Тъмно синьото БФС отново наказа тежко ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: Тъмно синьото БФС отново наказа тежко ЦСКА

Мнениеот russia » 26 ное 2014 00:07

DrAvalanche написа:Онзи ден може да е нямало ударено длъжностно лице, но имаше рецидив при хвърляне на предмети застращаващи здравето, плюс наплюто длъжностно лице. Което също си е нападение над длъжностно лице. Но това красноармейският мисловен тръст няма как да го забележи и разбере. Те още се крият под количиките на майките с деца в Сандански.

Не съм сигурен дали наплюването по време на интервю след мача се тълкува като нападение, пък и оня отказа да се жалва. Но ти си разсъждавай, не ми пречиш! :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2014 05:05

BadBoy написа:Червения картон отменя жълтия.
Преди мача имаш 4 жълти, получаваш пети и пропускаш мач, обаче ако получиш втори жълт картон в мача, той респективно става червен и анулира жълтите и пак ще си висиш с 4 жълти картона.

Относно наказанията за това на Ешпиньо ви казах още вчера да четете правилника, но никой не слуша, а сега ревете за нищо.

Дискусията ни с Васконти беше относно директния червен картон, дали отменя жълтите и какво наказание следва за 5-и жълт картон. Мен тогава ме мързеше да влизам в ДП, защото имах и друга работа, но по-късно влязох, прочетох и разбрах.
Благодаря и на теб, все пак, за уточнението!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 ное 2014 08:25

Вече писах,че за мен наказанието на ЦСКА за хвърлени камъни и бетонови парчета е нормално,но питам кой е разрешил провеждане на мач на стадион на който има камъни с размери ,които всички видяхме. Или какъв е този бетон,който може да бъде откъртен с ръка?
Към феновете на ЦСКА:
Това че преди 3 дни беше хвърлен камък срещу играч на Лудогорец,не значи че утре някой няма да хвърли по вас .
Много по-добре е да бъде затворен един стадион ,на който бетона се руши,отколкото да броим жертвите на този стадион.
Много по-добре е да спрем цялото първенство отколкото някой да умре на стадиона.
За мен това си беше опит за убийство и ми интересно защо охраната не арестува лицата хвърлили въпросните предмети?
Нека да не сравняваме снежни топки с камъни и бетон-просто камъни с размерите на тези хвърлени на Армията може да убият човек,няма значение дали е от Лудогорец, Левски или ЦСКА

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2014 09:31

honda написа:Вече писах,че за мен наказанието на ЦСКА за хвърлени камъни и бетонови парчета е нормално,но питам кой е разрешил провеждане на мач на стадион на който има камъни с размери ,които всички видяхме. Или какъв е този бетон,който може да бъде откъртен с ръка?
Към феновете на ЦСКА:
Това че преди 3 дни беше хвърлен камък срещу играч на Лудогорец,не значи че утре някой няма да хвърли по вас .
Много по-добре е да бъде затворен един стадион ,на който бетона се руши,отколкото да броим жертвите на този стадион.
Много по-добре е да спрем цялото първенство отколкото някой да умре на стадиона.
За мен това си беше опит за убийство и ми интересно защо охраната не арестува лицата хвърлили въпросните предмети?
Нека да не сравняваме снежни топки с камъни и бетон-просто камъни с размерите на тези хвърлени на Армията може да убият човек,няма значение дали е от Лудогорец, Левски или ЦСКА

Прав си!Много неща са сбъркани и е ясно,че трябват нови правила!Ново управление на бфс,безпристрастно!Ако затворят Армията,ще трябва да затворят почти всички стадиони в България.Може да ми вярваш,бил съм на почти всички!Целене с топки,камъни,бомбички,плюене,ритане,спорене,обиждане,средни пръсти.Всичко което не е забранено е РАЗРЕШЕНО!Трябва тотална промяна,но едва ли някой ще се наеме с нея.Продължаваме по старо му и това!Тук ще си спорим за едни и същи неща и в зависимост от пристрастията ще сме ЗА или ПРОТИВ!Ако бяха заловили човек уцелил Стойчо и му бяха наложили глоби или дори задържане за седмица в арест да речем,едва ли щеше да има хвърляне на камък онзи ден!Англичани,германци,холандци,скандинавци не са по-възпитани от нас,същите са!Просто в техните държави има закони и ги е страх да ги нарушават!В Слънчев бряг правят такива неща,които са немислими в техните държави!

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 26 ное 2014 09:44

BRF на 25 Ное 2014 16:09

Stivi_Ned написа:Защо Ешпиньо трябва да бъде наказан,че показал среден пръст на някой?
Нито го е заврял на някого тоя пръст,нито е изказал намерение да го завира на някого,не че няма на кого.
Действие без последствие.Глоба няма. :) :) :)

Ако ти кажа "Да го духаш",трябва ли да ти го навра в устата за да се почувстваш обиден :? ?

Ако те замеря с паве трябва ли да ти пръсна главата за да се почустваш застрашен?

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 26 ное 2014 09:53

BRF на 25 Ное 2014 16:20

Stivi_Ned написа:

BRF написа:

Stivi_Ned написа:Защо Ешпиньо трябва да бъде наказан,че показал среден пръст на някой?
Нито го е заврял на някого тоя пръст,нито е изказал намерение да го завира на някого,не че няма на кого.

Ако ти кажа "Да го духаш",трябва ли да ти го навра в устата за да се почувстваш обиден :? ?[/qu
Ами сутрин на светофара някой като ти отнеме предимството и ти покаже среден пръст да не би да го гониш и да го глобяваш.
Това са несериозни работи.Някой на някой показал среден пръст.Голяма работа.
На нас държавата такъв среден пръст ни е показала,да не кажа и нещо друго,а пък ние всички мълчим.
Така че говори за сериозни неща, не за глупости.

:shock: В смисъл,според тебе това са нормални неща :o ?Не,не мога да се съглася!Това са публични личности и са пример за подръжание.Да си видял Джерард да показва средни пръсти!Защо ли не го прави?Знаеш ли какво ще му се случи в Англия?
И тия глупаци после пращат тъпите си футболисти по моловете да раздават автографи на деца,които искат да станат като тях?!Боклуци!

М даа също такива "публични личности" са Стоичков,Пенев,Лечков и т.н. но те НЕ са пример за подражание (не става въпрос за спортни качества)...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 ное 2014 09:58

TristaNNN написа:
peliforewer написа:Не не бяха летящи бетонови късове,бяха грамадни летящи скали,аз не съм прочел един фен на ЦСКА да не е осъдил тази постъпка ,от която за радост не пострада никой и това ни спаси от наказание.Сега се върни малко назад и погледни как Вие защитавахте олигофрена ударил Стойчо Младенов със снежна топка по главата,прочети безумията написани за тази простотия и ще разбереш каква е разликата между феновете на ЦСКА и Левски,за съжаление повечето от сините фенове,пишещи в този форум сте ограничени,първосигнални и елементарни,дори и тази тема го доказва и от нашите има проблемни ама Вие сте с пъти в повече,извинявам се на нормалните сини фенове с тях няма проблем да коментираме.
'
Просълзих се :oops: Ама и до твоето ниво няма да падна, нито до нивото на оня с китайските знаци. Да сравняваме снежна топка с остри, тежки бетонови късове :shock: Вие не сте в ред бе!

За какво ниво ми говориш ,щом защитаваш малоумник ударил със снежна топка треньор на футболен отбор по време на мач,ти си на дъното.Аз по-горе ти казах каква е разликата между нормалните фенове и такива като тебе,не само че трябва да се просълзиш,но ако се погледнеш отстрани и ще ревеш с глас.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2014 10:04

mor написа:
BRF на 25 Ное 2014 16:09

Ако ти кажа "Да го духаш",трябва ли да ти го навра в устата за да се почувстваш обиден :? ?

Ако те замеря с паве трябва ли да ти пръсна главата за да се почустваш застрашен?

Не,не е нужно да ме удари камък за да се почувствам застрашен!Наказани сме според правилата и затова смятам,че тези правила трябва да бъдат променени!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2014 10:06

Пурата написа:
BRF на 25 Ное 2014 16:20

Stivi_Ned написа:

BRF написа:

Ако ти кажа "Да го духаш",трябва ли да ти го навра в устата за да се почувстваш обиден :? ?[/qu
Ами сутрин на светофара някой като ти отнеме предимството и ти покаже среден пръст да не би да го гониш и да го глобяваш.
Това са несериозни работи.Някой на някой показал среден пръст.Голяма работа.
На нас държавата такъв среден пръст ни е показала,да не кажа и нещо друго,а пък ние всички мълчим.
Така че говори за сериозни неща, не за глупости.

:shock: В смисъл,според тебе това са нормални неща :o ?Не,не мога да се съглася!Това са публични личности и са пример за подръжание.Да си видял Джерард да показва средни пръсти!Защо ли не го прави?Знаеш ли какво ще му се случи в Англия?
И тия глупаци после пращат тъпите си футболисти по моловете да раздават автографи на деца,които искат да станат като тях?!Боклуци!

М даа също такива "публични личности" са Стоичков,Пенев,Лечков и т.н. но те НЕ са пример за подражание (не става въпрос за спортни качества)...

Ами не са!Особено Лечков в цялото си творчество!Пенев се изложи в личната нападка към Костадинов!Ицо си е ОК!Не разбирам кавичките ти на публични личности!

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 26 ное 2014 10:25

Лично за мен Стоичков не е пример за подражание...но това е друга тема.

Върни се в “Футбол - България”