И Николай Йорданов "изгоря"......

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: И Николай Йорданов "изгоря"......

Мнениеот sin4ec » 22 апр 2013 20:04

PFC Litex написа:Следващото, което ще се случи е, че Литекс и Левски ще бъдат глобени на обща стойност 100 000лв. и всяка глоба под тази сума ще е поредното нагъзване на БФС пред двата отбора

2 по 37 500 плюс хвърлени предмети и пиротехника-80 000!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 22 апр 2013 20:06

KellyB написа:
КироВарна написа:В която и да е нормална държава,ако някой се хвали,че в цялата история на клубният футбол,най големият успех са две-три достигания до полуфинал в евротурнирите.......ще му се смеят и малките дечица с малките си задничета.А на нашите измислени"грандове",това им са успехите.Още от времето когато сини и червени обираха безплатно най-добрите футболисти от другите отбори.Безплатно получаваха и съдийски аванти.Защо се правите на ударени?Всички прекрасно знаем,че винаги е било така.Армейски и милиционерски отбори,продължават и днес да съсипват футбола.Затова сме на това дередже.Защото нямаме оспорвано първенство.И затова идват излагациите в Европа.Защото малкото отборче Мура,веднъж е стигнало до участие в евротурнирите,но честно,след борба,която е закалила и сплотила играчите......и естествено е да смачкат нашия хартиен лъв.Хартиен лъв,в смисъл,че е станал евробоец,не с игра....а с хартиени левове.Другите пък се смяха на "трактористите",но къде е сега БАТЕ?А вие останахте идиотите на Европа.И пак обаче се продължава по старому.И пак другите са ви виновни.Винаги напоследък след мачове на Левски,горят съдии.Пуснат гол след двуметрова засада (Черно море),който им донесе 1 жалка точица.Незачетен гол за Литекс в последната минута,който ги класира напред за купата и т.н. и т.н. И все излиза според вашите журналисти(друга язва на нашия футбол),че са ощетени и двата отбора.Как е ощетен Черно море,като са му откраднати 2 точки?Как е ощетен Литекс,като е спрян за купата.И имате наглоста да говорите.Драги ми левскари,сутрин като повръщате в мивката не си мислете,че е от снощното пиене.От гузната ви съвест е.Само като се погледнете в огледалото и ви се повдига.На мене също ми се повдига,като гледам какво става.[/quote
Хайде обясни ми как точно съдията подпря Левски срещу Черно море! Като не даде поне 2 червени картона на моряците и кристална дузпа за сините в края на мача ли?

На мачовете на Черно море винаги съм на стадиона във Варна и почти винаги,когато гостуваме.Млад съм по дух,но гледам мачове вече 45 години и се опитвам да бъда реален в оценките си.Вчера Берое ни би честно и ги поздравявам.Даже мисля че хомото Таско ги ощети....Безспорен червен картон имаше когато последния в защитата Мюлдер,свали откъсващия се Райков.Аз бях на стадиона и на пет метра от мен стана.А съдията ако беше свирил честно Черно море-Левски нямаше да си тръгне с 3 полицейски коли 3 часа след мача.Например,когато Етър ни би на "Тича"никой не се сърдеше на съдията-всичко беше нормално.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 22 апр 2013 20:07

Stivi_Ned написа:...... Това е новата директива.Всички и всичко срещу Левски.

Боже, боже, колко мъка има по този свят, направо не е истина. :o
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 22 апр 2013 20:11

Браво на Иво Тонев, каза си пича и си държи на думата:))
Сега чакаме с нетърпение да разберем кой съдия ще изг.......................пардон, исках да кажа кой съдия ще бъде следващата синя подлога.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

100YANKANDEV
Контакти:

