ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Мнениеот PFC Litex » 22 фев 2016 20:20

CSKA 78 написа:Някои хора пишат без да четат! Особено левскарите- за тях тази Висша лига се прави само и единствено за ЦСКА! :shock: :lol:
Скоро ще има разговори и ще се реши на кое дружество, ще бъде дадена уайлд картата! Но почти съм сигурен (над 90%), че ФК ЦСКА ще влезе във Висшата лига, а ПФК-то ще обяви несъстоятелност! ;)

И това ново ФК, на кое от изискванията ще отговаря за да получи жълта книжка, опс карта?
Последна промяна от PFC Litex на 22 фев 2016 20:26, променено общо 1 път.
Изображение

Serafim
Контакти:

Re: Ще има ли клуб, който да гласува за ''уайлд кард''?

Мнениеот Serafim » 22 фев 2016 20:22

miro_rz написа:
TristaNNN написа:
miro_rz написа:
TristaNNN написа:
Bojko Berojko написа:Ами ако и "Верея" Стара Загора искат да са във висшата лига. Имат солиден собственик имат стадион с осветление, само дето фенове нямат!Как БФС ще им откажат?

Това не е никакъв проблем. Може да взаимстват добрите практики за привличане на фенове по примера на Разград. :)

Как се привличат фенове я кажи ?

Изображение

Много си тъп Саше !

Феновете на Лудогорец не са нито ултраси, нито злобни.

Има клубове, чийто фенове сипят огън и жупел срещу противниците, има клубове, чието ръководство прави това, има клубове, в които и от феновете и от ръководството се сипе. Лудогорец е по-скоро от втория тип.
Феновете рядко влизат в пререкания с други привърженици, ако има такива, това са единични случаи. Те в буквалния смисъл се интересуват само от отбора си.

А човека, които иронизирате, сигурно е в пъти по-естествен от вас в живота.

Против съм да се навлиза така в личното пространство.

Не иронизираме лумпените и наркоманите по стадионите в столицата, а тези, които са отишли да погледат малко футбол, без да са обременени от злоба и от ненавист към другите фенове.
(За протокола - фен съм на Левски, както повечето сигурно са забелязали).

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2016 20:29

delqnski47 написа:Нещо не разбирам за къв ''нов клуб'' се говори тук.Може нещо да не съм прочел,не е изключено.Разбрах,че има вероятност сегашния ЦСКА да бъде поканен.Не знам какъв е тоя нов клуб,за който говориш.А и не знам ква герена намеси тук,честно казано.Говорехме,че в момента в ЦСКА е пълна мъгла,нямаме достатъчно инфо,но за това са виновни хората,които ни предоставят информация.Просто и ясно.

Говорим за ФК ЦСКА, с който ГГ се опита да влезе във В група, но номерът не мина! И ако ПФК бъде фалирано, тогава за какво поканено сегашно ЦСКА говорим?
Да, всичко с тази ВЛ е още само идея. И аз нямам нищо против ПФК ЦСКА да бъде поканен, след като е заплатил част от задълженията си и се е ангажирал с погасителен план за останалите. Но опит да бъде поканен ФК Ганчев вместо ПФК, моментално ще бъде последван от сигнал до УЕФА с разяснение какво точно някой се опитва да направи. Това исках да кажа.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 22 фев 2016 20:29

PFC Litex написа:
HekakaB написа:Именно, какво са 20 милиона?Лудогорец ги изкара за един сезон от ЕКТ.При добър мениджмънт тия пари се връщат за няколко сезона.Лошото за ЦСКА е, че не могат да играят за ЕКТ.Та за какво им е да влизат в тая Висша лига?Пари от нея няма да изкарат.

Преди да ги изкарат предвидил ли си, че дадоха повече от 20 милиона за да станат отбор?
А това издание на ЕКТ, какви приходи имат, ще дадеш ли разчета?
Ти на нероден Петко можеш ли да разчиташ?
Ти в тоя отбор виждаш ли един читав футболист за "А" група, че същия да е конвертируем и да се продаде за добра сума?

А с всеки изминал ден разходите си вървят, приходи няма, че и стари борчове има за връщане.

Нещо не извърви ли пътят си по естествен начин, то бъдеще пред себе си няма.

