Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот Пловдив1926 » 17 дек 2010 19:52

Май искаш да убедиш основно себе си, но нещо не се получават нещата... :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Изхвърлиха истинските Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2010 20:40

Jeff Ament написа:
Кашчей написа:Елементарен е-Дали може да се пише без да се употребяват клишета и невярни твърдения!

В Правилниците на БФС никъде не се употребява думата "вливане".Терминът, с който се именува така нереченото "вливане", е обединяване и да, Ботев се обедини с Металик, за да може да започне от В група.Всичкият ви ентусиазъм много бързо бе заменен от минорни нотки, когато се разбра, че ако не се обедините започвате от най-ниското ниво.

Обърни внимание на копи-пейст :mrgreen: а.Оборва всички твои безумици които пишеш. :mrgreen:
"Ботев Пловдив ще играе в Югоизточната В група на мястото на Металик Сопот, научи Гонг. Жълто-черните ще платят 50000 лева на сопотчани за правото на участие в трета дивизия. Освен тази сума, Ботев ще трябва да покрие и задълженията на аматьорския тим към БФС. Председателят на ФК Металик Румен Рачев потвърди пред Гонг, че спортната общественост в Сопот е дала съгласието си за сключването на сделката.

„Снощи коментирахме казуса и решихме да помогнем на Ботев, като им отстъпим нашето място във В група. Сумата, която ще получим, е около 50000 лева, но освен това ще трябва да поемат и задълженията, които имаме. Сега трябва да минат Общите събрания в двата клуба и нещата да се изчистят от юридическа гледна точка. Досега, от създаването си, Металик никога не е изпадал от В група, но от друга гледна точка разходите ни в Окръжната група ще са значително по-малки. Не е тайна, че финансовото ни състояние не е розово. Морските отбори в Югоизточната В група станаха твърде много и едно далечно гостуване ни струва около 2000 лева. Радваме се, че помагаме и на Ботев”, заяви Рачев.

Шефът на Металик разкри още, че са се разбрали с ръководството на Ботев Пловдив за дългосрочно сътрудничество между двата клуба. То включва обиграване на юноши, помощ при предсезонните подготовки и други по-дребни неща."

Нямам нито настроение, нито желание да ти отварям очите.. а вашите трудно се отварят.Ще ти кажа само едно нещо-Отбор, който 1 година не вземе участие в турнири и първенства организирани от БФС се изважда от стуркурата на БФС-вашето Сдружение или както там беше това, което възобновихте, не беше участвало 10 години-за какво говорим тогава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 17 дек 2010 21:27

Кашчей :mrgreen: специално теб чаках да ми отвориш очите,но за съжаление не си в настроение. :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 17 дек 2010 22:10

plovdivram написа:
sky1 написа:Plovdiviram,колкото аз съм говорил,толкова и ти.Ти само ни наричаш ботевисти нали :o .Въпроса е друг?Колкото страници вие-от другия лагер изписахте в тема,която не ви касае спрямо всички теми ,които се отнасят за вашият отбор.
ПС: Със здраве-това ми е последния пост по темата.Нещата се изместват в неправилна посока,различна от темата.А и за разлика от гурутата не мога да дрема по цял ден в интернет и да давам мнение за щяло и нещяло.Все пак освен хрантутници,трябва да има и бачкатори :)
А и наистина -мненията ти за феновете на Ботев са безинтересни.Затова се концентрирай да се изявяваш на места в които ти се възхищават.

Нека ти кажа МАЙНА... :mrgreen: и ако щеш ми вярвай... Никога не съм изпитвал някаква ненавист към Ботев Пловдив до момента, в който незапочнахте кампанията "Кюстендил"!!! НИКОГА ПИЧ!!! Редовно ходех и на ваши мачове... дори на централната трибуна... Последният ми такъв бе точно по времето на "истинския - Ниновия Ботев"... Ние имахме мач в Плевен и през цялото вереме, този човек /г-н Нинов/ се интересуваше как е мача ни и когато ни поведоха с 1:0 няма да забравя какава еуфория го обзе... то не беше "А-у-А-- Чукни... Казах ли ви че ще изпаднат"... Оттогава се зарекох - ПОВЕЧЕ НИКОГА!!! Питаш се - КАКВО СЪМ ПРАВИЛ ТАМ ЛИ?! Ами какво - и досега имам много хора сред "съгражданите" :mrgreen: ми, които много обичам и уважавам... Хора заради, които съм ходил на мачове на отбора ви... И да... наистина е така... признавам си най-чистосърдечно, че ме е дразнела "историята" ви за Кюстендил, но не защото имахте основание, а заради ЗЛОБАТА, с която я ПРОПАГАНДИРАХТЕ осъзнавайки какво може да стане от Локомотив с идването на човек като Жоро Илиев... ЗЛОБА, която едва ли можете да отречете... Много пъти съм си питал какво бих направил аз на ваше място и да ви кажа - много пъти съм ви оправдавал пред себе си!!! Обаче... когато започнахте да си КРИВИТЕ и душата в опита си дори да го "докажете" това... Тогава вече стана много, много ЖАЛКО от ваша страна!!!... Ето и затова участвам тук в тази дискусия... защото определно смятам, че през всичките тези години НАПРАВО ПРЕКАЛИХТЕ с тази откровена ГЛУПОСТ, чийто плодове сега БЕРЕТЕ!!!!

