Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Мнениеот botevforever » 06 авг 2013 11:35

Paincho написа:
botevforever написа:
Е,аз пък да ти отговоря:

Корпоративна търговска банка стана спонсор на футболното първенство

КТБ демек Цецо Василев притежава телевизията ТВ7. БФС пък има един продукт "А група", който те предлагат естествено срещу определено заплащане. ТВ7 демек КТБ решават, че искат да излъчват мачовете от А група и си заплащат определената сума. Казано иначе КТБ НЕ СПОНСОРИРА за реклама, а тя си ЗАПЛАЩА, за да получи определен продукт. Аз не отричам постъпката на Василев (в един труден момент той е подал ръка на А група и отборите в БГ), но той НЕ я спонсорира, а си купува даден продукт.....

Така сумата, която елитните футболни клубовете ще получат за правата за излъчването на срещите, е осигурена на 90 процента.

Пак ли е собственик?
Откога,че съм пропуснал новата сделка?

ТВ7 се сдоби с нов собственик

Една от най-големите ефирни телевизии у нас – ТВ7, вече има нов собственик. Това е британският инвестиционен фонд Alegro Capital, става ясно от информация на сайта на телевизията.

Read more: http://business.actualno.com/TV7-se-sdo ... z2bAyvxBbR

Паинчо,чети бе,мойто момче,преди да се изкажеш неподготвен...
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 06 авг 2013 11:36

botevforever написа:
GMUC_48 написа:Представяте ли си колко жалко и комплексирано човече трябва да си, колко тъп и неадекватен, а да искаш нещо възможно само в някоя комунистическа държава?
Селска завист, свойствена само на измамници и уроди, чийто клубове не представляват никакъв интерес за инвеститорите и имат точно по 1000 човека фенове. Засрамете се!

Ами то и аз това казвам-когато започнете да ходите на мачове повече от 1000 души-може и да реши някой да инвестира като рекламодател.
Или пък,да изиграете поне един мач в Европа(не в Азия).
Но да се мазните на държавата да Ви осигурява такъв срещу осигуряване на печалба в същата тази държава...
Ти сериозно ли мислиш,че "Левски" представлява интерес за Газпром??? :o

Напомням ти, че само за последните 7-8г. Левски победи отбори като Оксер, Удинезе,Олимпик Марсилия, Киево, Лацио, Спортинг Лисабон, Динамо Б. и др., повтарям победи. Съвсем нормално е "Газпром" да се интересува от Левски.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2013 11:37

stoyankd написа:
botevforever написа:
GMUC_48 написа:Представяте ли си колко жалко и комплексирано човече трябва да си, колко тъп и неадекватен, а да искаш нещо възможно само в някоя комунистическа държава?
Селска завист, свойствена само на измамници и уроди, чийто клубове не представляват никакъв интерес за инвеститорите и имат точно по 1000 човека фенове. Засрамете се!

Ами то и аз това казвам-когато започнете да ходите на мачове повече от 1000 души-може и да реши някой да инвестира като рекламодател.
Но да се мазните на държавата да Ви осигурява такъв срещу осигуряване на печалба в същата тази държава...

Напомням ти, че само за последните 7-8г. Левски победи отбори като Оксер, Удинезе,Олимпик Марсилия, Киево, Лацио, Спортинг Лисабон, Динамо Б. и др., повтарям победи. Съвсем нормално е "Газпром" да се интересува от Левски.

Ако Газпром се интересува от Левски, защо това зависи от Южен поток?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GMUC_48
Контакти:

Мнениеот GMUC_48 » 06 авг 2013 11:39

Никъде по света един спонсор не е на два клуба едновременно, смешници дебилни.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 06 авг 2013 11:40

vaskonti написа:
stoyankd написа:Клубовете са напълно прави, ако държавата е издействала този договор. Не виждам причина държавата да търси спонсор на частно дружество, но пак повтарям, ако това е вярно. Бойко Борисов наистина прекали в желанието си да помогне на всички. Напомням ви, че се е изказал пред доста хора за Титан- или оставят ЦСКА, или губят концесията в София. Наистина държавата се държи като майка с едни, а с други си мащеха. ЦСКА взеха Панчерево и Българска армия на концесия при 7млн. задължения към НАП(!?), не изпълняват инвестиционния бизнес план и нищо. А, ако не си платиш данъка на колата, не ти дават и детето си да запишеш на детска градина.

Какво значи "ако е вярно"? Самият Батков каза в прав текст, че това спонсорство зависи изцяло от преговорите на държавата с Газпром! А това значи само едно - Газпром няма директен интерес към Левски, а само обвързващ и зависещ от тези преговори!

