Анкета: За или против общо обединение за оставки в БГ футбол
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Анкета: За или против общо обединение за оставки в БГ футбол
Абе истината е че това е едно съвсем закономерно развитие. Отпадането на всички отбори в първи кръг и последното място на националите. Всичко идва от това че нямаме нищо с нищо и се закриват отборите в големи градове един по един. А най-лошото е че на никой не му пука вече за футбол в България. Стадионите не са пълни, даже почти празни даже и мачовете в евротурнирите, а днеска на работата питам колеги - мъже разбира се, за жените и дума да не става а в чужбина има и доста жени по стадионите, та питам колегите някой ще гледа ли мачовете довечера и всеки ме гледа стерео и вика че съм луд да ги гледам. Ами какво искаме тогава. Хайде да лягаме щото и ние нищо няма да измислим съществено. Айде лека на всички още будни.
Re: Падението на Българските отбори в евро турнирите
Аз искам да се обърна към всички наши футбалери!
Пичове почвайте да бачкате и който от вас има желание нека си тренира в някой отбор след работа,аз така правя,защото за разлика от вас аз нямам качества или може би,защото не ''измислихме нещо'' с тренера като стигнах до мъжкия състав
Пичове почвайте да бачкате и който от вас има желание нека си тренира в някой отбор след работа,аз така правя,защото за разлика от вас аз нямам качества или може би,защото не ''измислихме нещо'' с тренера като стигнах до мъжкия състав

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
И да искане няма да я загубиме, но това нашето прилича на Светкавица в "А" група.
mikata написа:За какво са ни тия квоти, като играем Ганкиното
Напълно съм съгласен, време е за разчистване на боклука от футбола.
За жалост пътя е един, от 15 години се повтаря, вдигане нивото на школите, но резултат...

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Майко мила, целият форум пълен с неграмотници, БФС-то тръгнали да взривяват. Дано това ви влезе в кухите кратуни - проблемът не е само във футбола, а в държавата като цяло и във вас самите. Докато пишете "незнам", "тренйор", "юнуши" и подобни граматически и правописни извращения нищо няма да върви напред. Колкото мишоците в синьо и червено са футболисти, толкова и вие сте способни граждани на Република България. Огледайте се в огледалото и помислете дали това, което виждате там - а именно дебили и имбецили, не кореспондира с това, което видяхте тази вечер на терена - а именно - олигофрени и кретени.
А дотогава - "уплаквайте се" от Иво Иванов и Аниса, пък дано Олимпиадата в Лондон "дунесе" някое и друго медалче на изстрадалия ни спорт!
А дотогава - "уплаквайте се" от Иво Иванов и Аниса, пък дано Олимпиадата в Лондон "дунесе" някое и друго медалче на изстрадалия ни спорт!
BapHa1913 написа:galin56 написа:Ами като няма да даде какво реве тогава тоя някой че нямало футбол. Дават се тука планове да гледаме от Германия и Франция. Знаеш ли че на Борусия стадиона е 82 000 души. Знаеш ли че е пълен почти всеки мач. Билета е от 20 евро нагоре. Имат по 30 домакински мача всеки сезон. А сега сметни колко пари прави. И тогава тръгвай със плана на Германия. Ние искаме билет от 2 лв. нов стадион и отборите ни да взимат КЕШ. Е не става.
Ти май неможеш да направиш разликата между моментното състояние на футбола в България и Германия, естествено че стадиона ще им е пълен и на 40 евро да направят билета, ама там хората знаят какво ще гледат истинска футболна битка, футболисти които се раздават и играят забележи не по масите на чалга клубове, коректно съдийтво в което няма да има и най-малката нотка на съмнение.....и не на последно място разликата в стандарта на живот е доста голяма и това се отразява на цената.......е ако знаех, че като отида на стадиона и аз ще се насладя на всички тези неща и аз бих платил по висока цена.
Ние не искаме билет от 2лв ние искаме чисто и професионално управление на футбола в България, програма за развитието на отборите и самия спорт за следващите примерно 5-10 години, независима съдийска комисия, футболисти които не пият и цяла нощ стоят по чалга клубовете, и т.н.
Стига си говорил глупости е.Сърбите какъв футбол имат?ПИтам те сериозно?Знаеш ли защо те питам?Защото през сезона тима на Цървена Звезда (който мждр не е ставал шампион толкова време колкото ЦСКА напр.) си пълнеше стадиона с по 40 000,защото са си фенове хората.Българите никога не сме,не сме, и никога няма да бъдем истински фенове.Ще си ходим на мачовете,само когато играем срещу класен отбор или само когато отбора играе добре!А всъщност точно затова,че не поскрепяме отборите си на стадиона нещата няма да вървят напред.Пред пълни трибуни винаги се играе по-мотивирано и по-бързо.Ама ни не,само си мрънкаме по форумите и обвинямаве кой ли не.хубава работа,ама българска както каза Гъргоров!
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
Kraft написа:Майко мила, целият форум пълен с неграмотници, БФС-то тръгнали да взривяват. Дано това ви влезе в кухите кратуни - проблемът не е само във футбола, а в държавата като цяло и във вас самите. Докато пишете "незнам", "тренйор", "юнуши" и подобни граматически и правописни извращения нищо няма да върви напред. Колкото мишоците в синьо и червено са футболисти, толкова и вие сте способни граждани на Република България. Огледайте се в огледалото и помислете дали това, което виждате там - а именно дебили и имбецили, не кореспондира с това, което видяхте тази вечер на терена - а именно - олигофрени и кретени.
Хайде да не се обиждаме по правопис , понеже си много умен. Кажи нещо относно футбола , това не е право-български , а спортен форум. Човек винаги може да "Згреши" нещо в бързината да си изкаже мнението. А ти понеже си най-безгрешния българин и не можеш. Еми извиняваме ти се всички ние коити НЕ ЗНАЕМ как се пишат думите. НЕЩАСТНИК.
Kraft написа:Майко мила, целият форум пълен с неграмотници, БФС-то тръгнали да взривяват. Дано това ви влезе в кухите кратуни - проблемът не е само във футбола, а в държавата като цяло и във вас самите. Докато пишете "незнам", "тренйор", "юнуши" и подобни граматически и правописни извращения нищо няма да върви напред. Колкото мишоците в синьо и червено са футболисти, толкова и вие сте способни граждани на Република България. Огледайте се в огледалото и помислете дали това, което виждате там - а именно дебили и имбецили, не кореспондира с това, което видяхте тази вечер на терена - а именно - олигофрени и кретени.
къде виждаш някой да е написал юнУша

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”