Синята приказка VS Зелената магия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Този Лудогорец vs онзи Левски

Мнениеот glarus_ds » 26 сеп 2014 15:35

terata написа:
glarus_ds написа:
Red Warrior написа:
terata написа:
vayk написа:"Парадният" вход? Ти верно ли...Забрави ли, че тогава наказаха Милан и дойде Киево, чиито играчи бяха събрани от плажовете, 10 дни преди първия мач?

Red Warrior написа:Ако трябва да сме обективни Лудогорец е по-класен отбор от Левски през 2006. Тогава сините имаха късмет да изхвърлят италианските грандове и да играят с "летящите магаренца" от Киево.

Един въпрос и към двамата - и да не бяха наказали италианските грандове, щяхме ли да играем с тях, след като Левски беше поставен, хмъ?

Сравнението е глупаво като цяло. Левски направиха тогава отбор за без пари, с много юноши и българи, докато Лудогорец пръснаха маса пари, нямат пукнат юноша и разчитат основно на скъпоплатени чужденци. Някой тук каза, че и двата отбора били с минимални бюджети - хахах, не си спомням в минималния бюджет на Левски да е намирал място чужденец привлечен за 1,5 млн. евро или десен бек за 500 хил. евро. Така че, най-общо казано - едните го направиха за без пари, другите го направиха с много пари.

Тогава нямаше изобщо да бъдете поставени, защото грандовете с висок коефициент щяха да са заели поставените позиции.

пхахахах Смешен стана вече, я отвори старите статистики с коефициентите и виж къде е ЛЕВСКИ :!: :!: :!: :!:

Просто няма смисъл. Те са с толкова промити мозъци от гуруто си ГА, че им стига да си повторят една лъжа два пъти и вече вярват в нея. Хаха а имаше и един олигофрен, дето твърдеше, че сме можели да се паднем с Ювентус ако не ги били наказали, без да му мине през кухата кратуна, че Юве станаха шампиони тогава и влизаха в групите директно. :mrgreen: Ама ко да ги праиш, освен да им се смееш на глупостите.

Абе то смях смях, но в един момент чашата прелива :lol: Те три пъти завършваха на ПОСЛЕДНО място в турнирите Купа на УЕФА и Лига Европа, тръгнали нашето представяне да омаловажават, и то изкривявайки фактите. Силно, слабо, това си е нашето представяне и го понасяме (включам и резилите разбира се). А и смешното е, че пишат винаги някакви изменени теорийки, пишат... И когато се появят двама-трима с аргументи и оборят смехорийките им и се покриват. Не казват "ние сме сбъркали", и не си защитават теорийката, защото осъзнават, че са били разкрити :!: ;) :lol:
CHELSEA

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 сеп 2014 15:35

flo написа:С милиони за трансфери всеки ще влезе в ШЛ и ще стигне 1/8 финал.

Особено Манчестър Ю. :lol:
Като почнете да носите от девет кладенеца вода само и само да се изкара постижението на любимия отбор най-великото и ме избива на смях.
Левски имаха своите мигове, своите успехи
Лудогорец сега също имат своите.

Тези сравнения каквито са в първия пост и подобни теми на противопоставяне са МАЛОУМНИ.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 26 сеп 2014 15:38

Иначе и аз мисля, че отбора на Лудогорец с маалко може би превъзхожда нашия, но с условностите, написани от мен по-горе. Все пак успех им желая, но след утрешния мач :lol:
CHELSEA

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 сеп 2014 15:40

Друг момент, който трябва да се отбележи е, че през 2006г. нямаше поток на шампионите и на претендентите. Наполи, Билбао, Арсенал, Селтик, Малмьо, Лудогорец всички в кюпа. Сега е много по-лесно.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2014 15:42

Corwin написа:Аз да се изкажа по темата, че пак се отнесохте.

За мен онзи Левски е поне на същото ниво като сегашния Лудогорец (за по-високо не смея да кажа). Реално единствените постове, на които Лудогорец има чувствително по-добри футболисти, са единият бек (Кайсара) и едното крило (защото тогава Левски просто нямаше две, а едно и половина крила). Да се сравняват който и да е халф от сегашния отбор на Лудогорец с Боримиров тогава е просто смешно, същото важи и за Бардон. Двата отбора играят(ха) съвсем различен футбол, но в Левски тогава нямаше футболист като Дяков, на който всяко влизане му е нарисуван жълт картон, още по-малко пък да се гради играта около този футболист. На мнение съм, че Киево тогава беше отбор, който сега би се разправил с всеки един български без особени проблеми - Левски имаше късмет в първия мач, за да си вземе комфортна преднина, а за мен вторият (2:2) е най-добрият мач, изигран от български отбор в Европа, който съм гледал.

