Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот ilian12 » 18 дек 2010 16:49

Пловдив1926 написа:Извинявай, пропуснал съм ти мнението сред морето от глупост, кеото залива темата. За лъжите - защо говориш глупости? Коментираме решение на БФС публикувано в официалния им сайт, а не футболдербис.ком.

1. Отново говирш за Акционерно Дружество. Това е ТЪРГОВСКО понятие, а не футболно. Утре като ви купи ЦВ пак ще има промяна на АД-то. Това няма нищо общо с ФУТБОЛНИЯ КЛУБ Ботев Пловдив. БФС изключва ФУТБОЛНИЯ КЛУБ, а не някакво АД, ЕТ, ООД или каквото и да е там, което дава парите и се променя през ден едва ли не. Иначе какво става тогава, последните 10 години за кой отбор викахте?!

2. Управител е бил Нинов на въпросното Акционерно Дружество. Отговора на този въпрос вече го има в отговора на предишния ти въпрос. Ако за миг приемем, че това което пишеш има общо с действителността, пак те питам, последните 10 години кой отбор подкрепяхте по-точно? И искаш ли да го водиш въобще тоя СУПЕР ЗАГУБЕН спор? Защо веднъж поне не погледнете реално на нещата баси, никой няма да ви вземе 1912г, няма да ви вземе историята, щото тя си е ваша, гордейте се с нея вместо да се опитвате да убедите хората в някакви фантасмагории.

Не знам как е при вас, но ботевистите обичат и естествено подкрепят на първо място идеята Ботев. Това е водещото при нас. Отношението ни към всеки един играч и ръководител зависи от това доколко неговите действия подпомагат развитието или пречат на тази идея. Тази идея не е нещо твърдо фиксирано и затова понякога съществуват разногласие между различни групи/фракции от бултраси. Последното скоро време ще бъде изчистено в голямата си степен чрез приемане на Кодекс на поведение в който ще се дефинира какво точно е идеята Ботев и какви са задълженията на играчите, свързаните с отбора лица, а може би и на организираните фенове.

Всички тези АД-та, ПФК-та, ФК-та, Организации, Сдружения и т.н. са само апарат, който бултрасите използват за да развиват идеята Ботев (футболната естествено), и са временни и зависещи от изискванията на разни закони и наредби. Ботев съществува отпреди създаването на БФС, не бих се учудил ако просъществуваме и дълго след изчезването на тази мафиотска организация.

Така че, на твоя въпрос: Поддържахме Ботев Пловдив и в момента в който стана напълно ясно, че ДХ-С върви в посока напълно противоположна и съсипваща Ботев, го разкарахме и продължихме с пълна сила да развиваме и поддържаме същия Ботев Пловдив. Юридическата част въобще, ама въобще не ме интересува, както и не интересува сигурно 99% от бултрасите.
Последна промяна от ilian12 на 18 дек 2010 17:01, променено общо 1 път.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 дек 2010 17:01

За някои неща си прав, за други - не. За АД-тата и тн е ясно, но какво е един футболен отбор, който не е в БФС, който не е в групите на българския футбол? Едно нищо. За другите неща също ги изкарваш както ти е удобно. Десет години ли ви трябваха да разберете посоката в която върви Христолов? И не го "разкарахте" накрая, а направихте нов отбор, който припознахте за наследник на стария. А стария го "разкара" БФС ;) Пак ти казвам, истината не е някаква ужасна, че да бягате от нея, наистина не схващам защо са всичките тези високопарни приказки и фантасмагории.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 дек 2010 17:03

ilian12 написа:Юридическата част въобще, ама въобще не ме интересува, както и не интересува сигурно 99% от бултрасите.

