http://www.vbox7.com/play:c92d2909
Лека нощ от мен и бъдете по-умерени. Основно за феновете на Цска. Утрото е по-мъдро от вечерта

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
miros написа:miros написа:От прочетеното дотук разбрах за многото синя злоба,и за много бяла тишина.
Един въпрос към автора на темата.
Знаеш ли кога въпросните лица са подали сигнал,че не им е платено?
И втори въпрос:Знаеш ли за получаването на лиценз до коя дата се проверяват документи?
Ако ми отговориш и на двата въпроса с цифри,и все още не се усещаш колко олеква тезата в темата ти,съм готов да отделя 30 минути и да ти обясня.
Викторчо,ще ми отговориш ли?Или не ти изнася?.Или не знаеш?
Забравих,демокрация е.Имаш правото да замълчиш като женски полов орган.
acmilan написа:Вироглав,ти дори не си ми смешен,ужасно тъп си ми,не мога да проумея,че съществуват такива хора.А интересно аз с какво съм ти смешен,ама айде,пиши си обичайните простотии и ставай редовно за смях на всички.Приличаш поразително на един мустакат журналист...
Viktor4o_Rs написа:miros написа:miros написа:От прочетеното дотук разбрах за многото синя злоба,и за много бяла тишина.
Един въпрос към автора на темата.
Знаеш ли кога въпросните лица са подали сигнал,че не им е платено?
И втори въпрос:Знаеш ли за получаването на лиценз до коя дата се проверяват документи?
Ако ми отговориш и на двата въпроса с цифри,и все още не се усещаш колко олеква тезата в темата ти,съм готов да отделя 30 минути и да ти обясня.
Викторчо,ще ми отговориш ли?Или не ти изнася?.Или не знаеш?
Забравих,демокрация е.Имаш правото да замълчиш като женски полов орган.
Няма да пиша едно нещо 100 пътиРазрови се по-назад и ще видиш какво мисля за тази работа , говорим за принципния въпрос ,че не сте по-специални ,за да не плащате , а и от БФС си спазват наредбите , както Дявола чете евангелието
Така че след петъчния Изпълком ще видим какво ще стане
Viktor4o_Rs написа:acmilan написа:Вироглав,ти дори не си ми смешен,ужасно тъп си ми,не мога да проумея,че съществуват такива хора.А интересно аз с какво съм ти смешен,ама айде,пиши си обичайните простотии и ставай редовно за смях на всички.Приличаш поразително на един мустакат журналист...
Абе братле , какво му обръщаш и му се връзваш на този шизофреник ? Оставяй го да обижда и да си избие комплексите на никой в живота
Viktor4o_Rs написа:acmilan написа:Вироглав,ти дори не си ми смешен,ужасно тъп си ми,не мога да проумея,че съществуват такива хора.А интересно аз с какво съм ти смешен,ама айде,пиши си обичайните простотии и ставай редовно за смях на всички.Приличаш поразително на един мустакат журналист...
Абе братле , какво му обръщаш и му се връзваш на този шизофреник ? Оставяй го да обижда и да си избие комплексите на никой в живота
acmilan написа:Вироглав,ти дори не си ми смешен,ужасно тъп си ми,не мога да проумея,че съществуват такива хора.А интересно аз с какво съм ти смешен,ама айде,пиши си обичайните простотии и ставай редовно за смях на всички.Приличаш поразително на един мустакат журналист...
viroglav написа:acmilan написа:Вироглав,изказването ти кой бил ***** беше поредното уникално неадекватно...Малоумна история.Сигурно затова ги бихме на ГеренаПрегледай се,сериозно ти го казвам,наистина не си добре,освен ако не се държиш така само из форума...
Берое и Славия са курви на ПФК Левски и това си е моето мнение , което ти не можеш да промениш с остроумието си ...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта