Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот niki87 » 31 май 2010 23:53

zavinagicska написа:И да ви кажа за лека нощ колкото и да плюете по ЦСКА единствено срещу нас беше приложен закона с цялата му сила е два пъти ще дойде в повече.

Не беше ;) Ако беше,трябваше да играете във "В" група,но "синьото БФС" направи компромис(думи на Боби Михайлов)...

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 31 май 2010 23:53

Boksiorcheto написа:
Dust написа:"Собствениците на този клуб се държат нагло с нас, напук на дълга им за Мишел Платини. Изпуснаха 4 срока за погасяване на задълженията, а когато ги заплашихме, че ще сезираме БФС, те ни се изсмяха. Явно се чувстват недосегаеми"

Това са думи на Митко Събев, вероятно и той лъже.

Всички са лъжзи! Не разбра ли,че всичко работи против Цска,момче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?

Ммм да, в момента, хан Аспарух сигурно се върти в гроба. :lol:

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 31 май 2010 23:54

miros написа:От прочетеното дотук разбрах за многото синя злоба,и за много бяла тишина.
Един въпрос към автора на темата.
Знаеш ли кога въпросните лица са подали сигнал,че не им е платено?
И втори въпрос:Знаеш ли за получаването на лиценз до коя дата се проверяват документи?
Ако ми отговориш и на двата въпроса с цифри,и все още не се усещаш колко олеква тезата в темата ти,съм готов да отделя 30 минути и да ти обясня. :roll:

Викторчо,ще ми отговориш ли?Или не ти изнася?.Или не знаеш?
Забравих,демокрация е.Имаш правото да замълчиш като женски полов орган.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 31 май 2010 23:54

RedeviL написа:Ако трябва се спазват правилата следва да се спре първенството, защото няма нито един изряден отбор.

Не мога да се съглася с теб...Черноморец, Литекс, Левски, Славия, Локомотив (Сф) и т.н. Не правят гъмки селекции и се простират според бюджета си. Да, има забявания на заплати, което е нормално предвид сегашната ситуация, но това да дължиш все още пари за сигурно 20 футболиста, като 50% от тях вече са забравили, че са играли в цска е малко смешно! Да не говорим за дълговете им към държавата.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 31 май 2010 23:54

acmilan написа:
viroglav написа:
acmilan написа:Вироглав,изказването ти кой бил ***** беше поредното уникално неадекватно...Малоумна история.Сигурно затова ги бихме на Герена :mrgreen: Прегледай се,сериозно ти го казвам,наистина не си добре,освен ако не се държиш така само из форума...

Берое и Славия са курви на ПФК Левски и това си е моето мнение , което ти не можеш да промениш с остроумието си ... :lol:

Готино е да завършиш с емотиконка смях нали... :lol: В целия си живот досега не съм срещал,пък дори и в интернет такъв ... не знам каква обида да използвам :mrgreen:

Смешен си ми ... Даже като ти гледам аватара с този некадърник Илиян Илиев ми става още по смешно , та затова завършвам поустовете си със смях ... :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 май 2010 23:56

Вироглав, от всичките отбори, дето можеше да наречеш така, ти избра най-неподходящите, какъв човек си, бахти каръка :mrgreen: Иначе верно е за смях, няма спор... ;)

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 31 май 2010 23:56

acmilan написа:
viroglav написа:
acmilan написа:Вироглав,изказването ти кой бил ***** беше поредното уникално неадекватно...Малоумна история.Сигурно затова ги бихме на Герена :mrgreen: Прегледай се,сериозно ти го казвам,наистина не си добре,освен ако не се държиш така само из форума...

Берое и Славия са курви на ПФК Левски и това си е моето мнение , което ти не можеш да промениш с остроумието си ... :lol:

Готино е да завършиш с емотиконка смях нали... :lol: В целия си живот досега не съм срещал,пък дори и в интернет такъв ... не знам каква обида да използвам :mrgreen:

Интелигентен си. С радио недей да спориш. Едно си баба знае и това е. Той има мнение, което лесно се опровергава от доказателствата. Берое игра честно и публиката също заслужава силен отбор със стабилно финансиране. Ако има отбор от А група, който може да печели само от билети, това е Берое. Успех в Европа, дано намерите и спонсори :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 май 2010 23:57

viroglav написа:
Viktor4o_Rs написа:Повечето от феновете на ЦСКА тук , с тяхната наглост и откровена простащина , биха накарали дори някой , на който е симпатичен ЦСКА , да преосмисли оценката си ;) Каква злоба има да искаме да има правила и те бъдат спазвани ? Как така наистина всички тези клубове и президенти си искат парите , пак ли има някаква конспирация или заговор ? Аз съм спокоен , защото моят отбор в момента може да е слаб и да е далеч от славните си дни , но те ще се върнат , и съм горд , че сме създадени нормално , а не от хора , на чиято съвест тежат убийствата на десетки хиляди невинни българи ;)

Е добре , ще ти предам и един безплатен урок ... Всеки е невинен до доказване на противното. Даже и този , който на теб самия ти се иска , ама много ти се иска да е виновен ... По добре си стой в провинцията и не харчи парите на майка си и баща си ... Примерно можеш да отглеждаш домати и краставици , не ставаш за юрист ... ;)

Ти наистина си уникален :lol: Аз може да стоя и в провинцията , но провинцията никога няма да избяга от теб , пък ако ще и в Париж да си :mrgreen:
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 31 май 2010 23:59

Viktor4o_Rs , 500 човека на стадион Славия ?!? Ама ти май никога не си ходил на този стадион ... Знаеш ли въобще къде в София се намира и как се стига да него ... :lol:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 01 юни 2010 00:00

Смешен си ми ... Даже като ти гледам аватара с този некадърник Илиян Илиев ми става още по смешно , та затова завършвам поустовете си със смях ... :lol:[/quote]

Пише се ИлиАн,а не ИлиЯн,селянино ;). И е най-добрият тренъор в България в момента! Колкото и да не ти се иска. Хайде сега при мама в леглото!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Футбол - България”