'А" Група - 10 отбора ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

За или Против намаляването на отборите в А група ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

パルマラット
Контакти:

Re: 'А" Група - 10 отбора ?

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 22:32

PFC Litex написа:
パルマラット написа:
PFC Litex написа:И през тези няколко години ще играят мачовете през януари и февруари месец в Мало Бучино ли?

Ами ще имат терени на които да издържат на времето и да играят.Ако трбява ще ринат сняг за няколко кръга какво да се прави.

Що разсъждаваш толкова лекомислено :roll:
Терена като замръзне със сешоар ли ще го размразяват?

Защо си мислиш, че всеки ще си оправи базата като с магическа пръчка, а тези които влизат, техните терени какви ще са.

Е ние ако не можем за няколко кръга да играем какво да кажат държави които целогодишно е зима те какво правят?
10 отбора 36 мача за сезона 1 отбор изпада 1 влиза ако отговаря на лицензите.Ще си ги оправят иначе изхвърчат от групата трябва да играе твърдата рака на Бойко :lol: ;),но така ще е като мутри урпавляват футбола ни и не знаят да дават,а само да взимат.... :?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2011 22:38

Леле колко бързо и лесно става всичко
Държавите с целогодишен сняг играят пролет/лято, а аз съм крайно против това да се случва у нас, тъй като по този начин малко или много се губи еуфорията при ЕКТ участниците и тогава мачовете трябва да са лятото след 21 часа, то пък пусто стадионите нямат осветление и пак беля.
Изображение

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 04 яну 2011 22:39

Твърдо против това да са 10 отбора

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 22:41

PFC Litex написа:Леле колко бързо и лесно става всичко
Държавите с целогодишен сняг играят пролет/лято, а аз съм крайно против това да се случва у нас, тъй като по този начин малко или много се губи еуфорията при ЕКТ участниците и тогава мачовете трябва да са лятото след 21 часа, то пък пусто стадионите нямат осветление и пак беля.

Норвежкия Стабек ако не се лъжа си построиха напълно покрит стадион като зала така че....това е решение строим и ние и ще играем футбол на закрито така снегът и студа няма да са проблем... :mrgreen:

[center]Telenor Arena[/center]
[center]Изображение[/center]
Последна промяна от パルマラット на 04 яну 2011 22:54, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 яну 2011 22:46

PFC Litex написа:
パルマラット написа:
PFC Litex написа:И през тези няколко години ще играят мачовете през януари и февруари месец в Мало Бучино ли?

Ами ще имат терени на които да издържат на времето и да играят.Ако трбява ще ринат сняг за няколко кръга какво да се прави.

Що разсъждаваш толкова лекомислено :roll:
Терена като замръзне със сешоар ли ще го размразяват?

Всъщност ти си този, който разсъждава елементарно! Случайно да си чувал за отопление на терена?! Не струва кой знае колко много! Някакви 300 до 500 хиляди евро, в зависимост от оборудването!

PFC Litex написа:Защо си мислиш, че всеки ще си оправи базата като с магическа пръчка, а тези които влизат, техните терени какви ще са.

Просто ще се промени правилника! За да влезеш в "А" група няма да е достатъчно да си първи в "Б" група, а ще трябва базата ти да отговаря на изискванията за "А" група! Така ще се принудят половината отбори от "Б" група да си подобрят терените, а от това ще спечели само футбола!! А тези, които не отговарят и не могат да си го позволят ще си седят в "Б" група!

А защо ще си подобрят терените?! Ми ако искат да прилапат кинтите от ТВ права ще им се наложи! Най-много парите у нас са в "А" група! Когато се делят м/у 10 отбора, а не между 16 сумите ще ас още по-апетитни и повярвай ми дори 10-тият в класирането, който ще изпадне ще получи повече пари, отколкото струва един свестен терен с отопление! Но терена се прави веднъж, а парите от ТВ права са взимат всеки сезон!!! - Ето заради това малките ще си оправят терените, за да получат хубави кинти! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 04 яну 2011 22:50

boji_levski написа:10 отбора в А група и по четири мача по между си с един изпадащ и ще има много по-голяма конкуренция и ще мрадне малко българският футбол,тези които са против са от малките отбори без претенции за нищо само да се лутат на горе-надоло из групите.

+1 само не съм убеден дали ще са по 4 или по 3 мача всеки срещу всеки, но ще е много по-интересно примерно 3 пъти Левски - ЦСКА, ЦСКА - Литекс, Левски - Литекс, Локомотивите, Славия.. почти всеки мач ще е дерби и съответно ще ходят повече хора по мачовете. Освен това както някой над мен каза почти няма да има мачове в които въпросът е не кой ще спечели, а с колко голове ще го направи.
Само Левски!

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 22:57

megan fox това им обеснявам от сумати време ама кой да ме чуе... ;)

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 04 яну 2011 23:04

Ако искаме по-силно първенство и да играеме редовно в ШЛ,трябва отборите да са 10,така няма да има мачове без значение и класата ще се вдигне много.
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бате Гацко
Контакти:

Мнениеот Бате Гацко » 04 яну 2011 23:04

Най-добре да са 8 отбора.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 04 яну 2011 23:10

Абе нека БФС спазят една година изискванията за лицензиране от УЕФА, пък да видим колко ще останат. Може и 10 да няма.

Върни се в “Футбол - България”