Премести ли си седалището и адреса на управление в Пловдив Велбъжд Кюстендил и преименува ли се на ПФК Локомотив Пловдив 1936? Вля ли се в него и престана ли да съществува тогавашното акционерно дружество Локомотив, което между другото бе създадено през 1999г.? На първата тренировка на преместелите се в Пловдив футболисти на Велбъжд под ръководството на тогавашния треньор на Велбъжд Херо, пяхте ли в продължение на час и половина само и единствено псувни по Ботев? Футболистите на Велбъжд, които дойдоха в Пловдив подписаха ли нови договори заради това, че отиват в друг клуб или останаха със същите поради факта, че договорите които са подписали с юридическото лице е същото без значение дали си е сменило името и адреса за кореспонденци? Булстата ви и данъчния ви номер дори и в момента не са ли тези с които се е регистрирало дружеството Велбъжд в Кюстендил? На първото дерби след като Велбъжд се премести в Пловдив бяхте ли намазали с грес цялата трибуна на феновете на Ботев, което беше първо таково изпълнение на мач между двата отбора? На същия тази мач съдиите не бяха ли сплашвани със саморазправа през цялото време и дори страничния от близката страна не беше ли настъпван и ритан по кокалчетата от Емил Наков, заради един тъч за нас още в началото на срещата? Ние когато играем срещу други отбори никога не споменаваме вашето име, а ви имате ли мач без значение с кой играете на който в повече от половината от времето да не пеете против нас?Когато след връчването на шампионската купа на терена на "Българска армия" журналистите попитаха Емил Наков "щастлив ли е и как ще коментира първенството", той отвърна с въпрос "Ботев изпадна ли" и като разбра, че е изпаднал отговори ли "това е добре"?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2010 06:52

Jeff Ament написа:Кашчей :mrgreen: специално теб чаках да ми отвориш очите,но за съжаление не си в настроение. :lol:

Точно това имах предвид!Написа една глупост, после ми обясняваше как си я написал, защото си бил възбуден, а накрая ми цитираш публикация, в която никъде не пише "вливане", но със сигурност не си си направил труда да прочетеш някой документ на БФС.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 дек 2010 12:11

Поредния отговарящ на въпрос за неговия отбор с кофа глупости за друг отбор :) Каквито и юридически трансформации ад-та и тн. Да е претърпявал ФУТБОЛНИЯ КЛУБ Локомотив никога не е напускал българският футбол. И като приказваш за играчите на Херо кажи от миналогодишния ви отбор колко души продължават да са при вас, колко треньори и тн. Май само касиерките дето късат билетчетата :) правите нов отбор и имате дебелокожието да говорите за Велбъжд - няма такава наглост просто.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 18 дек 2010 14:10

Пловдив1926 написа:Ако ми прегледаш постовете ще видиш, че няма нито една обида, нито една лъжа.

Ааа, извинявай много...за кой точно форум говориш? И за кой профил? Щото мога да ти дам безброй примери не за лъжи, ами направо за помия, която изливаш по нас в едни други форуми! Както и ти сам потвърди, Пловдив не е чак толкова голям град, знаем се кой какъв е и няма нужда да се лицемерничи, нали?!

Пловдив1926 написа:За финал само мога да ви пожелая весели празници, гледайте повече позитивното и по-малко негативното в цялата работа. Все пак нали чистия старт е това, за което мечтаехте 10те години!

Е това поне вие го знаете най-добре. Нали направихте "рестарт" на системата през 2001г. като прехвърлихте в Пловдив отбора на Велбъжд и го прекръстихте на Локомотив 1936! За това поне има документи. Вчера някой, който явно често идва на гости в Пловдив обясняваше къде се намира библиотеката, така че може да погледнете.

