Димитър Борисов и Иво Иванов пред bTV: Гриша Ганчев в ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Re: сливане на два отбора ...

Мнениеот anro » 16 яну 2013 21:40

шивача написа:къв е тоя пик, бе? това е от спортлайна, които по три пъти на ден си менят новините и все са ексклузивни :oops:
а Гришата си призна за интерес към ЦСКА през лятото, има го в нета, може да проверите

То в нета има и как джуджето от село Микрево е правил ДДС измамите и как е заплашвал шефа на НАП с убийство, така че за интерес да се обърнем към Прокуратурата. :mrgreen:

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 16 яну 2013 21:53

Кирката всеки мач е в "А" сектор от към "Г". Той е журналистическа пр----ка.
Няма такива пишман "цесекари" като кирката тошко от Босфор ТВ
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 16 яну 2013 21:58

Сега пък журналиста е крив :) :) :) Е няма угодия ....

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 16 яну 2013 22:17

Пернишките са абсолютни боклуци - факт. Но защо не кажете, че гърнето дрънка глупости на н-броя напитки, а все намествате държавата, конспирации, геноциди, журналиста калпав ...
И никой не ви е крив, че скачате на всички собственици, а сега не може да се съберете и 5 човека. Сами сте си виновни.

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 16 яну 2013 22:19

NOMER14 написа:
grasiani написа:E сега вече може и да се понапълни стадиона в Ловеч ако приемем че мачовете на новосъздадения клуб се играят там,при положение че ЦСКА нямат стадион най вероятно там ще е пристана на новият тим в Люлякова градина.

Където има дим , там има и огън....
Едните имат лиценз ,имат стадион , имат треньор , но нямат публика на национално ниво и от половин година и желание. Другите нямат предпоставките в условията на Демокрация.....
Само какъв ще го играе Ицата, че Майкъла се е взел много насериозно.

Ти къде я видя тая демокрация,м?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 яну 2013 22:28

nikita33 написа:
NOMER14 написа:
grasiani написа:E сега вече може и да се понапълни стадиона в Ловеч ако приемем че мачовете на новосъздадения клуб се играят там,при положение че ЦСКА нямат стадион най вероятно там ще е пристана на новият тим в Люлякова градина.

Където има дим , там има и огън....
Едните имат лиценз ,имат стадион , имат треньор , но нямат публика на национално ниво и от половин година и желание. Другите нямат предпоставките в условията на Демокрация.....
Само какъв ще го играе Ицата, че Майкъла се е взел много насериозно.

Ти къде я видя тая демокрация,м?

Разбира се в Нета , а не в лагерите край Ловеч...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2013 22:56

BadBoy написа:Явно и ти нечетеш http://www.sportline.bg/news/106956/gri ... -bezplatni
Сега гледах Борисов в спортната емисия новини на БТВ повториха изказването, ми той горкия мигаше като плъх в трици и се чудеше какво да говори :lol:

хаха, тея го беха написали ексклузивно само пред спортлайн, а ся цитират пик :mrgreen:
ми той така си мига, нищо по различно в поведението му. Ама гледам, че не ти се иска да е вярно, но замисли се, кво му прече на Гришата да каже пред гонг, спортал или в сайта ви, че това е измислица :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: Димитър Борисов и Иво Иванов пред bTV: Гриша Ганчев в ЦСКА

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 16 яну 2013 23:32

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: Димитър Борисов и Иво Иванов пред bTV: Гриша Ганчев в ЦСКА

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 16 яну 2013 23:44

Аз съм сигурно един от малкото фенове на ЦСКА които вярва на Титаните, сигурен съм, че след време и при нас ще стане като при Манчестър Юнайтед, защото много малко хора знаят, че в началото на ерата сър Алекс Фъргюсън МЮ също е бил в такава позиция без да печели трофеи, но след това всички знаем в каква машина за трофеи се превърнаха :lol:

Аз лично ще дам поне още една година доверие към Титан :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Върни се в “Футбол - България”