Тъмно синьото БФС отново наказа тежко ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Тъмно синьото БФС отново наказа тежко ЦСКА

Мнениеот Кировец » 25 ное 2014 22:51

В БФС са нужни промени. Цялостни.
Правилници и т.н. И всичко трябва да се спазва, за да няма после, ама тоя така пък оня иначе. След като се вижда, че на стадионите се подвизават рецидивисти и всякаква гаменска паплач да се въведат строги закони и санкции.
Това не може да продължава.
И аз съм бил замерян с павета и буци бетон на 5 декември 2013 - Ботевъ-ЦСКА в Пловдив.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 ное 2014 22:51

Кировец написа:Трябва да се адски нагъл и прост, за да твърдиш, че човек който стана жертва на подигравка ще подкрепи подобна проява на собствената си публика, но това е нормално за сини моралисти като тебе, които сега чакат неговата осъдителна реч.
Чакал какво ще каже Стойчо...Чакай си. Той вече го каза - ще се вземат мерки когато някой даде фира. Интересно обаче, защо го плюхте като каза това, когато бе ударен в главата от вашата публика?!

Абе, ти да не си пиян? Аз питам кога ревльото от село Плоски ще осъди проявата, че нали все пак "Утре някой ще умре!" Кога, питам аз сега :!: :?:
Плюхме го, а аз ще продължавам да го плюя, защото той ревеше като ***** за една снежна топка, докато онзи ден летяха остри и тежки бетонови късове. Има ли разлика, има ли закони на физиката (за подробности питай онзи другия цесекист с емблемата на Славия Прага)?
Иначе всичко е ток и жица, оранжевите от Ловеч мятат и уцелват вратаря на противника с предмет, но наказание няма. Красноармейците пък дават команда "огън" на артилерията и към терена политат остри бетонови блокове. "Синьото БФС" обаче не трепва, зер жертви няма, има правилници само на хартия :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 ное 2014 22:53

Заглавието е сгрешено-БФС е синьо-червено,а от 2-3 години има и зелено :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 ное 2014 22:54

TristaNNN написа:
Кировец написа:Трябва да се адски нагъл и прост, за да твърдиш, че човек който стана жертва на подигравка ще подкрепи подобна проява на собствената си публика, но това е нормално за сини моралисти като тебе, които сега чакат неговата осъдителна реч.
Чакал какво ще каже Стойчо...Чакай си. Той вече го каза - ще се вземат мерки когато някой даде фира. Интересно обаче, защо го плюхте като каза това, когато бе ударен в главата от вашата публика?!

Абе, ти да не си пиян? Аз питам кога ревльото от село Плоски ще осъди проявата, че нали все пак "Утре някой ще умре!" Кога, питам аз сега :!: :?:
Плюхме го, а аз ще продължавам да го плюя, защото той ревеше като ***** за една снежна топка, докато онзи ден летяха остри и тежки бетонови късове. Има ли разлика, има ли закони на физиката (за подробности питай онзи другия цесекист с емблемата на Славия Прага)?
Иначе всичко е ток и жица, оранжевите от Ловеч мятат и уцелват вратаря на противника с предмет, но наказание няма. Красноармейците пък дават команда "огън" на артилерията и към терена политат остри бетонови блокове. "Синьото БФС" обаче не трепва, зер жертви няма, има правилници само на хартия :lol: :lol: :lol:

Много си зле. Честно. :| Ама нормално. Той бил ревал, ами него го уцелиха в главата бе олигофрен!?! И вземи да мислиш малко преди да се издрискаш за пореден път!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 25 ное 2014 22:57

1982 написа:
DrAvalanche написа:Наказаха ни 25 хиляди и мач при закрити врати. Както ни наказаха и след мача в Ловеч, за които имаше множество записи как полицията провокира публиката.

На всички тези случаи имаше ударени длъжностни лица.
Кажи ми един ударен на мача онзи ден от хвърлен предмет ??
Аман от невежи и прости хора.

Това е достатъчно! :)
А идиотската DrAvalanche-ова мисъл... просто я подминете! Може и без ляв мигач. Той и подобните му трудно възприемат такива сигнали. :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 25 ное 2014 23:01

slash1912 написа:Заглавието е сгрешено-БФС е синьо-червено,а от 2-3 години има и зелено :mrgreen:

Ами нормално ;)
Извинявам се, ако прозвучи грубо, но прибавяйки и жълто, ще стане ...баси кафявото! :lol:
Специално за slash:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Последна промяна от russia на 25 ное 2014 23:05, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 ное 2014 23:02

slash1912 написа:Заглавието е сгрешено-БФС е синьо-червено,а от 2-3 години има и зелено :mrgreen:

Прав си, БФС винаги е с големите отбори :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 ное 2014 23:49

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
TNT написа:Като гледам тука много хора се придържат стриктно към правилниците на бфс/колкото и малоумни да са те/.Ок.Хубави лоши,правилниците би трябвало да се спазват.Според тия правилници не трябва ли за директен червен картон даден играч да гори за два мача :?: И ако да,защо Мисиджан и Маркиньос са наказани за по един мач :?: :roll:

Ами не, това е тъпото на тоя правилник - за червен картон в някои случаи наказанието е 1 мач, а за 5 поредни жълти - 2 мача. По тази причина се случва някои играчи с 4 жълти картона нарочно да си изкарат директен червен картон за да ги накажат по-малко. Абсурдно, но факт. Ако не се лъжа, Маркиньос преди време направи тоя номер, но и много други го правят.

Червеният картон отменя ли получените жълти, че не съм особено сигурен в това :roll: Наистина не знам, а сега не ми се търси.

Да де, не се изразих правилно - ако играчът получи жълт картон, който се явява пети, то той има изгода да си изкара червен картон в същия мач. Тоест, хем се получават 5 жълти, хем наказанието е по-малко. Тъпо, но това е положението.

Сега прегледах ДП и видях, че за 5 жълти картона наказанието е 1 мач, а не два, както ти твърдиш. Два мача е за девети жълт картон.
чл.19 т.4
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 ное 2014 23:56

Червения картон отменя жълтия.
Преди мача имаш 4 жълти, получаваш пети и пропускаш мач, обаче ако получиш втори жълт картон в мача, той респективно става червен и анулира жълтите и пак ще си висиш с 4 жълти картона.

Относно наказанията за това на Ешпиньо ви казах още вчера да четете правилника, но никой не слуша, а сега ревете за нищо.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 ное 2014 00:01

russia написа:
1982 написа:
DrAvalanche написа:Наказаха ни 25 хиляди и мач при закрити врати. Както ни наказаха и след мача в Ловеч, за които имаше множество записи как полицията провокира публиката.

На всички тези случаи имаше ударени длъжностни лица.
Кажи ми един ударен на мача онзи ден от хвърлен предмет ??
Аман от невежи и прости хора.

Това е достатъчно! :)
А идиотската DrAvalanche-ова мисъл... просто я подминете! Може и без ляв мигач. Той и подобните му трудно възприемат такива сигнали. :lol:

Онзи ден може да е нямало ударено длъжностно лице, но имаше рецидив при хвърляне на предмети застращаващи здравето, плюс наплюто длъжностно лице. Което също си е нападение над длъжностно лице. Но това красноармейският мисловен тръст няма как да го забележи и разбере. Те още се крият под количиките на майките с деца в Сандански.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”