Официално: ЦСКА и Локо Сф без лицензи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА и Локомотив (София) аут от "А" група!

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2015 22:52

FLANKER написа:
Мистри написа:
FLANKER написа:
Мистри написа:
FLANKER написа:
Мистри написа:FLANKER, с теб понякога има приказка, .
Жал ми е за това , което се случва в Локо-то, заради старите локомотивци, в които нямаше толкова злоба.Един от чичовците ми/не пряк роднина и лека му пръст/ беше от тях.Кореняк от надежда, на когото му бутнаха къщата , за за направят ...панелка.Но дума не съм чул, камо ли от злоба, към друг отбор.Той си обичаше Локомотив.
Та и при вас и при нас е така-панелка.

И на мен ми е жал ,човече.Не само за нас .Жал ми е за целия български футбол и самата държава,тоест Родина.

Футбол няма вече от няколко години.
А държава-от 44-та.
Панелка.

Или по-точно- боксониера.

Като каза боксониера, та се сетих-какво стана със стадиона ви,че не следя.Преодоляха ли се "реституционните" щения?

''Болните" въжета са излекувани,а самата козирка има "якост" за още 25г.Няма проблем в това отношение.
Относно реституционните проблеми.Ами там е пълна каша.Половината от ''А"сектор се води на частно лице :o :) Безподобна каша...

Представям си някой шоп да е имал земя там, където е летището и сега да иска терминал 2 да му е реститутско наследство :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА и Локо Сф без лицензи

Мнениеот FLANKER » 01 юни 2015 23:03

Нищо чудно :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2015 23:08

FLANKER написа:Нищо чудно :roll:

Не ми разбра иронията. Такива обекти, като стадиони, фабрики, училища..въобще нещо застроено, не се връщат, като земя само, а им се даваше (законът приключи) някаква реципрочна стойност, някъде си. Как си представяш да реституират Борисовата градина, примерно :roll: Не знам Гара Север кога е строена, ама що някой да не предяви документ и за нея :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 юни 2015 23:27

Кашчей написа:

Не ми разбра иронията. Такива обекти, като стадиони, фабрики, училища..въобще нещо застроено, не се връщат, като земя само, а им се даваше (законът приключи) някаква реципрочна стойност, някъде си. Как си представяш да реституират Борисовата градина, примерно :roll: Не знам Гара Север кога е строена, ама що някой да не предяви документ и за нея :roll:

Сега схванах, Кашчей. ;)Прав си.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 юни 2015 15:59

sandi74 написа:
FLANKER написа:И сега ,какво? :o :shock:

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/klub ... opa-331089

Dруже,не очаквах чак да си толкова наивен.Това няма как да стане.Вас и феновете на ЦСКА не мога да ви разбера.Със задължения към кой ли не,не плащани и не погасявани с години наред иската по милост да ви оставят в А група.Не наистина не го разбирам това вашето нахалство и безочие. :idea:

А ти с какви очи коментираш като отбора ти е държавен
и същите тези фенове(на Цска и Локо) плащат за ВАШИЯ ЛИЦЕНЗ свирепи ми, малоумнико ?

Дано ЦСКА останат в "А" група, че иначе ако ни изхвърлят и двата отбора ще трябва да ги чакаме 1-во те да влизат :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 юни 2015 21:31

Кашчей написа:

В случая ние сме си имали стадион да ни го построят и да ни го върнат после да върнат земята на тези хора дето предявяват претенции(които не се появиха случайно , а точно когато беше необходимо , да разсеят обстановката от козирката която ще и дойде времето за ремонт не през 2012 , а през 2112), но комунистическите номера край нямат.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 юни 2015 21:41

sandi74 написа:
FLANKER написа:И сега ,какво? :o :shock:

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/klub ... opa-331089

Dруже,не очаквах чак да си толкова наивен.Това няма как да стане.Вас и феновете на ЦСКА не мога да ви разбера.Със задължения към кой ли не,не плащани и не погасявани с години наред иската по милост да ви оставят в А група.Не наистина не го разбирам това вашето нахалство и безочие. :idea:

Ако Локомотив има задължения какво да кажем за Пловдивските тимове , за Левски(те май имат по -голям дълг от ЦСКА), наглоста да храним с наште данъци , не само свръх скъпото електричество на тецовете ами и футболния им отбор, Лудогорец (само държавните субсидии в клуба са двойно по-големи от бюджета на Локомотив, а не можаха в нито един мач да ни победят без съдии), и не ни сравнявай с ЦСКА при тях с тези милиони плащаха свръх големи заплати и си купуваха съдии и титли не рядко за наша сметка.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 юни 2015 21:59

Георги Марков: Това с лиценза са трикове, няма да играем по селата
02 юни 2015 12:42

"Не могат да ни стреснат, след 2 седмици започваме да се готвим за "А" група", успокои изпълнителният директор на железничарите
Изпълнителният директор на Локо Сф Георги Марков не беше изненадан или притеснен от повторния отказ за лиценз на клуба за елита. "Това са трикове, които няма да ни стреснат. Важно е какво ще е решението на президента Гигов. Бъдете спокойни - Локо Сф няма да рита по селата. Не сме за там", отсече шефът на столичните железничари.

"След 2 седмици се събираме и почваме да се готвим здраво за идния сезон в елита. Показахме, че можем да се борим с всеки и не се страхуваме от никого. Доколкото съм си говорил с нашия юрист - няма да е проблем да си разсрочим дълговете. Така правят 90 процента от останалите клубове. Защо Локо Сф да не го стори?". В заключение той благодари на публиката на червено-черните за подкрепата през сезона и обеща гръбнакът на отбора да бъде запазен, за да се гонят нови успехи.
пп.Рендето дали си вярва? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 юни 2015 11:46

Мани го тоя циркаджия!Той и като футболист беше такъв-абсолютно ренде и селски бек.Щели да разсрочват плащания.Аланкоолу!...то мандалото падна ве малоумник!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 юни 2015 11:25

По правилника за лицензите ЦСКА и Локо Сф /в сегашния си вид/ трябва през сезон 2015/2016г. да играят в Б ПФГ.И като гледам как добрите им играчи заминават-нищо чудно да заформят интересно първенство с Етър Дунав Рс Локо ГО.Изпълкома на БФС няма право да променя решенията на ЛК и АЛК.Те са окончателни.Тогава как членовете на Изпълкома ще позволят участието на 2 отбора в А група без лиценз?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Футбол - България”