ОДОБРЯВАМ следното - да се налага една сбирщина от хора, които това работят (и им се плаща над стандарта така или иначе), да бъде ДОПЪЛНИТЕЛНО стимулирана, за да си върши работата. Това го няма никъде - цоцат толкова пари, че трябва да играят и без "финансово стимулиране от друг отбор". Все едно аз да искам финансово стимулиране от външна фирма, за да си свърша работата (ама да си ми тече заплатата от сегашния работодател) ... не стига, че са с по 2 патрави крака, не стига, че в нормална държава и за метачи няма да ги вземат 99% от футболистите ни, ами на всичкото отгоре и допълнително трябвало да ги стимулират, за да дадат всичко от себе си.

Те това не одобрявам, другото е малка беля ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 дек 2014 13:48

ohoboho написа:НЕ ОДОБРЯВАМ следното - да се налага една сбирщина от хора, които това работят (и им се плаща над стандарта така или иначе), да бъде ДОПЪЛНИТЕЛНО стимулирана, за да си върши работата. Това го няма никъде - цоцат толкова пари, че трябва да играят и без "финансово стимулиране от друг отбор". Все едно аз да искам финансово стимулиране от външна фирма, за да си свърша работата (ама да си ми тече заплатата от сегашния работодател) ... не стига, че са с по 2 патрави крака, не стига, че в нормална държава и за метачи няма да ги вземат 99% от футболистите ни, ами на всичкото отгоре и допълнително трябвало да ги стимулират, за да дадат всичко от себе си.

Те не са взимали заплати от 2-3 месеца, бе :roll: Оня като им е обещал по 6 бона, стадиона ще изорат :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 01 дек 2014 13:51

boabbb написа:
ohoboho написа:НЕ ОДОБРЯВАМ следното - да се налага една сбирщина от хора, които това работят (и им се плаща над стандарта така или иначе), да бъде ДОПЪЛНИТЕЛНО стимулирана, за да си върши работата. Това го няма никъде - цоцат толкова пари, че трябва да играят и без "финансово стимулиране от друг отбор". Все едно аз да искам финансово стимулиране от външна фирма, за да си свърша работата (ама да си ми тече заплатата от сегашния работодател) ... не стига, че са с по 2 патрави крака, не стига, че в нормална държава и за метачи няма да ги вземат 99% от футболистите ни, ами на всичкото отгоре и допълнително трябвало да ги стимулират, за да дадат всичко от себе си.

Те не са взимали заплати от 2-3 месеца, бе :roll: Оня като им е обещал по 6 бона, стадиона ще изорат :lol:

Не са взимали, ама по принцип заплатите им са първо, над средните, и второ - пъти над капацитета им. Те трябва да изорават стадиона всеки мач, защото това им е работата - ако го можеха както трябва щяха да взимат заплати всеки месец и щяха да им ги плащат в Реал или Байерн, ама като едвам ходят, какво остава за тичане как да е ? Както всяка друга професия си е ..

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 дек 2014 13:56

ohoboho написа:
boabbb написа:

Не са взимали, ама по принцип заплатите им са първо, над средните, и второ - пъти над капацитета им. Те трябва да изорават стадиона всеки мач, защото това им е работата - ако го можеха както трябва щяха да взимат заплати всеки месец и щяха да им ги плащат в Реал или Байерн, ама като едвам ходят, какво остава за тичане как да е ? Както всяка друга професия си е ..

Като ги видиш селската пръчка Лахчев, вечната надежда Бибишков, Еньо циганина и Марио Близнаков, дето е все едно правен по ръчен труд, ти става ясно за какво става въпрос :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 14:03

Аз като взимам премии ми ги облагат.На тези им носят премиите в куфарчета и нищо не отчитат към хазната,здравното и пенсионно осигуряване.А това си е подсъдно.За укриване на данъци Ал Капоне лежа в затвора,а тук лежат по терена. :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 01 дек 2014 14:16

GOLEADOR написа:Аз като взимам премии ми ги облагат.На тези им носят премиите в куфарчета и нищо не отчитат към хазната,здравното и пенсионно осигуряване.А това си е подсъдно.За укриване на данъци Ал Капоне лежа в затвора,а тук лежат по терена. :shock:

Някакво доказателство имаш ли, че Марек е стимулиран? Точка по въпроса.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 14:20

hijack1 написа:
GOLEADOR написа:Аз като взимам премии ми ги облагат.На тези им носят премиите в куфарчета и нищо не отчитат към хазната,здравното и пенсионно осигуряване.А това си е подсъдно.За укриване на данъци Ал Капоне лежа в затвора,а тук лежат по терена. :shock:

Някакво доказателство имаш ли, че Марек е стимулиран? Точка по въпроса.

