Кашчей написа:Кировец II написа:Кашчей написа:Имам въпрос към цесекарите:В Уелс има отбор, който се нарича ЦСКА София.След като носи това име, без да е имал някога нещо общо със създадения през 1948-а година ЦСКА в София, то има ли право да претендира за историята на ЦСКА София, само защото носи същото име?
„ЦСКА София Гардънс“
Амииии..... при фалит и закриване на ПФК ЦСКА ЕАД, то друг отбор в София няма право да носи това име в продължение на 5 години.Така или иначе, ако ще се преименува Литекс, то ще е с някакво допълнение, което в случая ще е същото, както е и уелският отбор в момента, та ония пичове могат ли да кажат, че са ви носители на историята, защото също са ЦСКА София?
Не ти ли омръзна бе, човече? Разбери, че само в твоята глава се върти някакъв уж логичен кръг от схеми, които водят към гибелта на ЦСКА и всичко друго ще е престъпление.

Аз не разбирам и гадая, но ти тотално си се вманиачил. Аз задавам въпроси, защото ми е болно за любимия отбор, а ти ми отговаряш, така както ти изнася като си нагласяш някакви филми и стечения на обстоятелствата. Литекси, лицензи, области - хората си представиха треньора, правят си селекцията...