Мнениеот 100YANKANDEV » 22 апр 2013 20:14

Левски шампион - България без съдии

Мнениеот 100YANKANDEV на 22 Апр 2013 15:46
Какво трябва да стане, за да остане Българското футболно първенство без съдии?
Левски да стане шампион.
Защото при всяка победа на Левски гонят по един съдия, така капка по капка и без съдии.
Докога ще се карат конете с капаци на очите?
Защо все едно и също и слепи ли са всички в БФС-то.
След кой номер изгонен съдия ще видим поемане на отговорност и радикални мерки?
Томиславе, моля те информирай ни кога ще е следващия кастинг за съдии , за да се наместим и ние, защото явно е много доходно, щом като са готови да жертват съдийската си кариера, заради подкупа от един мач.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 22 апр 2013 20:23

РосенВарна написа:Браво на Иво Тонев, каза си пича и си държи на думата:))
Сега чакаме с нетърпение да разберем кой съдия ще изг.......................пардон, исках да кажа кой съдия ще бъде следващата синя подлога.

Мда, толкова много сини подлоги се събраха, ама как така не дават чиста дузпа с локо, гонят Михелич за неправилно скачане или отменят гол на Йовов за ... абе просто за спорта, не оставиха селското ти тимче с 9 човека ... и т.н. и т.н. не е ясно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 апр 2013 20:25

Empty написа:става ли въпрос за Левски си готов на всякакви теории за да ги спасиш.Виж аз например също държа на ЦСКА, но като виждам, че свирят неправомерно няма начин да защитавам!

Ама не бре, човек.
Като се каже - "А", трябва да се каже и "Б".
Просто предоставих и другата страна на нещата ... Аз съм лесен, остави ме мене ...
Но тезата, която изказах, толкова ли е невероятна, че да не е и реалната !? :roll:
Виж кога стават тия патаклами с тея наказания ... Баш преди най-важните мачове на Левски !
Предишните сезони ( а и настоящият ) ... Нима не е имало и по-фрапантни грешки ?
Но защо нямаше такова поголовно наказване, като при това се сочи виновник, единствено в лицето на един отбор.
Мнозина преди мен поставиха и въпроса за ситуациите, които ги имаше в ущърб на Левски ... Значи излиза, че реферите са рязали безогледно и съперник, и Левски.
Това ако може да мине за бутане, "ОК". ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

MiG31
Контакти:

Мнениеот MiG31 » 22 апр 2013 20:25

Няма никакво значение това което прави БФС . Тонев го каза вече - ИМА И ДРУГИ НАЧИНИ ЛЕВСКИ ДА СТАНЕ ШАМПИОН !!!!! Всички съдии които бяха наказани с неопределено време да не свирят ( с изключение на Пастичката който на практика е наказан за 6 месеца защото тогава става на 45 г ) , ще бъдат реабилитирани още следващия сезон . Какво означава това ?! Проста математика показва , че до края на сезона всеки съдия може да свири не повече от 7-8 мача . Сметнато в пари това са 7-8 хиляди лева хонорари за всеки от тях . Господина Тонев ( понеже ножа за Левски е до кокъл заради Газпром и ако се пропусне още една година без трофей всичко отива по дяволите)отива при всеки от тях и им казва : Пичове ей ви на по 20 хилки да свирите за Левски пък дори и да ви накажат си взимате всичко с лихвите . Какво се е получило до тук . Тонев спира парите на играчите до края на сезона като ги насочва към съдиите което му излиза в пъти по евтино от сериозните заплати на мега звездите . Така Левски трупа точки само срещу минимални заплащания на съдията на мача - 10000 евро колкото е на месец заплатата само на Карвальо . Какво излиза , че срещу скромните 40 000 евро Левски остава фаворит номер 1 за титла и купа без даже да показва и половината от играта да речем на Литекс и Ботев Пд . Ей това е истината в момента . Който не я е прозрял да погледне онзи порутен сектор на Герена дето така си стои 2 месеца вече , щото Газпром имат пари ама не са балъци да ги ръсят ей така за някакъв измислен отбор като Левски ако няма нещо насреща . А такова за сега няма хич даже . Тук въпроса не са някакви си съдии , тук въпроса е на живот и смърт за Левски като клуб , като структура и най вече ФИНАНСОВ .Няма ли пари от Газпром Левски на практика фалира защото има огромни дългове към Батков , а той няма да чака дълго ще си ги потърси защото и той е фалирал почти навсякъде където е почнал бизнес !!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 22 апр 2013 20:26

THE G.A.M.E написа:Понеже някои отварят дума за Черно Море - Левски ...