Затова пък юридическата част на Локомотив и Велбъжд не ви излиза от умовете и устите, а? Цинични жълти същества. Доскоро ви знаеха само в Пловдив що за стока сте, но благодарение на интернет в най-скоро време ще ви опознае цяла България. Безскрупулни двуличници.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 18 дек 2010 17:06

Пловдив1926 написа:За някои неща си прав, за други - не. За АД-тата и тн е ясно, но какво е един футболен отбор, който не е в БФС, който не е в групите на българския футбол? Едно нищо. За другите неща също ги изкарваш както ти е удобно. Десет години ли ви трябваха да разберете посоката в която върви Христолов? И не го "разкарахте" накрая, а направихте нов отбор, който припознахте за наследник на стария. А стария го "разкара" БФС ;) Пак ти казвам, истината не е някаква ужасна, че да бягате от нея, наистина не схващам защо са всичките тези високопарни приказки и фантасмагории.

Не е сериозно да твърдиш, че без БФС не може да съществува футболен отбор. Това е аналогично, че не може да съществува общество без да има държава. По второто, затова се работи върху този Кодекс, за да защитим Ботев в бъдеще от такива тежки ситуации като с Урода. Проблема с него бе до голяма степен и в това, че нямаше нито необходимата изградена организация която да се пребори с него, нито се знаеше какво точно да се направи ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 18 дек 2010 17:27

Пловдив1926 написа:Продължавай със заучените фрази Раулчо, друго не ви остава. Няма място където пиша в Интернет анонимно ;) За разлика от вас, които нямате лица, а само никове, обикновено по пет по шест.

Прав си Панджаров, няма място (ВЕЧЕ), на което да си анонимен, но то не е заради някакви морални качества, които не ти позволяват да го правиш, а поради факта, че някой е разкрил кой всъщност стои зад повече от парадоксалната комбинация между град и година - Пловдив26! Колкото до другите, аз мога да говоря само от свое име и мога да те уверя, че всеки, който иска да научи нещо за мен няма да има НИКАКЪВ проблем. При това ще го разбере лично от мен!!! Само желание трябва...

Пловдив1926 написа:Другите глупости вече ти ги коментирах. Сменяха се имена на акционерни дружества, а не на ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ. Утре ако ни купи Абрамович и отбора се издържа от Емирейтс пак ли да рестартираме? От другата страна сте вие, които си направихте чисто НОВ отбор и си го припознахте като наследник на стария. Това обаче не променя факта, че си имате нов отбор, вписан с ново име в архивите на българския футбол, с нова емблема, с нови играчи, нови треньори, ново ръководство. Новината за изключването на Ботев Пловдив от БФС всъщност не е новина.

Отборът, създаден през далечната 1912, носи името БОТЕВ ПЛОВДИВ, тоест точно както е СЕГА, а не Ботев 1912!!! Капиш??? Така, че митовете и легендите за "новото" име ги остави за Абрамович... ако изпадне дотолкова, че да ви купи :mrgreen: Когато го е имало Ботев не е имало никакви бфс-та и дали били извадили някакво ФАЛШИВО и кухо АД, ми е през... А това, че играчите и треньора са нови не би трябвало да ви прави впечатление тъкмо на вас! Нали именно вие изгонихте СОБСТВЕНИТЕ си кадри през 2001, когато с широко отворени обятия приехте кюстендилската бригада.

Пловдив1926 написа:ПП. footballderbies.com ? По-смешен източник на информация можеш ли да дадеш

Твоят адаш Христо Бонев достатъчно достоверен източник ли е :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 дек 2010 17:55

Раулчо, Раулчо :) Не всеки който ползва Пловдив и 1926 съм аз, но пък аз съм този Пловдив1926 :mrgreen: Вече все повече хора ще виждаш с никове 1926. Свиквай - така повелява историята, справедливостта има това свойство да влиза в умовете и сърцата на хората. Иначе ти кой си не ме вълнува - не си направил нищо достатъчно стойностно, че да привлечеш внимание към личността си.

Отборът, създаден през далечната 1912, носи името БОТЕВ ПЛОВДИВ, тоест точно както е СЕГА, а не Ботев 1912!!! Капиш??? Така, че митовете и легендите за "новото" име ги остави за Абрамович... ако изпадне дотолкова, че да ви купи :mrgreen: Когато го е имало Ботев не е имало никакви бфс-та и дали били извадили някакво ФАЛШИВО и кухо АД, ми е през... А това, че играчите и треньора са нови не би трябвало да ви прави впечатление тъкмо на вас! Нали именно вие изгонихте СОБСТВЕНИТЕ си кадри през 2001, когато с широко отворени обятия приехте кюстендилската бригада.

