Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот Jeff Ament » 18 дек 2010 21:01

Кашчей написа:Jeff, с какви думи прости да ти обясня, че няма как клуб, член на БФС да се влее в клуб, нечлен на БФС, да придобие името му и да се състезава.... с чие право?При обединяването на два отбора (през лятната пауза) новосформираният отбор(името е без значение в случая) може да ползва правата на отбора, който е в по-горна група.Обединяване може да има само между отбори от една област, затова приказките, които дрънкахте за Любимец бяха празни.. .или си ги забравил вече :mrgreen:

Вливат се река в река и река в море..отборите се обединяват.На тъпи журналисти, които пишат с клишета, не обръщам внимание.

Оценявам признанието ти, че не обичаш да четеш документи, но се стараеш да даваш компетентни мнеия по различни казуси, свързани с документите на БФС ;)

Голям смях е с теб,да знаеш. :lol: Нищо не си разбрал от цялата тема...
Сопот е град в Централна България. Той се намира в Област Пловдив...
Още едно доказателство,че си твърде некомпетентен.
12 март 1912 г.

Изображение

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 18 дек 2010 23:43

Пловдив1926 написа:Раулчо, Раулчо :) Не всеки който ползва Пловдив и 1926 съм аз, но пък аз съм този Пловдив1926 :mrgreen: Вече все повече хора ще виждаш с никове 1926. Свиквай - така повелява историята, справедливостта има това свойство да влиза в умовете и сърцата на хората. Иначе ти кой си не ме вълнува - не си направил нищо достатъчно стойностно, че да привлечеш внимание към личността си.

Отборът, създаден през далечната 1912, носи името БОТЕВ ПЛОВДИВ, тоест точно както е СЕГА, а не Ботев 1912!!! Капиш??? Така, че митовете и легендите за "новото" име ги остави за Абрамович... ако изпадне дотолкова, че да ви купи :mrgreen: Когато го е имало Ботев не е имало никакви бфс-та и дали били извадили някакво ФАЛШИВО и кухо АД, ми е през... А това, че играчите и треньора са нови не би трябвало да ви прави впечатление тъкмо на вас! Нали именно вие изгонихте СОБСТВЕНИТЕ си кадри през 2001, когато с широко отворени обятия приехте кюстендилската бригада.

АД-та, ЕТ-та и други търговски дружества, не интерисуват никой, който чете тая тема. За Кюстендил също е ясно. Ботев Пловдив беше изваден от списъците на БФС - никви АД-та не ми приказвай. Това беше просто поредното доказателство, че това, което имате сега е НОВ отбор. Не че някой имаше нужда от такова. Това дали е наследник на стария или не - го решавате вие. Но фактите са си факти. Айде със здраве, имам достатъчно работа по Черно-бялата Коледа утре, вече изхабих достатъчно време в този малоумен спор. Весели празници и успех на отбора ти.

Искаш да кажеш, че не е прекратено членството в БФС на АД-то на христолов, а на футболен клуб Ботев, тоест в БФС членуват, футболни клубове, които примерно по 5 пъти на сезон или дори един път в годината като понатрупат малко дългове могат да си направят ново АД или сдружение, без да се налага старото да се изключва от редовете на БФС и новото да се приема, а отборчето да продължава да си играе в същата група. Пич ти наистина много ме разсмя. Не е страшно, че си тотално некомпетентен по материята свързана със законите и с наредбите на БФС, смешното е че много държиш това да ни го покажеш. В предвид написаното от теб е видно че трудничко ще ме разбереш, но все пак ще ти обясня надявам се на по разбираем за теб език как стоят нещата, не е лошо да си водиш и записки. През 1999г. поради промяната на един конкретен закон и наредбата на БФС се наложи всички сдружения каквито бяха футболните клубове до тогава да направят акционерни дружество. Но поради простата причина, че Сдруженията които са регистрирани по ЗЮЛНЦ, не могат да се преобразуват в дружества регистрирани по търговския закон, каквито са АД-тата се наложи да се направят АД-та, които след молби до БФС станаха нови членове на футболния съюз, а на всички стари Сдружения членството в БФС им беше прекратено. Та тези нови АД-та регистрирани по търговския закон през 1999г. юридически нямат нищо общо със старите Сдружения. Нашето Сдружение не беше заличено и поради промяна в закона и правилниците на БФС неизискващи вече в професионалния футбол да участват единстено АД-та, Сдружението подаде молба за възстановяване на членството си в БФС, а христоловото АД е с прекратено членство поради простата причина, че търговски дружества изпаднали в неплатежоспособност и за които е започнала процедура по обявяване в несъстоятелност не могат да бъдат членове на БФС.
Последна промяна от kan1912 на 19 дек 2010 00:22, променено общо 1 път.

