cska_90 написа:Въпросът,е че всички тук прекалено драматизирате нещата и изкравате феновете на берое невинни жертви-каквито изобщо не са!
Аз лично драматизирам защото на такива мачове, на които трябва да сме обединени ние се бием, както и защото бях свидетел на случката и не желая да се бият около мен, а и както е видно от снимките в началото обикновени посетители на мача, включително и момичета ги издърпваха нагоре, защото някакви си момченца решили да се бият.
cska_90 написа:Защото съм ходил 3-4 пъти в СТЗ! Метат камъни по сяка кола със софийска регистрация, правят се на мъже,а сега пискат!!Миналата година в студентски скачаха на некви обикновени фенове-20 на 2!!Така,че като се правят на мъже-поне да не пискат после!Ако вече са удряни и бити обикновени фенове-да това не го одобрявам естествено-ама ако някой ултрас на берое е изял шамарите-еми заслужават си го!!Че не беше мястото-факт!И пак питам -при положение,че целия б беше празен-кво правеха в лъвчето??
И аз съм ходил в Стара Загора, не помня вече колко пъти и не помня някой да ми е замервал колата, или пък да ни замерват рейса или да са ни създавали някакви проблеми. Разбира се не твърдя, че не си прав ако това е ставало с други агитки, срещу фактите никой може да застане. В никакъв случай не оправдавам виновниците и тези, които се биха вчера независимо от принадлежността им! Аз в началото казах, че е най-добре да се прегледат записите и на всички (провокатори и действащи лица), да наложат глоби, които да изплащат във времето и да им забранят съобразно закона да посещават спортни мероприятия. Хайде да видим дали ако за всеки побой глобата е персонално по 4-5000 лв., на колко побоя ще бъдем свидетели! И да видим тогава, колко комплексирани и нереализирани в живота момченца, чиито смисъл е да пребият някой, докато зад гърба са им множество хора ще се проявяват!