А колкото до това, че отбор, носещ името на превозно средство бил любим на буржоазията... :mrgreen:

...the majority of the Lokomotiv supporters used to be from the lower classes. Botev Plovdiv used to be the favorite of the middle and upper class...
http://www.footballderbies.com/honours/index.php?id=81
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 дек 2010 15:04

Продължавай със заучените фрази Раулчо, друго не ви остава. Няма място където пиша в Интернет анонимно ;) За разлика от вас, които нямате лица, а само никове, обикновено по пет по шест.

Другите глупости вече ти ги коментирах. Сменяха се имена на акционерни дружества, а не на ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ. Утре ако ни купи Абрамович и отбора се издържа от Емирейтс пак ли да рестартираме? От другата страна сте вие, които си направихте чисто НОВ отбор и си го припознахте като наследник на стария. Това обаче не променя факта, че си имате нов отбор, вписан с ново име в архивите на българския футбол, с нова емблема, с нови играчи, нови треньори, ново ръководство. Новината за изключването на Ботев Пловдив от БФС всъщност не е новина.

И ако вместо да се правите на луди и да ни обяснявате някакви небивалици бяхте приели нещата каквито са в действителност - нов отбор наследник на стария, в което няма нищо срамно, а напротив-похвално е, нямаше сега изглеждате толкова нагли и недостойни в очите на хората.

ПП. footballderbies.com ? По-смешен източник на информация можеш ли да дадеш :mrgreen:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 дек 2010 15:23

Пловдив1926 написа:Продължавай със заучените фрази Раулчо, друго не ви остава. Няма място където пиша в Интернет анонимно ;) За разлика от вас, които нямате лица, а само никове, обикновено по пет по шест.

Другите глупости вече ти ги коментирах. Сменяха се имена на акционерни дружества, а не на ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ. Утре ако ни купи Абрамович и отбора се издържа от Емирейтс пак ли да рестартираме? От другата страна сте вие, които си направихте чисто НОВ отбор и си го припознахте като наследник на стария. Това обаче не променя факта, че си имате нов отбор, вписан с ново име в архивите на българския футбол, с нова емблема, с нови играчи, нови треньори, ново ръководство. Новината за изключването на Ботев Пловдив от БФС всъщност не е новина.

И ако вместо да се правите на луди и да ни обяснявате някакви небивалици бяхте приели нещата каквито са в действителност - нов отбор наследник на стария, в което няма нищо срамно, а напротив-похвално е, нямаше сега изглеждате толкова нагли и недостойни в очите на хората.

ПП. footballderbies.com ? По-смешен източник на информация можеш ли да дадеш :mrgreen:

А ти нещо много избирателно отговаряш на хората!

Ще те питам за 3-и път:

1. Как така нашето новосформирано сдружение е с регистрация от 1990 т.е. от преди на христоловото АД?

2. Как така предишните управители на нашето сдружение са били Васко Нинов и брокерите, а ние сега не сме БОТЕВ Пловдив?

знам че няма да ми отговориш, защото това противоречи на откровените лъжи които списвате на всякъде!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 дек 2010 15:31

Извинявай, пропуснал съм ти мнението сред морето от глупост, кеото залива темата. За лъжите - защо говориш глупости? Коментираме решение на БФС публикувано в официалния им сайт, а не футболдербис.ком.

1. Отново говирш за Акционерно Дружество. Това е ТЪРГОВСКО понятие, а не футболно. Утре като ви купи ЦВ пак ще има промяна на АД-то. Това няма нищо общо с ФУТБОЛНИЯ КЛУБ Ботев Пловдив. БФС изключва ФУТБОЛНИЯ КЛУБ, а не някакво АД, ЕТ, ООД или каквото и да е там, което дава парите и се променя през ден едва ли не. Иначе какво става тогава, последните 10 години за кой отбор викахте?!

2. Управител е бил Нинов на въпросното Акционерно Дружество. Отговора на този въпрос вече го има в отговора на предишния ти въпрос. Ако за миг приемем, че това което пишеш има общо с действителността, пак те питам, последните 10 години кой отбор подкрепяхте по-точно? И искаш ли да го водиш въобще тоя СУПЕР ЗАГУБЕН спор? Защо веднъж поне не погледнете реално на нещата баси, никой няма да ви вземе 1912г, няма да ви вземе историята, щото тя си е ваша, гордейте се с нея вместо да се опитвате да убедите хората в някакви фантасмагории.

Върни се в “Футбол - България”