Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 22:30

cska_90 написа:Мен пък винаги ми е било чудно-къв ви е проблема на вас в такива ситуации!!Не ми пука нито за феновете на левски нито на берое-ама вас кво ви засяга??
Имали са проблеми-сбили се-ударили са си по някой шамар и толкова!!Вие кво ревете изобщо не разбирам!
Още повече беройци да не се правят на много невинни,че те са същите!!Кво правеха при феновете на левски-айде в б е по-евтино-ама левскарите бяха в лъвчето-не им пречеше на тия от стз да идат в другата част на Б, която беше празна!!ДА не припомням и други техни мъжки постъпки в студентски миналата година!Ебати драмите правите!

Пречат ми понеже ми дишат въздуха, а аз имам алергия от простотията, а тя там е безгранична

Потребителски аватар
TITAN AS
Контакти:

Re: Забрана за посещение на футболни срещи

Мнениеот TITAN AS » 08 сеп 2012 22:30

Тази забрана не важи за България :ugeek:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 сеп 2012 22:32

milen.hristov написа:
joro bad написа:
Avanti_Ragazzi написа:Абе къв Запад, ви гони, ква Дивизия! :lol: От друга групировка момчета са били най-дейни! :lol: :lol: :lol:

Да от групичката на бул. ,,Тодор Александров", може и да има ново име, то и те вече незнаят, как се казват и от кои са. ;) Важното е да има малко от ,,нещата", безплатни билети, пиене или стотинки! :idea:

На сектор Б му липсват левскари като Златин Тепсиев, Пепи Димитров, Бай Петко

Тука прилича на лотария!Бъркаш вадиш някакъв отбор и почваш да се биеш за него без да те интересува самия отбор историята му и т.н.
Трябва ти само причина да млатиш!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 08 сеп 2012 22:32

bojo0o0o94 написа:Напоследък забелязвам, че доста фенове се осъждат по бързата процедура и им се забранява до посещават футболни срещи. Ето например след снощния мач на трима души им е наложена забрана да посещават мачове за срок от 2 години. Чудя се дали тези забрани се изпълняват, защото аз мисля, че е много лесно да си купиш билет и да влезеш на стадиона и никой няма да те пита дали имаш забрана за посещение на футболни срещи или не. Вие какво мислите по въпроса?

И аз това съм се чудил как в България се испълнява тази забрана и не ми е много ясно как ще те спрат ....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 22:34

obi4am_pirin написа:
slavia_forever написа:
zlostar написа:Англия, Холандия, Италия, Германия... достатъчно нормални държави ли са?

Ти правиш ли разлика между английските фенове сега и преди 20 години, когато се убиваха по улиците? Прилагането на закона и СУРОВИТЕ САНКЦИИ спря това явление! Скоро гледах мач между Евертън и Ливърпул на Гудисън парк и видях, че масово допреди враговете вече стояха заедно по секторите с децата си без да се притесняват и без да се бият озлобени по между си. Аз не помня да съм наблюдавал мач на националните отбори на Англия, Холандия, Италия и Германия, на който техните фенове да се млатят като животни по трибуните!

Ако МВР си върши работата качествено ...ще има напредък!Бавно и полека но ще се изкорени тази простотия!Лошото е че футболни президенти и "капацитети" в такива моменти се опитват да се издигат в очите на лумпените ипочват да говорят за "полицейски произвол" и как феновете с нищо не са провокирали...

Еми заради същите тези герои се смени екипът на Л3евски преди началото на сезона, защото не харесвали емблемата си

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 08 сеп 2012 22:38

И със забрани се влиза на мачове, споко.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 08 сеп 2012 22:38

slavia_forever, как не спря да говориш за това, че фенове на Локомотив пяли "жълта кочина". Пяли и какво от това. Няма последици от това, но пък други фенове се блъскаха помежду си без причина. Каквото сме пяли, сме пяли, но няма инциденти с наши фенове, така че по-спокойно.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 08 сеп 2012 22:39

Колко задържани има по въпросната битка?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 сеп 2012 22:40

lokomotiv4o написа:slavia_forever, как не спря да говориш за това, че фенове на Локомотив пяли "жълта кочина". Пяли и какво от това. Няма последици от това, но пък други фенове се блъскаха помежду си без причина. Каквото сме пяли, сме пяли, но няма инциденти с наши фенове, така че по-спокойно.

Аз се учудих как някои се впечатлиха от боя, а не се чуха какво пеят на мач на Националния отбор.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 сеп 2012 22:41

hetfield написа:Колко задържани има по въпросната битка?

Чу се за няколко човека, явно не са гледали камерите и клиповете.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”