Спецчастите арестуваха 6 футболисти
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Бившият левскар Даниел Младенов е сред арестуваните в Бургас
Ако им стиска на тези футболисти спокойно могат да осъдят държавата...още повече лятото шайката начело с Цвъ.Цвъ. пада от власт!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Re: И бивш играч на “Левски” арестуван за “черно тото”
astra написа:KAK ли пък точно сега отидоха в Черноморец ? Какво ли ще стане и какво ли ще е наказанието за ПФК"Черноморец" и ПФК" Нефтохимик"? Защо не виждам коментари на 2-3 много деини фена на Черноморец , особено когато си искаха парите от ЦСКА или си нанкат или са се скрили в миши дупки? Бяха много компетентни когато ЦСКА трябваше да плаща, а сега къде са да изкажат "компетентното си " мнение?
Понеже съм от компетентните,нека ти отговоря....
Въпроса защо точно Черноморец е най-актуален. Нали не смяташ,че се случва само в Бургас ?? Нали не вярваш,че футболисти на ЦСКА не го правят ?? Защо се случва в Бургас ще стане ясно след време.
Аз обаче имам други въпроси в твой стил .Къде бяха МВР ,Прокуратурата и ГДБОП когато имаше допингирани футболисти,къде бяха когато НЕ извърлиха ЦСКА във В група ?? Не ми се правете на честни. Точно вие.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
obi4am_pirin написа:Ако им стиска на тези футболисти спокойно могат да осъдят държавата...още повече лятото шайката начело с Цвъ.Цвъ. пада от власт!
Не се знае пич. Доколкото ми е известно голяма фалшификация на изборите се готви! А и дори да изхвърчат от властта, жизнено важният въпрос е кой ще ги наследи, ако ще е някой от обичайните заподозрени - Станишев, Първанов, Кунева и тем подобни, нещата няма да тръгнат в правилната посока и безобразията ще си продължат с пълна сила. Затова аз вече съм решил, ще гласувам за Светльо Витков, шанса да влезе в парламента е много голям, така че нека дадем възможност на хора от народа да гласуват законите ни.
Доколкото разбрах единственото им прегрешение е че са залагали на мачове от Европа а това престъпление ли е.
Какво значи нелегален букмейкър, по закон всички в Интернет са нелегални
Това е скандално, с моите пари от данъци полицията се занимава с глупости
Какво значи нелегален букмейкър, по закон всички в Интернет са нелегални
Това е скандално, с моите пари от данъци полицията се занимава с глупости
Re: Спецчастите арестуваха 6 футболисти
Тъй като съм от Несебър, да кажа какво се чу в града вчера
проблемът май е, че са залагали доста големи суми на мачове от Западна Европа...и то в 1 или 2 карти..т.е някой е правил услуга на приятелите си и сега го поема целия
иначе ако си залагаха по 5-10 лева всеки в своя карта, нямаше да ги хванат
но Черепът почва да губи стабилност под краката и му вършат работата...но не са само те...той си има купени депутати от целия парламент...а нещо за застреляния в София Йордан динов няма ли? или не се интересуваме кой нямаше далавера да влезе нов ЛИЦЕНЗИРАН букмейкър
проблемът май е, че са залагали доста големи суми на мачове от Западна Европа...и то в 1 или 2 карти..т.е някой е правил услуга на приятелите си и сега го поема целия
но Черепът почва да губи стабилност под краката и му вършат работата...но не са само те...той си има купени депутати от целия парламент...а нещо за застреляния в София Йордан динов няма ли? или не се интересуваме кой нямаше далавера да влезе нов ЛИЦЕНЗИРАН букмейкър
ShooterMan написа:Ще кажа,че както ТИМ са най-големите престъпници в България,така под тяхна власт Черно Море не е изиграл нито един уговорен мач.Сегашното ни плачевно положение го доказва и въпреки него подложихме крак на ЦСКА.
Абе не бъди много сигурен, същата ви защита, която много трудно получаваше гол отива в Ловеч и за 35 минути и нанизват 5 парцала и то не онзи Литекс от преди години, а съвсем друг начело с мега тарана Иса

-
- Контакти:
Арестували пласьори,а дилъри,босове кога.И то на Черноморец,а не на някой отбор от западна БълХария.
aхахахахахахахаххааа, не мога....не издържам просто!
А само преди няколко дена един смешник ми обесняваше че цаците били единствения отбор който не влизал в уговорки, ахахахахаахахахаххахааа!

А само преди няколко дена един смешник ми обесняваше че цаците били единствения отбор който не влизал в уговорки, ахахахахаахахахаххахааа!
Бившият собственик на Вихрен (Сандански) и Локомотив (Пд) Константин Динев ще бъде призован да даде показания пред Главна дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) в София, научи БЛИЦ. Неговото призоваване е част от мащабната акция срещу уреждането на мачове, в която ще бъдат разпитани още собственици на клубове и съдии.
Константин Динев е роден на 12 февруари 1970. Сега е мастит бос и в хазартния бизнес. Собственик е на известната столична кръчма "Кошарите", заведения в Петрич. Хазартният бос е спряган за голямата тръпка на не една и две фолкдиви. Неговото име често е спрягано като един от огранизаторите на черното тото в нашия футбол.
izumrud написа:Тъй като съм от Несебър, да кажа какво се чу в града вчера
.......
До тук ти си най-близо до истината според мен.
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Върни се в “Футбол - България”