БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 03:36

аз си мисля , че се пак Русев може и да не доиде да ни подкрепи , щото стана ясно как седят нещата , обаче се пак тои не малко ги псува в ефир, надявам се тоа нещо да го види се пак 14 страниоци за 3 часа се изписаха... и да спомене нещо.Поне още хора да влязат и да четат и да се организират.И така като се замисля аиде тука направо пишете каде , кога в колко часа , каква е организацията ааа пък които иска да идва. Като се съберат хората на площада , да вида тия малките злобари как ще нападат някои.... много ми е интересно.За да може просто повече хора да имат информация и да се съберат. ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 03:38

i az towa predlagam- da opredelim data i 4as,a ne prez forumi i t.n.

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 03:42

leka ot men,i dano nekoi utre si spomni 4e sme pisali tolkowa i utre pak da se wklyu4i.

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 03:43

Син терор наистина нямам думи...наистина не се наемам да коментирам просто казвам ЕВАЛА!!!
Дата я казахме 4–ти ЯНУАРИ мястото и часа ще се доуточни защото има хора от различни градове и трябва някакси да се съгласува със всички
Изображение Изображение

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 03:53

лека и от мен надявам се тази инициатива да продължи и да не останем незабелязани...и все пак независимо от клубната принадлежност да се съберем на едно място и да видим какво ще излезе от цялата работа.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
Изображение Изображение

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 21 дек 2008 04:24

Една простичка фраза:
Днес си мислим че от нас зависи, утре ще видим, че сме независими...
"И виж накрая кой ти вкара гола..."Парите тотално изродиха всякаква самоличност и идеал, а утре когато се събудим дори ние самите няма да разберем, че вече също целим всъщност именно това благоденствие!
Но всичко е до време... макар и да не е за три дни!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 21 дек 2008 09:30

mormona написа: ...обаче те тия там са ни слуги, те бачкат за нас , не ние за тях...

Наспахте ли се? Събудихте ли се, наистина?!!! Да се ... у господарите, дето сме!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 21 дек 2008 09:46

ivanivanov написа:mi da .4e6eme si krastata samo.ot godini pi6a po forumi i wse taq .wseki kazwa towa trqbwa,onowa trqbwa,slojni shemi kak da wlezem i da gi kolim. A NE PRAWIM NAI WAJNOTO I NAI LESNOTO-SAMO DA SE SYBEREM NA EDNO MQSTO!!! tolkowa li e trudno? pi6em we4e tolkowa wreme... KOLKO OT WAS SA GOTOWI NAISTINA UTRE DA IZLEZAT??????

Преди време имаше призиви от Пламен Етов да се съберем пред БФС със своите клубни белези /шалове, шапки, знамена/, за да протестираме. Отидох - "няма никой вкъщи"!... След това самият аз ви приканих да отидем в градинката пред МВР за протест, след побоя над Оги Стефанов. Времето беше дъждовно и отвратително. Никой привърженик /според уговорката/ не ми се обади на мястото, т. е. "няма никой вкъщи"!... Така че продължавайте с щенията си революционни на топло пред екрана... Ни хлеб се иска, ни вода... Да живей революцията! Докато се наядем...

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 21 дек 2008 10:15

ivanivanov написа:ako e prez foruma,az li4no 6te sum tuk i utre.ako nekoi iska 6te mu pratq skyp-a na li4ni

Я ми обясни, щото съм малко дърт и не ми е много ясно, какво значи "на лични"? Нямам нищо против да контактувам с някои от вас по "Скайп"-а!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 12:06

Deliba6 написа:
ivanivanov написа:mi da .4e6eme si krastata samo.ot godini pi6a po forumi i wse taq .wseki kazwa towa trqbwa,onowa trqbwa,slojni shemi kak da wlezem i da gi kolim. A NE PRAWIM NAI WAJNOTO I NAI LESNOTO-SAMO DA SE SYBEREM NA EDNO MQSTO!!! tolkowa li e trudno? pi6em we4e tolkowa wreme... KOLKO OT WAS SA GOTOWI NAISTINA UTRE DA IZLEZAT??????

Преди време имаше призиви от Пламен Етов да се съберем пред БФС със своите клубни белези /шалове, шапки, знамена/, за да протестираме. Отидох - "няма никой вкъщи"!... След това самият аз ви приканих да отидем в градинката пред МВР за протест, след побоя над Оги Стефанов. Времето беше дъждовно и отвратително. Никой привърженик /според уговорката/ не ми се обади на мястото, т. е. "няма никой вкъщи"!... Така че продължавайте с щенията си революционни на топло пред екрана... Ни хлеб се иска, ни вода... Да живей революцията! Докато се наядем...

Между другото,за акцията на колегата Етов,аз нямах възможност да отида,но за втората акция дори не разбрах !
Изображение

Върни се в “Футбол - България”