Пичове, ОК, ако рефера свиреше тогава като хората, да приемем, че голът за Левски беше отменен.
Ама нали се сещате ( всички предполагам, сме гледали мача ) ... Че няколко човека от "Моряците" си бяха за жълт/червен картон заради безумни влизания, още преди почивката.
Дори само с един по-малко да бяхте останали, как мислите, цяло полувреме с човек по-малко срещу Левски ... Колко щяхте да глътнете ?

Да не отварям дума и за 2-рото полувреме, че и там какви балтии в зелено-бяло летяха ... Ако онзи мач се свиреше според правилата, абсурд да бяхте завършили в пълен състав :!:

Как според тебе протича един мач,ако в 11 минута единият отбор изравнява след 2 метра засада на 2-ма души?Дори да играят монасите от "Рилския манастир",срещу монасите от "Бачковския".Даже и светите отци,имат нерви!Няма да броя картоните като тебе.Имаше ги много и за двата отбора.Защото,нали се похвалихте след мача,че най после духът ви се е върнал.Е нашите като ритаха,вашите да не гледаха?Особено Димов.А последния в защитата Мюлдер като свали Райков,какъв картон беше?Ти предполагаш,че си гледал мача,а аз бях на стадиона.И ви казвам,на всички,че вие губите повече от нас.Защото по голям резил е да биеш или изравниш нечестно,отколкото да паднеш след честна борба.И ако ви бяха редовни титлите (и на чорбата също),нямаше да са толкова много,но щяха да са по сладки.И щяхте да сте Евробойци,а не Евроидиоти.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 22 апр 2013 20:28

MiG31 написа:Няма никакво значение това което прави БФС . Тонев го каза вече - ИМА И ДРУГИ НАЧИНИ ЛЕВСКИ ДА СТАНЕ ШАМПИОН !!!!! Всички съдии които бяха наказани с неопределено време да не свирят ( с изключение на Пастичката който на практика е наказан за 6 месеца защото тогава става на 45 г ) , ще бъдат реабилитирани още следващия сезон . Какво означава това ?! Проста математика показва , че до края на сезона всеки съдия може да свири не повече от 7-8 мача . Сметнато в пари това са 7-8 хиляди лева хонорари за всеки от тях . Господина Тонев ( понеже ножа за Левски е до кокъл заради Газпром и ако се пропусне още една година без трофей всичко отива по дяволите)отива при всеки от тях и им казва : Пичове ей ви на по 20 хилки да свирите за Левски пък дори и да ви накажат си взимате всичко с лихвите . Какво се е получило до тук . Тонев спира парите на играчите до края на сезона като ги насочва към съдиите което му излиза в пъти по евтино от сериозните заплати на мега звездите . Така Левски трупа точки само срещу минимални заплащания на съдията на мача - 10000 евро колкото е на месец заплатата само на Карвальо . Какво излиза , че срещу скромните 40 000 евро Левски остава фаворит номер 1 за титла и купа без даже да показва и половината от играта да речем на Литекс и Ботев Пд . Ей това е истината в момента . Който не я е прозрял да погледне онзи порутен сектор на Герена дето така си стои 2 месеца вече , щото Газпром имат пари ама не са балъци да ги ръсят ей така за някакъв измислен отбор като Левски ако няма нещо насреща . А такова за сега няма хич даже . Тук въпроса не са някакви си съдии , тук въпроса е на живот и смърт за Левски като клуб , като структура и най вече ФИНАНСОВ .Няма ли пари от Газпром Левски на практика фалира защото има огромни дългове към Батков , а той няма да чака дълго ще си ги потърси защото и той е фалирал почти навсякъде където е почнал бизнес !!!

Ако има определение за завършен кретен, то това си ти :lol: Явно си присъствал на всички срещи на мазньо със съдиите. Хилките в лева или евро бяха?

Върни се в “Футбол - България”