Нефтохимик - в Б група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Re: Нефтохимик - в Б група

Мнениеот plamenski » 28 юни 2011 23:18

До наборите по-горе.. дали не помните тогава сезон 86/87, Купата на БГ?
Никому неизвестен отбор играе полуфинал с ЦСКА и печели 3то място след това срещу Локо( Го) с 3:1, който си е осигурил място в елита.
Хайде сега да не спамите темата ами да си изливате спомените за Черноморец в друга тема....Явно сте от друго поколение и за вас всичко е любов, щото така са ви го поднасяли...
Много ми дреме , кой какво е правил на някакъв си сектор...това е останало от вашия отбор - спомени...От 86 на мода в Бургас е НЕФТОХИМИК.
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 29 юни 2011 00:11

Нефтохимик винаги е бил и ще бъде трън в очите на много хора, но нас не ни ебе!

ЗЕЛЕНИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юни 2011 09:59

plamenski написа:До наборите по-горе.. дали не помните тогава сезон 86/87, Купата на БГ?
Никому неизвестен отбор играе полуфинал с ЦСКА и печели 3то място след това срещу Локо( Го) с 3:1, който си е осигурил място в елита.
Хайде сега да не спамите темата ами да си изливате спомените за Черноморец в друга тема....Явно сте от друго поколение и за вас всичко е любов, щото така са ви го поднасяли...
Много ми дреме , кой какво е правил на някакъв си сектор...това е останало от вашия отбор - спомени...От 86 на мода в Бургас е НЕФТОХИМИК.

Пламенски. Ти си модератор в друг форум и можеш да си чешиш зъбките там приятелю...Нима си мислиш, че на мен или на някой друг пък му пука аджеба ти какво мислиш ? :shock: Това е форум. Темата съм я инициирал аз. От там нататък има кой да я следи и канализира. Ти добре ги знаеш тези неща. И не се вживявай много-много, че няма да усетиш, как фенската НИ маса и ентусиазма ще се стопи, като юлска локва. Такива постове, като твоя започват да намирисват и да карат мен и много мислещи, като мен да се чувстват припознати в истинската идея Нефтохимик. Помисли малко. Казвам ти го, като по-зрял човек. Със вой на сирена, тупане по гърдите, незачитане мнението на другите може да стигнете само до никъде. Казвам ти го, защото съм от заинтересованата страна. Ако имаш да обсъждаш нещо - по-добре на лични. Там бих ти писал още неща, но за тук - не. Уважавам те поне малко.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 29 юни 2011 17:25

Някой имали инфо за селекция за Б група.Днеска с приятели си говорихме и се спомена че са върнали Саката,Ники Кръстев и някакво момче от Берое.Но май ще се наблегне на наши момчета.

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 29 юни 2011 18:25

Кръстев да не си го и помисля,че ще има повторение на случая Мечеджиев :evil: :evil:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юни 2011 20:55

mazut написа:Кръстев да не си го и помисля,че ще има повторение на случая Мечеджиев :evil: :evil:

A Саката, като ни показваше "случайно " червената фланелка надигайки зелената. Правеше го чешейки се по гърба, където не го сърби ? :evil:

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 30 юни 2011 11:37

ntodorov написа:
plamenski написа:До наборите по-горе.. дали не помните тогава сезон 86/87, Купата на БГ?

......И не се вживявай много-много, че няма да усетиш, как фенската НИ маса и ентусиазма ще се стопи, като юлска локва. Такива постове, като твоя започват да намирисват и да карат мен и много мислещи, като мен да се чувстват припознати в истинската идея Нефтохимик. ......

Това, което съм го написал по-горе го мисля и не виждам на какво ти мирише?Интересно ми е , как така фенската НИ маса ще изчезне....може и на останалите да е интересно...
А и нищо не съм написал, че да се сърдиш...просто ми е тъпо, когато в една от малкото теми за Нафтата тук, някой започва да обяснява, как ходил на Черноморец и какво било едно време...истинския отбор на Бургас и т.н. Нямам нищо против да се сравнява Нафтата с Черноморец, но не и с шарана.
А както "онзи " форум е отворен, такъв е и този и всеки има право да си изказва мнението...освен ако не играят някакви други правила.
Петък, 18.00, ДЕ ,първа тренировка! Там съм.....
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 30 юни 2011 13:25

mazut написа:И Славия и Локо СФ до някое време са имали повече фенове от ЦСКА,Спартак Пд от Локо Пд,но сега положението е различно и едва ли скоро ще се промени.Някой ден,може и да се! ;)

Мазут, Спартак Пловдив никога не са имали повече фенове от Локомотив Пловдив. До 67 година (обединението на Спартак, Ботев и Академик в Тракия) из цялата българска преса един отбор на града е наричан "пловдивския любимец" и това е Локомотив. И въпреки това обединение и явно фаворизиране на партийният любимец АФД Тракия, за хората на Пловдив любимеца си остана Локомотив.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 юни 2011 13:52

Пламенски. Явно не си чел всичко в темата. Връзката между това, което сме писали и самата тема ( инициирана от мен ) е много тясна, но за това е нужно да се проследи написаното, а не при всяка срещана думичка "Черноморец" да се изпада в истерия. Що се касае за интересът ти към това как се губи фенска маса: Много лесно и неусетно. Когато мнението на един фен е пренебрегвано, когато се вменяват праволинейни идеали, тогава, когато някой си мисли, че всички трябва да разсъждават, като него, рано или късно остава сам с още 20-30 "парчета" до себе си. Вечното отрицанието води само до унищожение. Сега всички сме в еуфория, утре може и да сме в летаргия, ако сами не се подкрепяме и изслушваме. В този живот винаги има две истини. Нека бъдем добри - да уважаваме и тази на ближния...Га дерем гърла трябва да сме единни, га мислим що трябва да сме еднакви ?
Като каза, че и без това малко се пише за Нафтата в този форум. Ами защо не пишете. Снощи само аз и Христо трябваше да "браним" интересите на Нафтата и да се пълчим срещу нашите приятели от "Ботев", че отборът ни няма да им е спаринг и, че няма да бъдем на минимум 10 точки след тях. Нашите приятели дори са мислели, че са ни жалили в Пловдив и в Бургас ( нещо, като да се рейсваш на пътя, а "съперникът" ти да не знае), а дори и не бяха предполагали, че тези 200 човека от Бургас бяха отишли да уважат тяхното шоу в мач без никакво значение...Та не срещам в писанията фенове на Нафтата... Налазвайте. Фактор сме...Време е и тук да се направи подфорум на Нефтохимик, защото явно форумът на Гонг е място за среща на всички фенове. :)

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 04 юли 2011 13:04

staria написа:
mazut написа:И Славия и Локо СФ до някое време са имали повече фенове от ЦСКА,Спартак Пд от Локо Пд,но сега положението е различно и едва ли скоро ще се промени.Някой ден,може и да се! ;)

Мазут, Спартак Пловдив никога не са имали повече фенове от Локомотив Пловдив. До 67 година (обединението на Спартак, Ботев и Академик в Тракия) из цялата българска преса един отбор на града е наричан "пловдивския любимец" и това е Локомотив. И въпреки това обединение и явно фаворизиране на партийният любимец АФД Тракия, за хората на Пловдив любимеца си остана Локомотив.

Цялата българска преса наричала Локомотив (или Спортклуб, Караджа, Атлетик и аз незнам вече) "Пловдивския любимец".....скоро очаквам да чуя , че и международната преса ги е наричала така.

Въпрос: Кой е този отбор , който е играл сам със себе си в официален мач?
100 години символ на Пловдив

Върни се в “Футбол - България”