Напълно нормално е, ако имаш бизнес в страната да развиваш благотворителна дейност, а ако нямаш- няма защо да спонсорираш. Борисов отрича(поне аз така съм чувал) участие в сделката, ако имаш др. информация- сподели.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2013 11:43

stoyankd написа:
vaskonti написа:
stoyankd написа:Клубовете са напълно прави, ако държавата е издействала този договор. Не виждам причина държавата да търси спонсор на частно дружество, но пак повтарям, ако това е вярно. Бойко Борисов наистина прекали в желанието си да помогне на всички. Напомням ви, че се е изказал пред доста хора за Титан- или оставят ЦСКА, или губят концесията в София. Наистина държавата се държи като майка с едни, а с други си мащеха. ЦСКА взеха Панчерево и Българска армия на концесия при 7млн. задължения към НАП(!?), не изпълняват инвестиционния бизнес план и нищо. А, ако не си платиш данъка на колата, не ти дават и детето си да запишеш на детска градина.

Какво значи "ако е вярно"? Самият Батков каза в прав текст, че това спонсорство зависи изцяло от преговорите на държавата с Газпром! А това значи само едно - Газпром няма директен интерес към Левски, а само обвързващ и зависещ от тези преговори!

Напълно нормално е, ако имаш бизнес в страната да развиваш благотворителна дейност, а ако нямаш- няма защо да спонсорираш. Борисов отрича(поне аз така съм чувал) участие в сделката, ако имаш др. информация- сподели.

Борисов първо каза, че той лично бил насочил Газпром към ЦСКА. Обаче в последствие нямал нищо общо с "пренасочването" към Левски. Значи един път може, а другия път не, така ли? Ти наистина ли го вярваш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 06 авг 2013 11:43

GMUC_48 написа:Никъде по света един спонсор не е на два клуба едновременно, смешници дебилни.

Това сериозно ли го твърдиш? :o
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 06 авг 2013 11:44

vaskonti написа:
stoyankd написа:
botevforever написа:

Ако Газпром се интересува от Левски, защо това зависи от Южен поток?

Защото Газпром ще развива дейност в България и ще дължи налози. Това е съвсем нормален начин да си спестиш част от тях. Ако ме питаш защо се интересува точно от Левски- не знам. Трябва да питаш Милер.
Последна промяна от stoyankd на 06 авг 2013 12:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 06 авг 2013 11:46

santiliana написа:правим подписка за:
1. Литекс Комерс да стане изцяло спонсор на Националния отбор и ПФЛ, тъй като произвежда автомобили от единствения по рода си завод в България. Същата фирма да се оттегли изцяло от Ловешкия футболен клуб;
2.КТБ да стане изцяло спонсор на БФС и ПФЛ, като се откаже от Ботев Пд, тъй като в нея са съсредоточени авоарите и оперира с капиталите на почти всички български корпорации и предприятия, в т.ч. и държавни и общински...
3. Марица Изток-2 да се маха от УС на Берое и да стане изцяло спонсор на БФС и ПФЛ, тъй като тя захранва с ток повече от половин България
4. ПЕТРОЛ да поеме спонсорството върху БФС и ПФЛ, отказвайки се от Черноморец Бургас, тъй като от бензиностанциите на фирмата зареждат колите си 2/3 от всички българи...
И т.н., и т.н.
Когато горепосоченото от мен стане, тогава ще имат право да искат такива отрепки като Гришко, Полковници и други нещастници, че да казват къде Газпром да налива пари...

"Не е ли смешно олигарси и милионери като Домуса, Цветан Василев, Ганчев, ТИМ и младият меринджей Лупи да се натискат и пенявят за едни 100-200 хил. евро на сезон (колкото биха им дали, ако лелеяните пари на Газпром се разпределят между всички)...!? Че това реално са заплатите на 1/3 от чужденците в отборите, дребни пари за тия мутри! От тази простичка сметка всеки може да си направи извода дали наистина тая "подписка" е за пари или е просто начин да се попречи на Левски по някакъв начин. Ситуацията най-точно може да се определи като "прееби другарче" и с народната мъдрост "не е важно на мене да ми е добре, по-важно е на Вуте да му е зле"...Дребни душици! "

Само вижте имената на тези "ЧЕСТНИ" бизнесмени и как тези забогатели по възможно "най-честния" начин се обединяват за благото на Българския футбол, само дето за толкова години нито една тяхна фирма не спонсорира нито БФС, и нито един вид спорт, различен от техните футболни проекти!

Ако има някой които си мисли, че всичко това (тази декларация) се прави с мисълта за доброто на футбола в България а не за да се навреди на ЛЕВСКИ е абсолютно заблуден (не искам да употребявам по тежки думи тъй като не съм доктор и не трябва аз да квалифицирам другите) :!:

Гади ми се от българите винаги и на всякъде си подливаме вода и затова по цял свят ни се смеят :evil:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 06 авг 2013 11:47

vaskonti написа:
stoyankd написа:
vaskonti написа:

Борисов първо каза, че той лично бил насочил Газпром към ЦСКА. Обаче в последствие нямал нищо общо с "пренасочването" към Левски. Значи един път може, а другия път не, така ли? Ти наистина ли го вярваш?

Естествено, че не вярвам на Борисов и затова написах, че клубовете са прави, ако държавата е подтикнала Газпром. Но в крайна сметка, Газпром си е частно дружество и може да харчи парите си както намери за добре.

Върни се в “Футбол - България”