Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига
Левскарите май не осъзнават, че ако Везалов не си беше вкарал автогол и евентуално играеха сега на нашето място и те нямаше да може да играят на Националния....И тогава щяха да говорят тотално различни работи.
modor написа:Кашчей написа:modor написа:teodor83 написа:.Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.
Ами да си бяха направили стадиона в Разград подходящ за мачове от шампионската лига!
Излагаш се!
За град, с размерите на Разград, Лудогорец има по-добър стадион и от Левски!
Герена в момента подходящ ли е за ШЛ?
Аз се излагам??? А тия проекти дето пуснаха преди време за Лудогорец арена??? Нещо да кажеш...... Недей да говориш наизуст
Добре де, вие сте гранд, с милиони привърженици (към 4-5 само в София), защо досега нямате европейски стадион?
Левски къде щеше да си играе мачовете, ако беше на мястото на Лудогорец! Всъщност, Левски още след втория кръг щеше да си е обратно в кочината, та затова не ви пука на вас!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Ти знаеш ли какво е инфраструктура на един обект? Само не ми казвай, че теренът и дренажът под него са инфраструктура, моля!
Иначе, запознат ли си какъв е бил теренът на стадиона, дали не е сменян изцяло, заедно с дренажа и напоителната система? Знаеш ли какви са били трибуните? Въобще знаеш ли изискванията на УЕФА за стадиони и как един малък град би могъл да си позволи подобно съоръжение, което ще е повече паметник?!
Знам пич,знам

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- delqnski47
- Контакти:
modor написа:delqnski47 написа:[offtopic]Аз си спомням,че заради тъпата Мадона,Фулъм ни изравни на Националния кат играхме с тях,заради оная идиотска дупка[/offtopic]
[offtopic]:lol:![]()
![]()
[/offtopic]
Не е смешно тва!Я си представи дупката да си е още там,след тоя концерт да стане по-голема и некой футболист да се пребие в нея

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
@касчей
кво е общото между тоя казус и левски, бе, чорбар откачен, че всеки пост ти е отностно левски?
кво е общото между тоя казус и левски, бе, чорбар откачен, че всеки пост ти е отностно левски?
- DrAvalanche
- Контакти:
А вие на колко мача събрахте повече от 10'000 отворко?Кашчей написа:
Богата държава с бедни хора не се прави! А и ти казах, че тук определено липсва фенска култура (то и другата силно липсва). Как да хвърли един човек 50-60 милиона за стадион, би ли ми обяснил? За колко време ще му се върнат тези пари, ако градът, че и областта, са с по-малко жители от квартал на София и не са толкова заможни? Понякога пишете, колкото да не заспите! Вие, на герена събрахте повече от 10 000 едва в три мача, ама се барате за голямата работа!
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- фифи перото
hijack1 написа:Левскарите май не осъзнават, че ако Везалов не си беше вкарал автогол и евентуално играеха сега на нашето място и те нямаше да може да играят на Националния....И тогава щяха да говорят тотално различни работи.
Ти май не осъзнаваш, че той точно затова го вкара.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- фифи перото
Кашчей написа:modor написа:Кашчей написа:modor написа:teodor83 написа:.Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.
Ами да си бяха направили стадиона в Разград подходящ за мачове от шампионската лига!
Излагаш се!
За град, с размерите на Разград, Лудогорец има по-добър стадион и от Левски!
Герена в момента подходящ ли е за ШЛ?
Аз се излагам??? А тия проекти дето пуснаха преди време за Лудогорец арена??? Нещо да кажеш...... Недей да говориш наизуст
Добре де, вие сте гранд, с милиони привърженици (към 4-5 само в София), защо досега нямате европейски стадион?
Левски къде щеше да си играе мачовете, ако беше на мястото на Лудогорец! Всъщност, Левски още след втория кръг щеше да си е обратно в кочината, та затова не ви пука на вас!
Осъзнай се и не пиши глупости, моля.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
modor написа:teodor83 написа:.Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.
Е за това за стадион да са си направили в Разград си напълно прав, без да знам от кой отбор си един въпрос и от мен.
Ми ако ЦСКА или Левски бяха на мястото на Лудогорец и в тази ситуация какво щеше да стане?
CTAHKO написа:Кашчей написа:Ти знаеш ли какво е инфраструктура на един обект? Само не ми казвай, че теренът и дренажът под него са инфраструктура, моля!
Иначе, запознат ли си какъв е бил теренът на стадиона, дали не е сменян изцяло, заедно с дренажа и напоителната система? Знаеш ли какви са били трибуните? Въобще знаеш ли изискванията на УЕФА за стадиони и как един малък град би могъл да си позволи подобно съоръжение, което ще е повече паметник?!
Знам пич,знамИ не се опитвай да се измъкнеш с тези евтини номера вски път,както го правиш с децата
Не ми казвай,че не си наясно какво имам предвид под "инфраструктура",както и какви пари струва проектирането и направата и
Наясно ли си,че специално за Алианц Арена,колкото пари са хвърлили за съоръжението,два пъти по-скъпо е излезнала направата на инфраструктурата около стадиона
50-60 милиона за стадиона в Разград...хахахахахахахаха
![]()
![]()
Това показва, че си напълно наясно с инфраструктурата около стадиона в Разград.Явно си и наясно колко труд се хвърли, за да има този вид в момента стадионът. Много е .. как да кажа.. не особено удачно да сравняваш Мюнхен с Разград.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Върни се в “Футбол - България”