Само от ШЛ Лудогорец изкара 14 635 000 евра миналия сезон.Тоя сезон парите са вдигнати с 50-60% процента.Най-слабо представилите се тая година вероятно ще приберат по 18-20 милиона.Естествено за да стигнеш до там трябва първо да инвестираш няколко сезона.Но както казах, ако се работи правилно и целенасочено, се връща инвестицията многократно.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 фев 2016 20:35

Все повече хора в този форум , явно са били " под моста", ако се сетите за един стар виц. :lol:
Да живеЙ виШата лига!
Да живеЙ аматьорският футбол!
После не питайте , защо са ви такива улиците, магистралите и цените на винетките, за да се прибирате по родните си места.
Плюете по паметта на велики български футболисти,
заради моментни интереси.
Бъдете СТаСТливи. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 фев 2016 20:37

ЕЕЕ отивам да си направя храна, отварям си биричка и идвам четем какво сте писали... оставих ви на 6 страница, к'во правите е :lol:
@ ЦСКА София... ех... тоя отбор винаги в устата на народа! 8-)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2016 20:37

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Нещо не разбирам за къв ''нов клуб'' се говори тук.Може нещо да не съм прочел,не е изключено.Разбрах,че има вероятност сегашния ЦСКА да бъде поканен.Не знам какъв е тоя нов клуб,за който говориш.А и не знам ква герена намеси тук,честно казано.Говорехме,че в момента в ЦСКА е пълна мъгла,нямаме достатъчно инфо,но за това са виновни хората,които ни предоставят информация.Просто и ясно.

Говорим за ФК ЦСКА, с който ГГ се опита да влезе във В група, но номерът не мина! И ако ПФК бъде фалирано, тогава за какво поканено сегашно ЦСКА говорим?
Да, всичко с тази ВЛ е още само идея. И аз нямам нищо против ПФК ЦСКА да бъде поканен, след като е заплатил част от задълженията си и се е ангажирал с погасителен план за останалите. Но опит да бъде поканен ФК Ганчев вместо ПФК, моментално ще бъде последван от сигнал до УЕФА с разяснение какво точно някой се опитва да направи. Това исках да кажа.

Съмнявам се,че ще се правят опити в разрез с УЕФА.Прекалено голям риск е и за самото БФС,нищо че се водим много ''богопомазани''. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 фев 2016 20:40

Teo написа:ЕЕЕ отивам да си направя храна, отварям си биричка и идвам четем какво сте писали... оставих ви на 6 страница, к'во правите е :lol:
@ ЦСКА София... ех... тоя отбор винаги в устата на народа! 8-)

Да, затова наръдЪТ е винаги с пръст в уста. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 22 фев 2016 20:43

delqnski47 написа:
sin4ec написа:

Съмнявам се,че ще се правят опити в разрез с УЕФА.Прекалено голям риск е и за самото БФС,нищо че се водим много ''богопомазани''. ;)

В такъв случай Пламен Марков като какъв присъства на мачовете на ЦСКА от В група?Щото в сайта на БФС за първенството на В група пише "ПФК ЦСКА АД".Пламен Марков е шеф във ФК ЦСКА АД.Какво прави на мачове на друг отбор?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 фев 2016 20:44

HekakaB написа:
PFC Litex написа:
HekakaB написа:Именно, какво са 20 милиона?Лудогорец ги изкара за един сезон от ЕКТ.При добър мениджмънт тия пари се връщат за няколко сезона.Лошото за ЦСКА е, че не могат да играят за ЕКТ.Та за какво им е да влизат в тая Висша лига?Пари от нея няма да изкарат.

Преди да ги изкарат предвидил ли си, че дадоха повече от 20 милиона за да станат отбор?
А това издание на ЕКТ, какви приходи имат, ще дадеш ли разчета?
Ти на нероден Петко можеш ли да разчиташ?
Ти в тоя отбор виждаш ли един читав футболист за "А" група, че същия да е конвертируем и да се продаде за добра сума?

А с всеки изминал ден разходите си вървят, приходи няма, че и стари борчове има за връщане.

Нещо не извърви ли пътят си по естествен начин, то бъдеще пред себе си няма.

Само от ШЛ Лудогорец изкара 14 635 000 евра миналия сезон.Тоя сезон парите са вдигнати с 50-60% процента.Най-слабо представилите се тая година вероятно ще приберат по 18-20 милиона.Естествено за да стигнеш до там трябва първо да инвестираш няколко сезона.Но както казах, ако се работи правилно и целенасочено, се връща инвестицията многократно.

Ти вярваш ли в дядо Коледа?
А, написал си го, да инвестираш няколко сезона, е тези няколко сезона са поне още едни 20 милиона лева, тях кой ще ги извади?
Ти можеш ли да разчиташ на нещо, на което разчитат още 50 отбора в Европа?
А, че имаш забрана за две участия предвиждаш ли го?
През това време някой трябва хем да издържа, хем да връща дългове.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”