Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот Boksiorcheto » 01 юни 2010 00:01

Хайде да спрем с глупостите. Поздравявам всички,които обичат отборите си със това :

http://www.vbox7.com/play:c92d2909

Лека нощ от мен и бъдете по-умерени. Основно за феновете на Цска. Утрото е по-мъдро от вечерта ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 00:01

miros написа:
miros написа:От прочетеното дотук разбрах за многото синя злоба,и за много бяла тишина.
Един въпрос към автора на темата.
Знаеш ли кога въпросните лица са подали сигнал,че не им е платено?
И втори въпрос:Знаеш ли за получаването на лиценз до коя дата се проверяват документи?
Ако ми отговориш и на двата въпроса с цифри,и все още не се усещаш колко олеква тезата в темата ти,съм готов да отделя 30 минути и да ти обясня. :roll:

Викторчо,ще ми отговориш ли?Или не ти изнася?.Или не знаеш?
Забравих,демокрация е.Имаш правото да замълчиш като женски полов орган.

Няма да пиша едно нещо 100 пъти ;) Разрови се по-назад и ще видиш какво мисля за тази работа , говорим за принципния въпрос ,че не сте по-специални ,за да не плащате , а и от БФС си спазват наредбите , както Дявола чете евангелието ;) Така че след Изпълкома ще видим какво ще стане :mrgreen:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 01 юни 2010 00:07, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 юни 2010 00:05

Вироглав,ти дори не си ми смешен,ужасно тъп си ми,не мога да проумея,че съществуват такива хора.А интересно аз с какво съм ти смешен,ама айде,пиши си обичайните простотии и ставай редовно за смях на всички.Приличаш поразително на един мустакат журналист...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 00:06

acmilan написа:Вироглав,ти дори не си ми смешен,ужасно тъп си ми,не мога да проумея,че съществуват такива хора.А интересно аз с какво съм ти смешен,ама айде,пиши си обичайните простотии и ставай редовно за смях на всички.Приличаш поразително на един мустакат журналист...

Абе братле , какво му обръщаш и му се връзваш на този шизофреник ? Оставяй го да обижда и да си избие комплексите на никой в живота :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 01 юни 2010 00:07

Viktor4o_Rs написа:
miros написа:
miros написа:От прочетеното дотук разбрах за многото синя злоба,и за много бяла тишина.
Един въпрос към автора на темата.
Знаеш ли кога въпросните лица са подали сигнал,че не им е платено?
И втори въпрос:Знаеш ли за получаването на лиценз до коя дата се проверяват документи?
Ако ми отговориш и на двата въпроса с цифри,и все още не се усещаш колко олеква тезата в темата ти,съм готов да отделя 30 минути и да ти обясня. :roll:

Викторчо,ще ми отговориш ли?Или не ти изнася?.Или не знаеш?
Забравих,демокрация е.Имаш правото да замълчиш като женски полов орган.

Няма да пиша едно нещо 100 пъти ;) Разрови се по-назад и ще видиш какво мисля за тази работа , говорим за принципния въпрос ,че не сте по-специални ,за да не плащате , а и от БФС си спазват наредбите , както Дявола чете евангелието ;) Така че след петъчния Изпълком ще видим какво ще стане :mrgreen:

Ма мен не ме интересува какво мислиш ти.Аз ти задавам конкретни въпроси по темата която си пуснал.
Щом си я пуснал предполагам,че те интересува.Може ли да ми отговориш на въпросите?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 юни 2010 00:08

Viktor4o_Rs написа:
acmilan написа:Вироглав,ти дори не си ми смешен,ужасно тъп си ми,не мога да проумея,че съществуват такива хора.А интересно аз с какво съм ти смешен,ама айде,пиши си обичайните простотии и ставай редовно за смях на всички.Приличаш поразително на един мустакат журналист...

Абе братле , какво му обръщаш и му се връзваш на този шизофреник ? Оставяй го да обижда и да си избие комплексите на никой в живота :mrgreen:

Не му правете удоволствието да го коментирате ;)
[offtopic]Deutschland uber alles :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 юни 2010 00:08

Viktor4o_Rs написа:

Искам да започне лечение на шизофренията,за негово добро е,но ни приема,ни предава :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 00:10

Беше ми симпатичен до момента , в който не започна да защитаваш предварително изгубената кауза на ПФК Левски. Берое също ми бяха най - симпатичния отбор , заедно с този на Миньор до момента , в който не дадоха мача си на ПФК Левски ... Просто мразя несправедливостите в тоя живот ... ;)
Последна промяна от viroglav на 01 юни 2010 00:17, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 00:10

Да бе, и после кой ще ни забавлява?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 юни 2010 00:11

viroglav написа:
acmilan написа:Вироглав,изказването ти кой бил ***** беше поредното уникално неадекватно...Малоумна история.Сигурно затова ги бихме на Герена :mrgreen: Прегледай се,сериозно ти го казвам,наистина не си добре,освен ако не се държиш така само из форума...

Берое и Славия са курви на ПФК Левски и това си е моето мнение , което ти не можеш да промениш с остроумието си ... :lol:

Трудно е да бъде убеден някой, че съществува едно животно с дълга шия, когато той стои пред жирафа в зоопарка, пляска с ръце и гордо заявява: "Е, па нема такова животно!".
Трудно е да бъде убеден някой, че има по-високо от Витоша и по-глибоко Искъро, когато той отказва да погледне няколко километра встрани от наистина красивите Искър и Витоша.
А необходимо ли е да бъде убеждаван?

Върни се в “Футбол - България”