Анкета: На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

MORSKI
Контакти:

Re: Анкета: На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Мнениеот MORSKI » 23 фев 2011 03:43

Pride написа:
Madridist написа:
Pride написа:

а това че някой смешко не ни е сложил в списъка си е за него.

Хайде преди да даваме квалификицаии и определения, да бяхме си направили труда да видим от първа страница ето този коментар:

Анкетата е готова. Максимумът с опции е десет и предварително се извинявам на потребителите,че не мога да сложа всички отбори,затова съм предложил 9(подредени по азбучен ред) + опцията "Други" като напишете в темата конкретно,кой ви е любимия.

:roll:

ти виждаш ли какво си написал???????

по азбучен ред

Славия
Черно море
Черноморец
ЦСКА

са преди Локомотив София :lol: :lol: :lol:

И ти си мислиш, че имате повече фенове от нас или от ЦСКА ли :lol: То бива очила, ама чак пък толкова :lol: И на малкия ни пръст не можете а стъпите като борйка...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 24 фев 2011 00:40

:lol: :lol: :lol:
Може и да не знаеш или да не ти се иска да знаеш, но 94-95 когато нямахме мач с под 3-4000, а вие едва събирахте толкова средно и ми беше тъжно за вас, ама ... чети всички мнения надолу и ще видиш и други неща.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 24 фев 2011 08:31

Pride написа:Може и да не знаеш или да не ти се иска да знаеш, но 94-95 когато нямахме мач с под 3-4000, а вие едва събирахте толкова средно и ми беше тъжно за вас, ама ... чети всички мнения надолу и ще видиш и други неща.

И преди деведесетте събирахте голяма публика, не е единичен случай '95. Локомотив Сф си има(ше) поддръжници. За съжаление Гигов е и месия и палач. Успя да съхрани Локомотив Сф без катаклизми като при повечето отбори, но на каква цена? Това не е Локомотив Сф който аз помня и който искам да гледам. На малкото дерби със Славия преди две години, полицаите бяха повече от зрителите :( Срам!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 фев 2011 10:54

Madridist написа:
acmilan написа:Може би Черноморец беше излишен.

Без да съм наясно с посещаемост на стадионите в България, виждам,че в анкетата за Черноморец са гласували повече хора,отколкото за Локомотив Пд и Берое. Иначе сега като се замисля и Нефтохимик имат много фенове , но разберете, прсто технически не може да се сложи всеки отбор и винаги феновете на неизброените отбори ще се чувстват пренебрегнати. Така е,но ако вместо Славия бяхме сложили Локомотив София ,феновете на белите щяха да недоволстват. 8-)

Може да се сложи технически, въпрос на настройка във форума е. Отделен въпрос е колко е смислена една такава тема, преброяване на дивите зайци и кой колко ника има регистрирани във форума :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 26 фев 2011 00:54

Pupper_ написа:
Pride написа:Може и да не знаеш или да не ти се иска да знаеш, но 94-95 когато нямахме мач с под 3-4000, а вие едва събирахте толкова средно и ми беше тъжно за вас, ама ... чети всички мнения надолу и ще видиш и други неща.

И преди деведесетте събирахте голяма публика, не е единичен случай '95. Локомотив Сф си има(ше) поддръжници. За съжаление Гигов е и месия и палач. Успя да съхрани Локомотив Сф без катаклизми като при повечето отбори, но на каква цена? Това не е Локомотив Сф който аз помня и който искам да гледам. На малкото дерби със Славия преди две години, полицаите бяха повече от зрителите :( Срам!

Е то и аз мечтая А група да е като през 60-те ама сега е чалга и ку.ви :evil:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 мар 2011 12:47

Pride написа::lol: :lol: :lol:
Може и да не знаеш или да не ти се иска да знаеш, но 94-95 когато нямахме мач с под 3-4000, а вие едва събирахте толкова средно и ми беше тъжно за вас, ама ... чети всички мнения надолу и ще видиш и други неща.

94-95 ние сме били в "Б" група усещаш ли какви глупсоти говориш :lol: Отделно, че на вас тогава ви беше силния период, остана и тогава да не събиреате... Винаги сме имали повече хора от вас, винаги..... То си личи и сега де..

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 17 мар 2011 19:46

Пловдив1926 написа:
Madridist написа:
acmilan написа:Може би Черноморец беше излишен.

Без да съм наясно с посещаемост на стадионите в България, виждам,че в анкетата за Черноморец са гласували повече хора,отколкото за Локомотив Пд и Берое. Иначе сега като се замисля и Нефтохимик имат много фенове , но разберете, прсто технически не може да се сложи всеки отбор и винаги феновете на неизброените отбори ще се чувстват пренебрегнати. Така е,но ако вместо Славия бяхме сложили Локомотив София ,феновете на белите щяха да недоволстват. 8-)

Може да се сложи технически, въпрос на настройка във форума е. Отделен въпрос е колко е смислена една такава тема, преброяване на дивите зайци и кой колко ника има регистрирани във форума :mrgreen:

Аиде моито момче,кажи го пак,знам че го жеуаеш.
Тебе не ти дреме жокер,ти си от там.
Нема се пуашиш копеуе :lol:

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 17 мар 2011 20:24

plan-2012 написа:Аиде моито момче,кажи го пак,знам че го жеуаеш.
Тебе не ти дреме жокер,ти си от там.
Нема се пуашиш копеуе :lol:

:lol: Ако бяха на 1 - 3 място, друго щеше да приказва..., но сега е "преброяване на дивите зайци"...
Впрочем, при всяко едно нет или друго преброяване, те тръгват с пределна мобилизация, а накрая гръмко заявяват, че всъщност всичко е или конспирация на жълтитИ, или безсмислено преброяване, както в случая. Така стана и с гласуването за "Символ на Пловдив", така става, и тук, и навсякъде другаде.
За успокоение на момчетата от малцинството :mrgreen: в Пловдив, ще кажа, че скоро гилдията на така наречената спортна журналистика в нашия град ще инициира допитване за спортен клуб - Любимец на Пловдив, смятаме и него да спечелим 8-)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Jeff Ament 1912
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament 1912 » 17 мар 2011 20:37

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Ботев Пловдив-99 Години Символ на Пловдив и Гордост на Тракия!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”