Спецчастите арестуваха 6 футболисти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Бившият левскар Даниел Младенов е сред арестуваните в Бургас

Мнениеот obi4am_pirin » 14 дек 2012 08:23

Ако им стиска на тези футболисти спокойно могат да осъдят държавата...още повече лятото шайката начело с Цвъ.Цвъ. пада от власт!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: И бивш играч на “Левски” арестуван за “черно тото”

Мнениеот subzero » 14 дек 2012 08:25

astra написа:KAK ли пък точно сега отидоха в Черноморец ? Какво ли ще стане и какво ли ще е наказанието за ПФК"Черноморец" и ПФК" Нефтохимик"? Защо не виждам коментари на 2-3 много деини фена на Черноморец , особено когато си искаха парите от ЦСКА или си нанкат или са се скрили в миши дупки? Бяха много компетентни когато ЦСКА трябваше да плаща, а сега къде са да изкажат "компетентното си " мнение?

Понеже съм от компетентните,нека ти отговоря....
Въпроса защо точно Черноморец е най-актуален. Нали не смяташ,че се случва само в Бургас ?? Нали не вярваш,че футболисти на ЦСКА не го правят ?? Защо се случва в Бургас ще стане ясно след време.
Аз обаче имам други въпроси в твой стил .Къде бяха МВР ,Прокуратурата и ГДБОП когато имаше допингирани футболисти,къде бяха когато НЕ извърлиха ЦСКА във В група ?? Не ми се правете на честни. Точно вие.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 14 дек 2012 08:30

obi4am_pirin написа:Ако им стиска на тези футболисти спокойно могат да осъдят държавата...още повече лятото шайката начело с Цвъ.Цвъ. пада от власт!

Не се знае пич. Доколкото ми е известно голяма фалшификация на изборите се готви! А и дори да изхвърчат от властта, жизнено важният въпрос е кой ще ги наследи, ако ще е някой от обичайните заподозрени - Станишев, Първанов, Кунева и тем подобни, нещата няма да тръгнат в правилната посока и безобразията ще си продължат с пълна сила. Затова аз вече съм решил, ще гласувам за Светльо Витков, шанса да влезе в парламента е много голям, така че нека дадем възможност на хора от народа да гласуват законите ни.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 14 дек 2012 08:33

Доколкото разбрах единственото им прегрешение е че са залагали на мачове от Европа а това престъпление ли е.
Какво значи нелегален букмейкър, по закон всички в Интернет са нелегални

Това е скандално, с моите пари от данъци полицията се занимава с глупости

izumrud
Контакти:

Re: Спецчастите арестуваха 6 футболисти

Мнениеот izumrud » 14 дек 2012 09:36

Тъй като съм от Несебър, да кажа какво се чу в града вчера
проблемът май е, че са залагали доста големи суми на мачове от Западна Европа...и то в 1 или 2 карти..т.е някой е правил услуга на приятелите си и сега го поема целия
иначе ако си залагаха по 5-10 лева всеки в своя карта, нямаше да ги хванат
но Черепът почва да губи стабилност под краката и му вършат работата...но не са само те...той си има купени депутати от целия парламент...а нещо за застреляния в София Йордан динов няма ли? или не се интересуваме кой нямаше далавера да влезе нов ЛИЦЕНЗИРАН букмейкър

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 14 дек 2012 10:02

ShooterMan написа:Ще кажа,че както ТИМ са най-големите престъпници в България,така под тяхна власт Черно Море не е изиграл нито един уговорен мач.Сегашното ни плачевно положение го доказва и въпреки него подложихме крак на ЦСКА.

Абе не бъди много сигурен, същата ви защита, която много трудно получаваше гол отива в Ловеч и за 35 минути и нанизват 5 парцала и то не онзи Литекс от преди години, а съвсем друг начело с мега тарана Иса :lol: на ТИМ изобщо не им пука за отбора, не се интересуват, че падате постоянно и е идеална среда за уреждане на мачове при незаинтересовани собственици. След мача с Левски за Купата и поредния разгром, Жоро Илиев директно си го каза - ''не знам какво става вече''

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 14 дек 2012 10:12

Арестували пласьори,а дилъри,босове кога.И то на Черноморец,а не на някой отбор от западна БълХария.

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 14 дек 2012 10:56

aхахахахахахахаххааа, не мога....не издържам просто! :lol: :P :twisted:
А само преди няколко дена един смешник ми обесняваше че цаците били единствения отбор който не влизал в уговорки, ахахахахаахахахаххахааа!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 дек 2012 11:23

Бившият собственик на Вихрен (Сандански) и Локомотив (Пд) Константин Динев ще бъде призован да даде показания пред Главна дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) в София, научи БЛИЦ. Неговото призоваване е част от мащабната акция срещу уреждането на мачове, в която ще бъдат разпитани още собственици на клубове и съдии.

Константин Динев е роден на 12 февруари 1970. Сега е мастит бос и в хазартния бизнес. Собственик е на известната столична кръчма "Кошарите", заведения в Петрич. Хазартният бос е спряган за голямата тръпка на не една и две фолкдиви. Неговото име често е спрягано като един от огранизаторите на черното тото в нашия футбол.

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 14 дек 2012 12:16

izumrud написа:Тъй като съм от Несебър, да кажа какво се чу в града вчера
проблемът май е, че са залагали доста големи суми на мачове от Западна Европа...и то в 1 или 2 карти..т.е някой е правил услуга на приятелите си и сега го поема целия
иначе ако си залагаха по 5-10 лева всеки в своя карта, нямаше да ги хванат
.......

До тук ти си най-близо до истината според мен.
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Върни се в “Футбол - България”