До наборите по-горе.. дали не помните тогава сезон 86/87, Купата на БГ?
Никому неизвестен отбор играе полуфинал с ЦСКА и печели 3то място след това срещу Локо( Го) с 3:1, който си е осигурил място в елита.
Хайде сега да не спамите темата ами да си изливате спомените за Черноморец в друга тема....Явно сте от друго поколение и за вас всичко е любов, щото така са ви го поднасяли...
Много ми дреме , кой какво е правил на някакъв си сектор...това е останало от вашия отбор - спомени...От 86 на мода в Бургас е НЕФТОХИМИК.
Нефтохимик - в Б група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нефтохимик - в Б група
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Нефтохимик винаги е бил и ще бъде трън в очите на много хора, но нас не ни ебе!
ЗЕЛЕНИ ЗАВИНАГИ!
ЗЕЛЕНИ ЗАВИНАГИ!
plamenski написа:До наборите по-горе.. дали не помните тогава сезон 86/87, Купата на БГ?
Никому неизвестен отбор играе полуфинал с ЦСКА и печели 3то място след това срещу Локо( Го) с 3:1, който си е осигурил място в елита.
Хайде сега да не спамите темата ами да си изливате спомените за Черноморец в друга тема....Явно сте от друго поколение и за вас всичко е любов, щото така са ви го поднасяли...
Много ми дреме , кой какво е правил на някакъв си сектор...това е останало от вашия отбор - спомени...От 86 на мода в Бургас е НЕФТОХИМИК.
Пламенски. Ти си модератор в друг форум и можеш да си чешиш зъбките там приятелю...Нима си мислиш, че на мен или на някой друг пък му пука аджеба ти какво мислиш ?

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
- Контакти:
Някой имали инфо за селекция за Б група.Днеска с приятели си говорихме и се спомена че са върнали Саката,Ники Кръстев и някакво момче от Берое.Но май ще се наблегне на наши момчета.
Кръстев да не си го и помисля,че ще има повторение на случая Мечеджиев

mazut написа:Кръстев да не си го и помисля,че ще има повторение на случая Мечеджиев![]()
A Саката, като ни показваше "случайно " червената фланелка надигайки зелената. Правеше го чешейки се по гърба, където не го сърби ?

ntodorov написа:plamenski написа:До наборите по-горе.. дали не помните тогава сезон 86/87, Купата на БГ?
......И не се вживявай много-много, че няма да усетиш, как фенската НИ маса и ентусиазма ще се стопи, като юлска локва. Такива постове, като твоя започват да намирисват и да карат мен и много мислещи, като мен да се чувстват припознати в истинската идея Нефтохимик. ......
Това, което съм го написал по-горе го мисля и не виждам на какво ти мирише?Интересно ми е , как така фенската НИ маса ще изчезне....може и на останалите да е интересно...
А и нищо не съм написал, че да се сърдиш...просто ми е тъпо, когато в една от малкото теми за Нафтата тук, някой започва да обяснява, как ходил на Черноморец и какво било едно време...истинския отбор на Бургас и т.н. Нямам нищо против да се сравнява Нафтата с Черноморец, но не и с шарана.
А както "онзи " форум е отворен, такъв е и този и всеки има право да си изказва мнението...освен ако не играят някакви други правила.
Петък, 18.00, ДЕ ,първа тренировка! Там съм.....
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
mazut написа:И Славия и Локо СФ до някое време са имали повече фенове от ЦСКА,Спартак Пд от Локо Пд,но сега положението е различно и едва ли скоро ще се промени.Някой ден,може и да се!
Мазут, Спартак Пловдив никога не са имали повече фенове от Локомотив Пловдив. До 67 година (обединението на Спартак, Ботев и Академик в Тракия) из цялата българска преса един отбор на града е наричан "пловдивския любимец" и това е Локомотив. И въпреки това обединение и явно фаворизиране на партийният любимец АФД Тракия, за хората на Пловдив любимеца си остана Локомотив.
Пламенски. Явно не си чел всичко в темата. Връзката между това, което сме писали и самата тема ( инициирана от мен ) е много тясна, но за това е нужно да се проследи написаното, а не при всяка срещана думичка "Черноморец" да се изпада в истерия. Що се касае за интересът ти към това как се губи фенска маса: Много лесно и неусетно. Когато мнението на един фен е пренебрегвано, когато се вменяват праволинейни идеали, тогава, когато някой си мисли, че всички трябва да разсъждават, като него, рано или късно остава сам с още 20-30 "парчета" до себе си. Вечното отрицанието води само до унищожение. Сега всички сме в еуфория, утре може и да сме в летаргия, ако сами не се подкрепяме и изслушваме. В този живот винаги има две истини. Нека бъдем добри - да уважаваме и тази на ближния...Га дерем гърла трябва да сме единни, га мислим що трябва да сме еднакви ?
Като каза, че и без това малко се пише за Нафтата в този форум. Ами защо не пишете. Снощи само аз и Христо трябваше да "браним" интересите на Нафтата и да се пълчим срещу нашите приятели от "Ботев", че отборът ни няма да им е спаринг и, че няма да бъдем на минимум 10 точки след тях. Нашите приятели дори са мислели, че са ни жалили в Пловдив и в Бургас ( нещо, като да се рейсваш на пътя, а "съперникът" ти да не знае), а дори и не бяха предполагали, че тези 200 човека от Бургас бяха отишли да уважат тяхното шоу в мач без никакво значение...Та не срещам в писанията фенове на Нафтата... Налазвайте. Фактор сме...Време е и тук да се направи подфорум на Нефтохимик, защото явно форумът на Гонг е място за среща на всички фенове.
Като каза, че и без това малко се пише за Нафтата в този форум. Ами защо не пишете. Снощи само аз и Христо трябваше да "браним" интересите на Нафтата и да се пълчим срещу нашите приятели от "Ботев", че отборът ни няма да им е спаринг и, че няма да бъдем на минимум 10 точки след тях. Нашите приятели дори са мислели, че са ни жалили в Пловдив и в Бургас ( нещо, като да се рейсваш на пътя, а "съперникът" ти да не знае), а дори и не бяха предполагали, че тези 200 човека от Бургас бяха отишли да уважат тяхното шоу в мач без никакво значение...Та не срещам в писанията фенове на Нафтата... Налазвайте. Фактор сме...Време е и тук да се направи подфорум на Нефтохимик, защото явно форумът на Гонг е място за среща на всички фенове.

- pasaden
- Контакти:
staria написа:mazut написа:И Славия и Локо СФ до някое време са имали повече фенове от ЦСКА,Спартак Пд от Локо Пд,но сега положението е различно и едва ли скоро ще се промени.Някой ден,може и да се!
Мазут, Спартак Пловдив никога не са имали повече фенове от Локомотив Пловдив. До 67 година (обединението на Спартак, Ботев и Академик в Тракия) из цялата българска преса един отбор на града е наричан "пловдивския любимец" и това е Локомотив. И въпреки това обединение и явно фаворизиране на партийният любимец АФД Тракия, за хората на Пловдив любимеца си остана Локомотив.
Цялата българска преса наричала Локомотив (или Спортклуб, Караджа, Атлетик и аз незнам вече) "Пловдивския любимец".....скоро очаквам да чуя , че и международната преса ги е наричала така.
Въпрос: Кой е този отбор , който е играл сам със себе си в официален мач?
100 години символ на Пловдив
Върни се в “Футбол - България”