Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- samocskasamo
- Контакти:
Re: Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !
Софянец сьм трето поколение и от 25г ходя на мачове на ЦСКА в София и в страната и това сьпоставяне на фенове за мен е глупаво.80те години на мачове ЦСКА-Левски ние сме били 5000 Левски около 20000.За София предимството им тогава бе очевидно.Но градове като Самоков,Перник,Монтана,Враца,Благоевград,Сандански,Русе,Тьрговище,Гоце Делчев,Петрич,Плевен и др. бяха на 90процента червени.Пловдивски регион като изключим Асеновград-там преобладават сините,след Ботев и Локо пд цесекарите са в пьти повече от левскарите.Вьв Варна сьм живял 2години 1991-1993 а и тази бях 3 месеца там и не мисля че левскарите са повече,просто са много по организирани и имат силно изявен фенклуб.В сегашни дни обаче София се увеличи с повече от 1000000дошли от провинцията и сьотношението на цесекари и левскари вече мисля че е равно.Та тази тема е много спорна.27г живях в Надежда-там червените бяха повече,сега живея в Люлин-тук за мен има равенство.Силни Люлин 4,5,6 за Левски-като и от тези раиони са основно София-Запад,силни Люлин 1,2,7 за ЦСКА-от там са израснали Главата,Боземеца,Маимуната и други лидери на ЦСКА.Да дори и сега Левски имат повече посещаемост на домакински мачове,но вище наще на гостувания-4000 на Тича,3000 в Ловеч,целият стадион в Монтана пееше ЦСКА,3000 на Лаута,3000в Бургас,3000 в Милано,Рим,Букурещ,5000 в Истанбул и Прага.В чужбина Цесекарите са в пьти повече от левскарите,но това няма значение.Евала на Бероици,не влизат в голямата четворка на фенове-ЦСКА,Левски,Ботев ПД и Локо Пд но винаги си пьлнят стадиона.Даите да спрем темата и да отиваме на стадиона.В Англия е гордост да си фен на малак отбор а ние тук се плюем дали имаме с 5 процента повече фенове един от друг
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Върни се в “Футбол - България”