vaskonti написа:Не мисля, че някога сериозно е ставало въпрос да ви закриват. Особено в медиите.
Дори и да приемем, че Борисов не е бил кьор-кютук пиян докато е давал това интервю и има нещо вярно в него, бъди сигурен, че Гришата няма да ви остави просто така. Със сигурност ще намери кой да ви поеме. Най-малкото той е налял много пари в Литекс, базата е перфектна, няма как просто да зареже всичко това, не е реално просто.
Не съм съгласен!
ОК, в Гонг конкретно може и да не е ставало въпрос, но в другият водещ спор(т)ен сайт имаше буквално заглавие: "Закриват Литекс до дни" или нещо от този род.
А, и както написах в предното си мнение, Гонг също се включиха в общия хор.
Както и да е, предполагам това е поредната пиянска изцепка на Гърнето. Този човек, колкото по-бързо го махнете от Армията, толкова по-добре за всички ни. Знам, че голяма част от ръководителите на българските отбори са неадекватни, но този (а и обкръжението му) са направо противопоказани за какъвто и да е вид спорт.
Аз Босфор ТВ не гледам, но от приятели знам, че Гърнето е бил адски неадекватен, когато са му взимали интервюто.