Регламента за новата елитна група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ММ1914
Контакти:

Re: Регламента за новата елитна група

Мнениеот ММ1914 » 07 юни 2016 22:34

Betchualeng Arnaikem написа:
BRF написа:
Nuke написа:
BRF написа:
kambata написа:Ако бях на мястото на ръководителите на Левски моментално вадя отбора от тоя цирк е*ал съм им п***ата майчина. Условия за получаване на лиценз, погасяване на задълженията всичко губи смисъл след такива действия на БФС.

То не останаха ръководители при вас :mrgreen:

А при вас, където и да сте вие, не останаха ни медали, ни титли, ни история. От днес започвате начисто. Ако ще не ЦСКА, ми Ювентус да го кръстят Чавдар Етрополе.

:shock: Честно ли бре!И какво от това?Мен тия работи не ме интересуват!

А ... има други неща, които е интересно дали те интересуват. Например...

За ново ЦСКА гласят мелез между Литекс и Чавдар. Тук може да те заинтересува факта, че в този хибрид практически липсва настоящия носител на Купата - ЦСКА. В тоя ред на мисли би трябвало да те интересува факта, че на Армията ще играе като домакин отбор, който ще има общо с ЦСКА колкото.. хибрид между Верея и Глиган (Грудово), който се е прекръстил на ЦСКА.

Или все пак важното е там да има нещо, за което да се вика на Армията. Било ЦСКА, било Чавдар или Паламуд (Мичурин). Само да се прекръсти на ЦСКА, да е в А група и да има пари.

Не мисля, че Етрополе ще играе домакинските си срещи на "Българска армия" няма да се навият да плащат наем на истинското ЦСКА.
Новият формат е изключително идиотски. Поне да направят нещо като в щатите - плейоф и който бие е шампион, финалиста е втори, а двата полуфиналиста играят за последната евроквота, все пак носителя на купата взима една. За изпадане по същия начин, който спечели остава в групата. Любопитно ми е през новият сезон, кой ще е първият отбор свършил парите и доиграващ сезона. На тези дебили в БФС не им стана ясно че няма 10 професионални отбора в България, какво остава за 25-30.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юни 2016 22:36

BRF написа:
BRF написа:
Emmanuel написа:И най-новият клуб в А група еее... ТРОПОЛКА (еТРОПОле-Литекс-цсКА). Честито на борилите се да влязат по честен път отбори като Поморие!

Слабо емануелаааа,слабооо!Поморие казаха,че ще участват ако добият право по спортен път за А група!

Още преди това БФС обяви, че отбор, който е играл бараж за А група но не го е спечелил няма да може да се включи във Висшата лига. В тоя ред на мисли прави чест на Поморие, че не опита да забегне на трето място в Б група.

Или просто нямат работа в А група и си го знаят много добре!

Разбира се. Играха бараж, ама наистина го играха просто така, щото не искат да са в елита. Чак да се чуди човек защо рискуваха да врътнат Х с Монтана тогава...

Това си е мое мнение!Отборът им става,ама града е малък и техния стадион не става за А група!Знам ги нещата защото съм от Бургас и познавам много добре базата им!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 07 юни 2016 22:37

BRF написа:
Emmanuel написа:И най-новият клуб в А група еее... ТРОПОЛКА (еТРОПОле-Литекс-цсКА). Честито на борилите се да влязат по честен път отбори като Поморие!

Слабо емануелаааа,слабооо!Поморие казаха,че ще участват ако добият право по спортен път за А група!

И ти затова не ги уважаваш !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юни 2016 22:43

Черният козел написа:
BRF написа:

И ти затова не ги уважаваш ! :lol: :lol: :lol:

Как го разбра това с уважаването!??! Просто казах един факт на селския фен ,който намекна,че заради други отбори не са влезли Поморие!Сега по-ясно ли ти е или да ти го нарисувам! :?

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 07 юни 2016 22:46

BRF написа:

Още преди това БФС обяви, че отбор, който е играл бараж за А група но не го е спечелил няма да може да се включи във Висшата лига. В тоя ред на мисли прави чест на Поморие, че не опита да забегне на трето място в Б група.