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 19 дек 2010 00:15

Пловдив1926 написа:Поредния отговарящ на въпрос за неговия отбор с кофа глупости за друг отбор :) Каквито и юридически трансформации ад-та и тн. Да е претърпявал ФУТБОЛНИЯ КЛУБ Локомотив никога не е напускал българският футбол. И като приказваш за играчите на Херо кажи от миналогодишния ви отбор колко души продължават да са при вас, колко треньори и тн. Май само касиерките дето късат билетчетата :) правите нов отбор и имате дебелокожието да говорите за Велбъжд - няма такава наглост просто.

Зададох девет конкретни въпроса на един твой съмишленик, в отговор на негово изказване и на нито един от тях естествено не можете да отговорите с НЕ. И запомни не правим нов клуб, а възстановяваме стар.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 дек 2010 00:39

О Боже, показвал съм непознаване на нормативната уредба на БФС...Вземете прочетете кои са участниците в групите, с какви имена са и зад тях АД-тата, които стоят с какви имена са и тогава пишете глупости.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2010 08:45

Jeff Ament написа:
Кашчей написа:Jeff, с какви думи прости да ти обясня, че няма как клуб, член на БФС да се влее в клуб, нечлен на БФС, да придобие името му и да се състезава.... с чие право?При обединяването на два отбора (през лятната пауза) новосформираният отбор(името е без значение в случая) може да ползва правата на отбора, който е в по-горна група.Обединяване може да има само между отбори от една област, затова приказките, които дрънкахте за Любимец бяха празни.. .или си ги забравил вече :mrgreen:

Вливат се река в река и река в море..отборите се обединяват.На тъпи журналисти, които пишат с клишета, не обръщам внимание.

Оценявам признанието ти, че не обичаш да четеш документи, но се стараеш да даваш компетентни мнеия по различни казуси, свързани с документите на БФС ;)

Голям смях е с теб,да знаеш. :lol: Нищо не си разбрал от цялата тема...
Сопот е град в Централна България. Той се намира в Област Пловдив...
Още едно доказателство,че си твърде некомпетентен.

Я пак прочети това, което си маркирал от моят пост, господин компетент :mrgreen: Или забрави вече, как се чудехте дали с Любимец или с Марица да се обедините, че да не почнете от Б окръжна.Металик излезе като вариант в края на май или началото на юни, ако си спомняш, господин компетент, и аз съм написал също, че обединението може да става само между отбори от една област, ама кой да чете, господин компетент.Вие и се тръшкахте, че няма начин да не започнете направо от Б група (някои дори за А говореха), че и извинение щяха да искат някои компетенти, като теб, ако започнете от Б, но не виждам някой да се е извинил, че не е бил прав.Всъщност, то кога ли написано от канарче е било грешно, та да очаквам да си признае някога някой от вас, че не е бил прав в нещо!