АД-та, ЕТ-та и други търговски дружества, не интерисуват никой, който чете тая тема. За Кюстендил също е ясно. Ботев Пловдив беше изваден от списъците на БФС - никви АД-та не ми приказвай. Това беше просто поредното доказателство, че това, което имате сега е НОВ отбор. Не че някой имаше нужда от такова. Това дали е наследник на стария или не - го решавате вие. Но фактите са си факти. Айде със здраве, имам достатъчно работа по Черно-бялата Коледа утре, вече изхабих достатъчно време в този малоумен спор. Весели празници и успех на отбора ти.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 18 дек 2010 19:27

Кашчей написа:
Jeff Ament написа:Кашчей :mrgreen: специално теб чаках да ми отвориш очите,но за съжаление не си в настроение. :lol:

Точно това имах предвид!Написа една глупост, после ми обясняваше как си я написал, защото си бил възбуден, а накрая ми цитираш публикация, в която никъде не пише "вливане", но със сигурност не си си направил труда да прочетеш някой документ на БФС.

По-скоро беше грешка от моя страна,точната дума е "превъзбуден". :mrgreen: Твоето разграничаване на грешка и глупост е твърде странно понятие.Прекалено си самоуверен,имам усещането,че не ти е потръгнало като адвокат и избиваш някакви комплекси във форум гонг.За какво ми е да се запознавам с документите на БФС,след като съм наясно с това което се случи в Ботев/въпреки грешката която допуснах/.Копи-пейста който изпратих беше достатъчно ясен,само ти не го разбра. :mrgreen:

С 16 гласа за, 0 против и 0 въздържал се Металик Сопот гласува да се влее в Ботев Пд на събрание на клубните акционери в петък в 18:30 часа в града на Вазов.
Така канарчетата вече са с лиценз и ще ритат в югоизточна В група този сезон.
Единствената стъпка, която остава да се направи, е юридическото подписване на договорите и учредяването на нов клуб "Металик Сопот 2010", по същата схема, както през 2001 г. Локомотив Пловдив бе затрит и се вля във Велбъжд Кюстендил, а в Пловдив бе учреден новият отбор "Локомотив Пловдив 2001".
ФК Ботев Пд поема всички активи, сред които лиценз за участие във В група и пасиви - 50 000 лв. задължения към БФС и държавата на Металик. Ботев Пловдив също така се ангажира да помага в бъдеще на Металик Сопот финансово, с екипировка и кадри от своята ДЮШ.
Събранието бе водено от Румен Рачев, гл. секретар на ВМЗ - Сопот и председател на ФК Металик.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2010 19:47

Jeff, с какви думи прости да ти обясня, че няма как клуб, член на БФС да се влее в клуб, нечлен на БФС, да придобие името му и да се състезава.... с чие право?При обединяването на два отбора (през лятната пауза) новосформираният отбор(името е без значение в случая) може да ползва правата на отбора, който е в по-горна група.Обединяване може да има само между отбори от една област, затова приказките, които дрънкахте за Любимец бяха празни.. или си ги забравил вече :mrgreen:

Вливат се река в река и река в море..отборите се обединяват.На тъпи журналисти, които пишат с клишета, не обръщам внимание.

Оценявам признанието ти, че не обичаш да четеш документи, но се стараеш да даваш компетентни мнеия по различни казуси, свързани с документите на БФС ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 18 дек 2010 20:26

Някой няма ли да публикува решението на съда за вливането/сливането между Металик и Ботев да видим кво пише в крайна сметка, а и от коя дата е вписано в регистрите
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 18 дек 2010 20:47

Крайно време беше този нещастник христолов да го изритата , сега трябва да го вкарат и в затвора и всичко е точно!

Върни се в “Футбол - България”