Което е още по-тъпо като решение от БФС нали? А БРФ да се прекръсти на ЧЛЦ в чест на новия отбор!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юни 2016 22:47

Captain Stottlemeyer написа:
Altarf написа:
plan-2012 написа:Аз иска да питам, ще има ли тук два под-форума на ЦСКА, един за ЦСКА-то от А и един за ЦСКА-то от Б - група?

Няма ЦСКА в Б група. ЦСКА е един - на Ганчев, Инджов и Стоичков в А група.
Старото дружество няма нито футболисти, нито лиценз, пък май и вече не е член на БФС.

То и новото дружество няма лиценз, все още не е член на БФС (за разлика от старото), а с футболистите нещата съвсем не са ясни... 8-) Ако старото дружество получи лиценз, ще играе в "Б" група. :)

Днес обявиха, че "новото" дружество ще участва в новия формат на първенството. Според теб без лиценз ли? Освен това то е член на БФС от години. С футболистите нещата са ясни, защото това дружество е изрядно.

"Старото" дружество не може да получи лиценз, защото е в още по-лошо състояние от миналата година, когато му беше отнет лицензът. Дори ти да искаш да го оздравиш, трябва да го направиш след 20 юли (законов срок в производството по несъстоятелност), а дотогава всички срокове за лицензиране ще са изтекли. Освен това беше подадена молба за прекратяване на членството му в БФС.

Престани да заблуждаваш хората с невежеството си и да разпространяваш грешна информация.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 07 юни 2016 22:48

BRF написа:
Черният козел написа:
BRF написа:

Как го разбра това с уважаването!??! Просто казах един факт на селския фен ,който намекна,че заради други отбори не са влезли Поморие!Сега по-ясно ли ти е или да ти го нарисувам! :?

Ти от кой отбор си и на-кой стадион ще играе ! Поморие може да играе в Бургас !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 07 юни 2016 22:49

Супер смях. Едните Нафтата едва се спасиха от изпадане във В група, обаче влизат в А. Другите Верея от квартал Кольо Ганчев Стара Загора, не знам от къде се пръкнаха на футболната карта, и те в А, нищо, че бяха 9-ти в Б група. Локо Г.О и те бягаха като опарени от баража, обаче и тях поканили. Пък и щели да домакинстват на Лаута. Ми то на Лаута си има вече един Локомотив облечен в черно и бяло. Новото име на Литекс пък е ЦСКА, или ако щете го наречете старото име на ЦСКА е Литекс. Но нали Литекс изпадна? Защо тогава ги извадиха от А група? Можеше да си доиграят сезона спокойно. На всичкото отгоре при толкова смешни отбори само 1(един) ще отпада. Б групата пък е пълна с отбори от курортни градчета без никаква фенска маса-то не е Балчик, то не е Несебър, Поморие, Созопол, Панагюрище,Банско и Разлог, компания им прави Ботев, но не този от Пловдив или Враца, а от почти никумо неизвестното градче Гълъбово, като сложим и втория отбор на Лудогорец дето рита за здраве, се оказва, че няма стойностни отбори, освен Етър и Спартак Пл. За тази група се търсят и още петима. Закривай!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юни 2016 22:50

Черният козел написа:
BRF написа:
Черният козел написа:
BRF написа:

Ти от кой отбор си и на-кой стадион ще играе ! Поморие може да играе в Бургас !!!

Аз съм от ЦСКА и очаквам да играем на Армията като приключи ремонта!
И за какво им е на Поморие да играя в Бургас?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 07 юни 2016 22:52

BRF написа:
BRF написа:
BRF написа:

Или просто нямат работа в А група и си го знаят много добре!

Разбира се. Играха бараж, ама наистина го играха просто така, щото не искат да са в елита. Чак да се чуди човек защо рискуваха да врътнат Х с Монтана тогава...

Това си е мое мнение!Отборът им става,ама града е малък и техния стадион не става за А група!Знам ги нещата защото съм от Бургас и познавам много добре базата им!

Значи стадиона им не става за А група, то понеже армията става или пък стадиона в Овча Купел, тренировъчната база в Коматево пък е за финал в ШЛ. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Футбол - България”