gzagorov написа:Кой в България е тръгнал да пише имената на футболистите по футболните фланелки на турски? Или бирата вече ми идва в повече, или ми става все по-трудно да ти схващам логиката.
А кой е тръгнал да ги пише на български

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
gzagorov написа:Кой в България е тръгнал да пише имената на футболистите по футболните фланелки на турски? Или бирата вече ми идва в повече, или ми става все по-трудно да ти схващам логиката.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Кашчей написа:.....Ти, като си толко отворен, можеш ли да кажеш кой е създателят на латиницата? Въобще знаят ли се нечии други създатели на азбука в света, освен Кирил и Методий?
CTAHKO написа:gzagorov написа:Кой в България е тръгнал да пише имената на футболистите по футболните фланелки на турски? Или бирата вече ми идва в повече, или ми става все по-трудно да ти схващам логиката.
А кой е тръгнал да ги пише на българскиНо ако някой се опита,ще видиш и какъв ще бъде ответната реакция
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
CTAHKO написа:Adrian Monk написа:CTAHKO написа:.....А ти наясно ли си,че хората създали кирилицата не са българи,а византийци(гърци).........
Счита се, че майката на светите братя Кирил и Методи - Мария, е била славянка.
Не зная.Може и така да е,но писмеността може да се води славянска,но не и българска.А и е погрешно да се смята,че е създадена,за да ни отворят очитеИзмислена е по нареждане на василевса и за да може Византия да ни контролира по-лесно
Adrian Monk написа:Е, тя и руско-турската освободителна война от 1877-1878 г. е само една от поредицата руско-турски войни за надмощие между две империи, но за нас резултатът от нея е малко по-специален.
gzagorov написа:CTAHKO написа:gzagorov написа:Кой в България е тръгнал да пише имената на футболистите по футболните фланелки на турски? Или бирата вече ми идва в повече, или ми става все по-трудно да ти схващам логиката.
А кой е тръгнал да ги пише на българскиНо ако някой се опита,ще видиш и какъв ще бъде ответната реакция
Няма как да има такава ответна реакция. Най-малкото защото, доколкото знам, в самата Турция си ги изписват на нормална си латиница, не могат да претендират тук да е на турски.
А, ако случайно съм грешно осведомен, и ги пишат на турска латиница, то това е просто още един повод тук да си пишем на нашата си кирилица.
Елементарна логика и храна за размисъл.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост