honda написа:Вече писах,че за мен наказанието на ЦСКА за хвърлени камъни и бетонови парчета е нормално,но питам кой е разрешил провеждане на мач на стадион на който има камъни с размери ,които всички видяхме. Или какъв е този бетон,който може да бъде откъртен с ръка?
Към феновете на ЦСКА:
Това че преди 3 дни беше хвърлен камък срещу играч на Лудогорец,не значи че утре някой няма да хвърли по вас .
Много по-добре е да бъде затворен един стадион ,на който бетона се руши,отколкото да броим жертвите на този стадион.
Много по-добре е да спрем цялото първенство отколкото някой да умре на стадиона.
За мен това си беше опит за убийство и ми интересно защо охраната не арестува лицата хвърлили въпросните предмети?
Нека да не сравняваме снежни топки с камъни и бетон-просто камъни с размерите на тези хвърлени на Армията може да убият човек,няма значение дали е от Лудогорец, Левски или ЦСКА
Прав си!Много неща са сбъркани и е ясно,че трябват нови правила!Ново управление на бфс,безпристрастно!Ако затворят Армията,ще трябва да затворят почти всички стадиони в България.Може да ми вярваш,бил съм на почти всички!Целене с топки,камъни,бомбички,плюене,ритане,спорене,обиждане,средни пръсти.Всичко което не е забранено е РАЗРЕШЕНО!Трябва тотална промяна,но едва ли някой ще се наеме с нея.Продължаваме по старо му и това!Тук ще си спорим за едни и същи неща и в зависимост от пристрастията ще сме ЗА или ПРОТИВ!Ако бяха заловили човек уцелил Стойчо и му бяха наложили глоби или дори задържане за седмица в арест да речем,едва ли щеше да има хвърляне на камък онзи ден!Англичани,германци,холандци,скандинавци не са по-възпитани от нас,същите са!Просто в техните държави има закони и ги е страх да ги нарушават!В Слънчев бряг правят такива неща,които са немислими в техните държави!