Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: В България прави ли се шпалир на шампиона?

Мнениеот terata » 10 май 2014 19:31

bez-nick написа:
bilyaletdinov написа:
bez-nick написа:Навсякъде ще има, просто гледайте, трябва Левски, дори ако трябва Батков и Гонзо да застанат до играчите на Левски в двете колони и с усмивки да аплодират шампионите и да им пожелаят пробив в ШЛ в името на български футбол, ако трябва и те ще викат за Лудогорец срещу Барселона и Реал М, но трябва да бъдат преди всичко професионалисти и хора!

Да, аз гледам и тази години шпалир не съм видял :lol:
Лудогорец като искат шпалирчета да идат в Перник, там знаят как стават нещата или в Коматево, само че там станаха пишман от аплодисменти и шпалири :roll:
В името на българския футбол не искаш ли и ръководството на Левски да наеме по една ***** за Домуса и Петричев :roll:
В чие име се правеше заря на головете на чуждите отбори срещу Левски в мачовете от ШЛ?

Да, те нашите телевизии от реклами едва сварват за началния сърийски сингал, много пъти го и изпускат, как ще го видиш, винаги има шпалир, по цял свят е така.

Ахахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Спри се. :mrgreen:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 май 2014 19:35

bez-nick написа:Да, те нашите телевизии от реклами едва сварват за началния сърийски сингал, много пъти го и изпускат, как ще го видиш, винаги има шпалир, по цял свят е така.

А, така ли? ОК, може би грешката е в мен :| Само дето не гледам мачовете на Юве по нашите телевизии, а Аталанта шпалир в понеделник не правиха, още по-малко очаквам Рома да го направят. Байерн не получиха шпалир от Щутгарт, поне така каза терата, аз мача не съм го гледал, та пак те питам къде видя тази година шпалир?
Как беше подкрепен Левски в ШЛ? Може би с ракети от Борисовата градина :roll:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 10 май 2014 19:39

Абе тука май е форум на Левски, всеки някакъв дето не си е сваляли сините очилца и пиши глупости!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 май 2014 19:40

bez-nick написа:Абе тука май е форум на Левски, всеки някакъв дето не си е сваляли сините очилца и пиши глупости!

Ъ?! :shock: Я пробвай пак. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 10 май 2014 19:43

bez-nick написа:Абе тука май е форум на Левски, всеки някакъв дето не си е сваляли сините очилца и пиши глупости!

Папкаш ли пуканки! Папкай за да пораснеш :)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 10 май 2014 19:47

terata написа:

Какво пак, аз ако съм на ваше място не от срам за евроидиотските подвизи, а заради милиционрското минало, ще ме е срам да си сложа емблемата на този ченгесарски клуб, същото важи и за измислените ви вечни съперници и те комуняги!И двата отбора трябва да бъдат закрити, но комунистите никога не са слизали от власт, просто смениха цветовете си и за това няма как да стане в нашата мила родна страна!

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 10 май 2014 19:56

bez-nick написа:
terata написа:

Какво пак, аз ако съм на ваше място не от срам за евроидиотските подвизи, а заради милиционрското минало, ще ме е срам да си сложа емблемата на този ченгесарски клуб, същото важи и за измислените ви вечни съперници и те комуняги!И двата отбора трябва да бъдат закрити, но комунистите никога не са слизали от власт, просто смениха цветовете си и за това няма как да стане в нашата мила родна страна!

Ти чии фен си бре моето м 'че?

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 10 май 2014 20:05

Шпалир от Левскарите :roll: ... не мисля,че това е възможно.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 10 май 2014 20:11

На Литекс правеха шпалир при последните им две шампионски титли като вземаха пример от Испания където това си е редовна практика, но не е задължителна. Никъде не е задължителна и това си е договорка между клубовете, но в Испания понеже това е ставало много пъти и си го приемат един вид като задължение между клубовете. Никой не е длъжен да прави шпалир на когото и да е било. Не виждам защо фенчето на Лудогорец напира за такъв може би, за да им чешат егото иначе не си го обяснявам. Радвайте се докато е възможно и не си търсете поводи да ви хвалят наляво и надясно, защото при първите сезони без успехи и лишавате от квота за ЕКТ ще се пребоядисате пак в старите си цветове на ЦСКА и Левски.

Върни се в “Футбол - България”