За къде сме без Левски и Цска..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: За къде сме без Левски и Цска..

Мнениеот garfild8 » 07 апр 2010 09:03

kireto2 написа:
garfild8 написа:kireto2,много смях ми създаде с поста си...Изкефи ме. :lol: Ама защо си мислиш че,около Левски и ЦСКА се върти целия ни футбол? :roll:

Ами защото имат най- много привърженици!Има и други отбори с много фенове но на градско ниво. Аз например не знам да има варненец ,който да подкрепя пловдивски, или бургаски, или русенски, или пернишки отбор и обратното !Докато сини и червени имат фенове в цялата страна!Хайде да си представим че ги закрият двата гранда.Какво става? На тяхно място застават следващите по популярност отбори и ситуацията си е абсолютно същата! Само че с няколко милиона фена по-малко.

Кире,нищо не каза за ''няколко милиона фена по-малко''.Та ние сме 6-7 милиона хора,значи всички се вълнуват от Левски и ЦСКА. :lol: Иначе точно това искам да ти кажа,за което говориш в поста си.Пак ще има футбол,пак ще има интерес,така че,първенство без Левски и ЦСКА,пак ще има.
Само Черно море.

bobybolla
Контакти:

Re: За къде сме без Левски и Цска..

Мнениеот bobybolla » 07 апр 2010 11:40

За всичко се изисква време. Дано са разбрали че с начина, който по който се управляваха клубовете досега нестава. Време е да се почне от начало дори и да не станат шампиони догодина. Според мен това е пътя.

Върни се в “Футбол - България”