Но трябва както в един от елиминационните турнири в Англия, при реми, да следва реванш на терена на госта.
Също така 1/2 финалите да са или на разменено домакинство, или в един мач, но на неутрален терен.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
hd29 написа:Най-нормалното е да се играе в един мач до 1/4 финала,а 1/4 финала и 1/2 финала в два,така ще се избегне попадане на финала на случаен отбор,като Черноморец Поморие преди години

Alexx написа:Чудно ми е телевизията колко пари ще спечели от безсмислените мачове реванш?

Viktor4o_Rs написа:Alexx написа:Чудно ми е телевизията колко пари ще спечели от безсмислените мачове реванш?
Това е сега, но в следващата фаза, когато останат всички силни отбори, със сигурност ще има дербита, това е идеята. Докато при 1 мач за Купата е твърде вероятно поне 2-3 фаворита да окапят още в началната фаза. Просто правят така, че най-късно на 1/4 финал да се получат много здрави сблъсъци. Но това е доста несправедливо спрямо малките тимове.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

DmG написа:Кировец написа:DmG написа:Това да спориш със г*веда и пр*сета , не си е работа ..... Те мислят само за купи и победи . ФАКТ !
И това го казва фен на Ман Юнайтед...Отбор дето е толкова скромен, че е готов да губи финали и да подарява титли, НАЛИ?
Да фен на МЮ и ЦСКА , който предпочита малките отбори да имат шанс , въпреки че може някой от мойте отбори да отпадне .
Кировец написа:DmG написа:Кировец написа:DmG написа:Това да спориш със г*веда и пр*сета , не си е работа ..... Те мислят само за купи и победи . ФАКТ !
И това го казва фен на Ман Юнайтед...Отбор дето е толкова скромен, че е готов да губи финали и да подарява титли, НАЛИ?
Да фен на МЮ и ЦСКА , който предпочита малките отбори да имат шанс , въпреки че може някой от мойте отбори да отпадне .
Аз това с шанса за МАЛКИТЕ отбори не го разбирам. Всъщност не си го и представям - особено когато говорим за малки български отбори - дето нямат парички за топки или обувки.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост