Никола Джугански подаде оставка
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Никола Джугански подаде оставка
Рева на розовите може да се сравни само с празните приказки на ПоВрат Пулев преди и след мача с Кличко. Просто мен щеше да ме е срам, ако участвах в подобно нещо. КОЙ трябва да ви свири? Някой с който неустойчо си стиска ръката като Сватбаря ли?
- Странджата
- Контакти:
Извинения!
Точно казано - който може да разбира - да разбере, който само срича - да си срича ..."Винаги съм смятал, че футболът е само една игра. В последните дни обаче се оказва, че за мнозина футболът е война. И тази война трябва да бъде спечелена на всяка цена. Без подбор на начини и средства. И с цената на всичко. Това не е моята игра. Аз бях дотук...
mtaraduda написа:Рева на розовите може да се сравни само с празните приказки на ПоВрат Пулев преди и след мача с Кличко. Просто мен щеше да ме е срам, ако участвах в подобно нещо. КОЙ трябва да ви свири? Някой с който неустойчо си стиска ръката като Сватбаря ли?
Те при Йорданов нямат загуба, ама иначе пък е персона нон грата и им е виновен за всичко

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
mertezaker написа:Домусчиев здраво е натиснал съдийската комисия, за да може Джугански да хвърли и оставка! Стойчо и ЦСКА в момента не са сила, която да влияе на нещо, силният е Киро! И все пак излишно напрежение за един мач, който не решава нищо...
За какво да ги натиска точно пък съдийската комисия ? Стига се оправдавахте бе - цска не били никои ? Отрочето на БКП няма власт в управление пълно с "бивши" комунисти ? Заради целия този рев ще си го отнесете. Мисля че на домуса му писна да го изкарвате виновен за всичко в този свят и ще нареди на играчите си да ви премажат. Дано не стане така, защото колкото и вие да сте ми антипатични и лудите и те не стоят по долу!
Много хора залагат за двойка и ми се струва,че мача отдавна е ясен. Сега просто нещата се донагласят в една посока, която тепърва ще определя нещата във футбола ни , а именно съдийската комисия, където Домусчиев ще наложи и там свой хора както навремето Г.ГАНЧЕВ с Търновските съдии. Затова нека сините другарки да спрат да се бъркат там, където скоро няма да бъдат , а да си гледат в техния двор, че там тепърва започва ГОЛЯМОТО РАЗКРИТИЕ за финансовите им задължения.
Oтворко, заради вашите претенции и оплаквания сменят 2-ри съдия, за двубоя и съдийски шеф. Да ви сера на смешния рев без извинение. Бият ги 100 пъти без да получат гол, наще убавци тръгнали за съдия да реват.
На мен ми е интересно, утре Лудогорец като си вземе мача без съдийска помощ от какво ще реват Стойчо и компания.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Стойчо да стане съдия и да свири всички мачове на ЦСКА до каря на сезона. Така няма да има сърдене и рев преди и след всеки мач.
haha написа:На мен ми е интересно, утре Лудогорец като си вземе мача без съдийска помощ от какво ще реват Стойчо и компания.
Може някое птиче да се изцвъка връз Стойчо и да обвинят орела на Разград.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
zlato1234 написа:haha написа:На мен ми е интересно, утре Лудогорец като си вземе мача без съдийска помощ от какво ще реват Стойчо и компания.
Може някое птиче да се изцвъка връз Стойчо и да обвинят орела на Разград.![]()
Ще има трети съдия персона нон грата. Независимо , че не е допуснал грешка.
Върни се в “Футбол - България”