Betchualeng Arnaikem написа:BRF написа:Nuke написа:BRF написа:kambata написа:Ако бях на мястото на ръководителите на Левски моментално вадя отбора от тоя цирк е*ал съм им п***ата майчина. Условия за получаване на лиценз, погасяване на задълженията всичко губи смисъл след такива действия на БФС.
То не останаха ръководители при вас
А при вас, където и да сте вие, не останаха ни медали, ни титли, ни история. От днес започвате начисто. Ако ще не ЦСКА, ми Ювентус да го кръстят Чавдар Етрополе.
Честно ли бре!И какво от това?Мен тия работи не ме интересуват!
А ... има други неща, които е интересно дали те интересуват. Например...
За ново ЦСКА гласят мелез между Литекс и Чавдар. Тук може да те заинтересува факта, че в този хибрид практически липсва настоящия носител на Купата - ЦСКА. В тоя ред на мисли би трябвало да те интересува факта, че на Армията ще играе като домакин отбор, който ще има общо с ЦСКА колкото.. хибрид между Верея и Глиган (Грудово), който се е прекръстил на ЦСКА.
Или все пак важното е там да има нещо, за което да се вика на Армията. Било ЦСКА, било Чавдар или Паламуд (Мичурин). Само да се прекръсти на ЦСКА, да е в А група и да има пари.
Не мисля, че Етрополе ще играе домакинските си срещи на "Българска армия" няма да се навият да плащат наем на истинското ЦСКА.
Новият формат е изключително идиотски. Поне да направят нещо като в щатите - плейоф и който бие е шампион, финалиста е втори, а двата полуфиналиста играят за последната евроквота, все пак носителя на купата взима една. За изпадане по същия начин, който спечели остава в групата. Любопитно ми е през новият сезон, кой ще е първият отбор свършил парите и доиграващ сезона. На тези дебили в БФС не им стана ясно че няма 10 професионални отбора в България, какво остава за 25-30.