Благодаря за урока по география на България, защото аз не знаех досега къде се намира Сопот!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 19 дек 2010 11:41

Кашчей спри да се излагаш. :mrgreen: Пишеш в сферата на вероятностите,Любимец,Марица,какво е щяло да стане и тн...Честно казано писна ми да ти вадя факти.
"Зоналният съвет на БФС прие единодушно обединението межд Металик (Сопот) и Ботев (Пловдив), тъй като са налице всички съдебни решения отговарящи на изискванията на БФС. Сопотският клуб ще продължи след пререгистрация в "А" Областната група, Ботев влиза като 19-член във "В" Югоизточна група"
12 март 1912 г.

Изображение

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 19 дек 2010 12:30

Пловдив1926 написа:О Боже, показвал съм непознаване на нормативната уредба на БФС...Вземете прочетете кои са участниците в групите, с какви имена са и зад тях АД-тата, които стоят с какви имена са и тогава пишете глупости.

Не ме изненада, че абсолютно нищо не разбра от това което съм написал.
Ще ти цитирам чл.3 ал.1 от П Р А В И Л Н И К ЗА СТАТУТА НА ФУТБОЛНИТЕ КЛУБОВЕ-ЧЛЕНОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
„В БФС членуват само ФК, които са регистрирани като юридически лица по Закона за юридическите лица с нестопанска цел (ЗЮЛНЦ) или Търговския закон (ТЗ) и отговорят на изискванията за спортни клубове, определени в Закона за физическото възпитание и спорта (ЗФВС).”
Следователни нито зад ФК/футболни клубове/ както си написал стоят АД-та или Сдружения, нито под тях, просто ФК са юридически лица регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел (ЗЮЛНЦ) или по Търговския закон (ТЗ). Вече съм сигурен, че пак няма да ме разбереш и за трети път ще ми отговориш изключително „аргументирано”, като напишеш „това са глупости”. Ще те посъветвам, да попиташ някой познат юрист/имате няколко такива привърженика, единия от които каза по темата „евала пичове”/ или Наско Узунов, ако не го познаваш лично ще те запозная с него, аз вече се предавам и не желая да ти изнасям повече лекции по темата, ти или не искаш или най-вероятно не можеш да разбереш какво ти обяснявам, но не те обвинявам затова се учи доста години.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 дек 2010 15:42

kan1912 написа:
Пловдив1926 написа:О Боже, показвал съм непознаване на нормативната уредба на БФС...Вземете прочетете кои са участниците в групите, с какви имена са и зад тях АД-тата, които стоят с какви имена са и тогава пишете глупости.

Не ме изненада, че абсолютно нищо не разбра от това което съм написал.
Ще ти цитирам чл.3 ал.1 от П Р А В И Л Н И К ЗА СТАТУТА НА ФУТБОЛНИТЕ КЛУБОВЕ-ЧЛЕНОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
„В БФС членуват само ФК, които са регистрирани като юридически лица по Закона за юридическите лица с нестопанска цел (ЗЮЛНЦ) или Търговския закон (ТЗ) и отговорят на изискванията за спортни клубове, определени в Закона за физическото възпитание и спорта (ЗФВС).”
Следователни нито зад ФК/футболни клубове/ както си написал стоят АД-та или Сдружения, нито под тях, просто ФК са юридически лица регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел (ЗЮЛНЦ) или по Търговския закон (ТЗ). Вече съм сигурен, че пак няма да ме разбереш и за трети път ще ми отговориш изключително „аргументирано”, като напишеш „това са глупости”. Ще те посъветвам, да попиташ някой познат юрист/имате няколко такива привърженика, единия от които каза по темата „евала пичове”/ или Наско Узунов, ако не го познаваш лично ще те запозная с него, аз вече се предавам и не желая да ти изнасям повече лекции по темата, ти или не искаш или най-вероятно не можеш да разбереш какво ти обяснявам, но не те обвинявам затова се учи доста години.

От 1999 до 2010 имаше ли ви? В този период от време в коя група играхте?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 21 дек 2010 20:02

staria написа:От 1999 до 2010 имаше ли ви? В този период от време в коя група играхте?

В "Щ" група играхме,доволен?
Изображение
Изображение

Върни се в “Футбол - България”