За дедо Боре и Бардон съм съгласен!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 сеп 2014 15:43

komentator написа:
boabbb написа:Баси троловете :lol: :lol: Чисто технически, Лудогорец са по-напред ... От страна на хъс и сериозна публика - няма смисъл да се коментира даже ;) Тука, гледам, е споменат Бардон ... Правеше ми впечатление колко е силен на високите топки :shock: Вратаря все към него боцеше :mrgreen:

Хъса си го има при Лудогорец,смятам, че публиката ще е много по-добра като подкепра(няма да има бомби, а скандиране от целия стадион. т.е само песни) и повече ще е според мен отколкото на Левски срещу Барселона тогава

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 сеп 2014 15:45

На мнение съм, че Киево тогава беше отбор, който сега би се разправил с всеки един български без особени проблеми

Киево в този сезон изпадна от Серия А, що за отбор са били вече не помня, а и не виждам смисъл да го правя.
Левски тогава успяха, как го сториха няма значение, успех е.
Сега Лудогорец и те успяха, за тях също е успех.
Да си пожелаем всяка година българско участие в групова фаза на ШЛ, другото не е важно
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 26 сеп 2014 15:46

Долно уйно написа:
На мнение съм, че Киево тогава беше отбор, който сега би се разправил с всеки един български без особени проблеми

Киево в този сезон изпадна от Серия А, що за отбор са били вече не помня, а и не виждам смисъл да го правя.
Левски тогава успяха, как го сториха няма значение, успех е.
Сега Лудогорец и те успяха, за тях също е успех.
Да си пожелаем всяка година българско участие в групова фаза на ШЛ, другото не е важно

С последните три реда съм напълно съгласен.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 26 сеп 2014 15:50

glarus_ds написа:
molteni написа:Петков-Стоянов - изравнени възможности
Миланов-Кайсара - тотално предимство за бразилеца
Топузаков-Терзиев - леко предимство за Топузаков
Томашич-Моци - изравнени възможности
Вагнер-Минев - предимство за бразилеца
Ричард-Ешпиньо - предимство за Ешпиньо
Боримиров-Дяков - предимство за Боримиров
Бардон-Марселиньо - изравнени възможности
Йовов-М.Александров- предимство за Йовов
Дововчийски-Безяк - предимство за словенеца
Телкийски - Мисиджан - леко предимство за Вура
Ст.Ангелов - Анисе - предимство за Анисе
Е.Ангелов - Абало - тотално предимство за испанеца
Коприваров - Вандерсон - предимство за бразилеца

.

Да, твоите сравнения според мен са най-точни ;)
Изравнени като единици, но Лудогорец има по-големи възможности като отбор

Имат и най-качествения хап :mrgreen: , могат да изиграят два мача един след друг и пак няма да са изпотили екипите :mrgreen:

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 26 сеп 2014 15:55

anker1878 написа:
glarus_ds написа:
molteni написа:Петков-Стоянов - изравнени възможности
Миланов-Кайсара - тотално предимство за бразилеца
Топузаков-Терзиев - леко предимство за Топузаков
Томашич-Моци - изравнени възможности
Вагнер-Минев - предимство за бразилеца
Ричард-Ешпиньо - предимство за Ешпиньо
Боримиров-Дяков - предимство за Боримиров
Бардон-Марселиньо - изравнени възможности
Йовов-М.Александров- предимство за Йовов
Дововчийски-Безяк - предимство за словенеца
Телкийски - Мисиджан - леко предимство за Вура
Ст.Ангелов - Анисе - предимство за Анисе
Е.Ангелов - Абало - тотално предимство за испанеца
Коприваров - Вандерсон - предимство за бразилеца

Изравнени като единици, но Лудогорец има по-големи възможности като отбор.

Да, твоите сравнения според мен са най-точни ;)

Имат и най-качествения хап :mrgreen: , могат да изиграят два мача един след друг и пак няма да са изпотили екипите :mrgreen:

Възможно е, няма как да знаем :lol:
CHELSEA

Върни се в “Футбол - България”