Анкета: На кой Български футболен отбор симпатизирате?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Анкета: На кой Български футболен отбор симпатизирате?
Държим среброто 

-
Аз съм за Литекс
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
radezki написа:Sofia 1929 написа:Локомотив София, жалко че го няма отделно.
Последно посещение:
30 Яну 2011 11:28
Браво бе ! да се регистрираш снощи с друг ник за да дадеш пак гласа си за локо сф ,та да ви станат общо 3 гласа!!!
срамота!
Кашпировски поне 10 гласа от тези други са за Локомотив, хората просто чъкат без да пишат глупости като теб

а това че някой смешко не ни е сложил в списъка си е за него.
Pride написа:
Хайде преди да даваме квалификицаии и определения, да бяхме си направили труда да видим от първа страница ето този коментар:
Анкетата е готова. Максимумът с опции е десет и предварително се извинявам на потребителите,че не мога да сложа всички отбори,затова съм предложил 9(подредени по азбучен ред) + опцията "Други" като напишете в темата конкретно,кой ви е любимия.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Pride написа:
Хайде преди да даваме квалификицаии и определения, да бяхме си направили труда да видим от първа страница ето този коментар:Анкетата е готова. Максимумът с опции е десет и предварително се извинявам на потребителите,че не мога да сложа всички отбори,затова съм предложил 9(подредени по азбучен ред) + опцията "Други" като напишете в темата конкретно,кой ви е любимия.
ти виждаш ли какво си написал???????
по азбучен ред
Славия
Черно море
Черноморец
ЦСКА
са преди Локомотив София

Малко е странно на какъв принцип Славия ги има,а Локо Сф не в анкетата,ама карай.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Явно май пак трябва да го обясня :
Във форума на Гонг,максимумът от опции за анкета е 10(десет). Авторът на темата ми предложи деветте отбора с най-много публика в момента в България,а десетото място в анкетата да бъде озаглавено с "други" ,като всеки човек ще си напише в темата конкретно кой му е любимия отбор-Локомотив София, Видима, Миньор Перник и т.н. Знам,че винаги ще има недоволни, винаги ще има епитети- "някой смешко", но просто няма как да се сложат всички отбори и затова най-културно съм се извинил предварително.
Във форума на Гонг,максимумът от опции за анкета е 10(десет). Авторът на темата ми предложи деветте отбора с най-много публика в момента в България,а десетото място в анкетата да бъде озаглавено с "други" ,като всеки човек ще си напише в темата конкретно кой му е любимия отбор-Локомотив София, Видима, Миньор Перник и т.н. Знам,че винаги ще има недоволни, винаги ще има епитети- "някой смешко", но просто няма как да се сложат всички отбори и затова най-културно съм се извинил предварително.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
acmilan написа:Малко е странно на какъв принцип Славия ги има,а Локо Сф не в анкетата,ама карай.
На принципа, че както е обяснено, не могат да се сложат 20 отбора

Viktor4o_Rs написа:acmilan написа:Малко е странно на какъв принцип Славия ги има,а Локо Сф не в анкетата,ама карай.
На принципа, че както е обяснено, не могат да се сложат 20 отбораИначе съм съгласен, че Локо (София) трябваше да го има в анкетата
Колега,знаеш какво имам предвид.Ясно е,че има 10 опции,но аз лично не виждам разлика между Славия и Локо Сф от гледна точка на това,кой заслужава да е в тази анкета самостоятелно.Може би Черноморец беше излишен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Върни се в “Футбол - България”