Тези премии ги обсъждаха в студиото на Диема.НАП да влиза в Марек и да разпитва треньори и футболисти кой колко е взел и дали си е внесъл полагащите се данъци.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 дек 2014 14:28

Голям вой и рев започна от гърлата на засрамените красноармейчета. Засрамени от слабата си игра, головата немощ на централния нападател и безхаберно пропуснатата дузпа.
Разбира се, горчилката след последните три равенства е силна, а нейният остър привкус предвещава изпускането на нова титла, болезнено за цялата общност на красноармейчетата.
И ето го, появява се рицарят от село Плоски, който по стара червена традиция съзира проблемите другаде, и хоп-армейчетата са спокойни, намерен е нов враг в лицето на трети отбор! Наздраве!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 01 дек 2014 14:30

eMs1 написа:Не съм чел мненията, ако повтарям някого, да ме извинява.

Няма нищо лошо във финансовото стимулиране на други отбори, лошото е симулирането срещу стимулиращият отбор...примери бол и то само в една посока.
Ако ние (ЦСКА) имахме финансовата възможност и ние сигурно щяхме да плащаме, няма какво толкова да се пищи за плащането.
Относно мача в Дупница нямаме никакво извинение, кой как играл срещу нас не трябва да ни касае, важното е ние как играем....само като го видях онова хилавото къдраво как седи и се засилва да бие дузпата ми беше ясно, че ще я изпусне, не знам защо той беше определен, но като се обърне каруцата, пътища много. В крайна сметка сами сме си виновни, че не спечелихме и реването с/у другите на никой не помага, даже е жалко...трябва по мъжко държание!

вашия отбор по времето на Добри Джуров и Милко Балев направо си заповядваха,срещу "Левски" на кръв а срещу нас със свалени гащи.
АФД "Тракия" АФД "Сливен",АФД Черно море" всички други провинциални отбори се ръководеха от общините които пък се одчитаха на държавния съвет,който пък беше на подчинение на Политбюро на БКП в което всички бяха привърженици на цска Добри Джуров,Милко Балев,Григор Шопов,Дмитрий Станишев,Чудомир Александров/александър тодоров е негов син/Мако Даков,Пеко Таков,Георги Йорданов,Георги Атанасов,Станко Тодоров...а Левскарката баба Цола беше вече изгнила под земята.
за тази стимулация да кажете нещо а?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 дек 2014 14:34

Ето по какъв начин е свирил преди година Александър Костадинов в Разград мача Лудогорец-Берое .....Съдийската комисия към Българския футболен съюз спря правата на съдията Александър Костадинов за неопределено време. Това стана ясно от писмо на комисията до Берое във връзка с жалбата им от съдийството на срещата с Лудогорец, спечелена от шампионите с 2:1. След двубоя старозагорци скочиха на рефера и подадоха жалба до Съдийската комисия, като изброиха редица моменти, в които твърдят, че са ощетени. Със спирането на правата на рефера Съдийската комисия доказва, че Берое са ощетени, от което печеливш е Лудогорец.

Александър Костадинов получи високо оценка от съдийския наблюдател Георги Нарлев, но докладът му ще бъде върнат за преразглеждане.

Ето отговорът на СК до Берое:

“След внимателно анализиране на съдийските отсъждания на целия мач, СК на БФС изразява мнение, че съдийството не е било на необходимото за такава футболна среща ниво и същевременно връща доклада на съдийски наблюдател за преразглеждане на оценката.

На базата на изгледаните ситуации във футболната среща Лудогорец (Разград) – Берое (Стара Загора), СК при БФС определя съдийството на Александър Костадинов като незадоволително и спира съдийските ми права за неопределен период от време“
. http://www.blitz.bg/sport/article/204337
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Футбол - България”