Спорт има и зад табелата на София
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Спорт има и зад табелата на София
Научи се да цитираш правилно постовете и не, не плюя и алтернатива според моите виждания ИМАМ.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Hugo Boss написа:Ами излишния милион хора в София да си се приберат в родните места бе. Заради тях София изнемогва!!! Всичко се прави с цел облекчаване на трафика. Пък и метрото ще се ползва ежеминутно, нали това искаше?
Ти си повече Boss, отколкото Hugo.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Hugo Boss написа:Ами за да отговарят на изискванията, явно толкова пари ще е нужен. Сигурно ще има и търговска част която да избива разходите. За тези пари едва ли ще е само стадион.
За тези пари можеха да помогнат за 3-4 стадиона по 30 милиона и отгоре! Ако приемем, че един стадион наистина ще излезе към 130 милиона - тези 30 милиона ще са супер бонус за всеки един инвеститор! И печелим 3-4 стадиона, които няма да се позлват 5-6 пъти годишно! И ще спрем да мънкаме, че нямаме стадиони! Ама кой да се сети...
Айде дай я като я имаш. До сега не си казал нищо смислено и конструктивно. Тоест само си плюеш. Мирския поне си им гледна точка и идея!!
MORSKI написа:Hugo Boss написа:Ами за да отговарят на изискванията, явно толкова пари ще е нужен. Сигурно ще има и търговска част която да избива разходите. За тези пари едва ли ще е само стадион.
За тези пари можеха да помогнат за 3-4 стадиона по 30 милиона и отгоре! Ако приемем, че един стадион наистина ще излезе към 130 милиона - тези 30 милиона ще са супер бонус за всеки един инвеститор! И печелим 3-4 стадиона, които няма да се позлват 5-6 пъти годишно! И ще спрем да мънкаме, че нямаме стадиони! Ама кой да се сети...
А тогава няма ли да се почне.. на този се дават пари, а на нас не. И пак колко собственика могат да извадят 30-40млн. инвестиция?
Hugo Boss написа:Айде дай я като я имаш. До сега не си казал нищо смислено и конструктивно. Тоест само си плюеш. Мирския поне си им гледна точка и идея!!
Аз си дадох идеята и мисля, че се доближава до мнението на другото момче

Иначе за метрото не мисля, че трафика в София е приоритет пред човешкия живот!
Бойко още преди да земе властта каза, че пенсионерите били лош човешки материал...
Хуго, и да се почне така с мрънкането- който има пари да ги извади и да ги даде! Тоест тази финансова инжекция е за тези, които могат да си го позволят! А повярвай у нас има такива хора и дадат ли им се 30 милиона определено ще имат стимул да построят нещо! Тъй като тези инвестиции малко или много ще се върнат! Особено за по-големите отбори!
Последна промяна от MORSKI на 15 дек 2010 00:04, променено общо 1 път.
MORSKI написа:Hugo Boss написа:Айде дай я като я имаш. До сега не си казал нищо смислено и конструктивно. Тоест само си плюеш. Мирския поне си им гледна точка и идея!!
Аз си дадох идеята и мисля, че се доближава до мнението на другото момче![]()
Бойко още преди да земе властта каза, че пенсионерите били лош човешки материал...
А трафика в София знаеш ли колко икономически загуби се нанасят от него? А вредата за околната среда с която и ние се тровим? Знаеш ли какво е да живееш на място в което по 5-6 часа на ден има колона на автомобли, автобуси и камиони и в двете посоки и трябва да им се дишат изпаренията!!??
Hugo Boss написа:Айде дай я като я имаш. До сега не си казал нищо смислено и конструктивно. Тоест само си плюеш. Мирския поне си им гледна точка и идея!!
Идеята съм споделил отдавна във форума, но явно не четеш редовно.
Клубовете + държавата + външен инвеститор и ето ти по един стадиона в 4-те големи града в България, което автоматично ще даде възможност националите да играят на ротационен принцип навсякъде.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Hugo Boss написа:MORSKI написа:Hugo Boss написа:Айде дай я като я имаш. До сега не си казал нищо смислено и конструктивно. Тоест само си плюеш. Мирския поне си им гледна точка и идея!!
Аз си дадох идеята и мисля, че се доближава до мнението на другото момче![]()
А трафика в София знаеш ли колко икономически загуби се нанасят от него? А вредата за околната среда с която и ние се тровим? Знаеш ли какво е да живееш на място в което по 5-6 часа на ден има колона на автомобли, автобуси и камиони и в двете посоки и трябва да им се дишат изпаренията!!??
ти сериозно ли поставяш трафика пред човешкия живот? Това е малоумно, въпреки нещата които си изразил като доводи!
Dust написа:Hugo Boss написа:Айде дай я като я имаш. До сега не си казал нищо смислено и конструктивно. Тоест само си плюеш. Мирския поне си им гледна точка и идея!!
Идеята съм споделил отдавна във форума, но явно не четеш редовно.
Клубовете + държавата + външен инвеститор и ето ти по един стадиона в 4-те големи града в България, което автоматично ще даде възможност националите да играят на ротационен принцип навсякъде.
И колко клуба са се възползвали да строят стадиони? Държавата им е отпуснала на някои базите за ползване. Какво се прави? Показват се картинки. Какво стана със стадиона във Варна? И както сам казваш, защо държавата трябва да помага на частните АД-та?
Върни се в “Футбол - България”