Смисълът от "Купата на България" ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: Смисълът от "Купата на България" ?

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 сеп 2013 11:10

Форматът с 1 мач не беше зле.
Но трябва както в един от елиминационните турнири в Англия, при реми, да следва реванш на терена на госта.

Също така 1/2 финалите да са или на разменено домакинство, или в един мач, но на неутрален терен. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 19 сеп 2013 12:09

Най-нормалното е да се играе в един мач до 1/4 финала,а 1/4 финала и 1/2 финала в два,така ще се избегне попадане на финала на случаен отбор,като Черноморец Поморие преди години

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2013 12:14

hd29 написа:Най-нормалното е да се играе в един мач до 1/4 финала,а 1/4 финала и 1/2 финала в два,така ще се избегне попадане на финала на случаен отбор,като Черноморец Поморие преди години

С други думи, на финала трябва да са само наши хора. Външни не бива да се допускат?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 сеп 2013 12:29

Венци Дебелия намекна вчера, че форматът е променен заради телевизията, която искала да дава здрави мачове за Купата, тоест предварително се разчистват всички малки отбори, за да може всичките големи акули да останат и да се счепкат ...
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 19 сеп 2013 13:42

Чудно ми е телевизията колко пари ще спечели от безсмислените мачове реванш?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 сеп 2013 13:50

Alexx написа:Чудно ми е телевизията колко пари ще спечели от безсмислените мачове реванш?

Това е сега, но в следващата фаза, когато останат всички силни отбори, със сигурност ще има дербита, това е идеята. Докато при 1 мач за Купата е твърде вероятно поне 2-3 фаворита да окапят още в началната фаза. Просто правят така, че най-късно на 1/4 финал да се получат много здрави сблъсъци. Но това е доста несправедливо спрямо малките тимове.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 сеп 2013 13:51

Viktor4o_Rs написа:
Alexx написа:Чудно ми е телевизията колко пари ще спечели от безсмислените мачове реванш?

Това е сега, но в следващата фаза, когато останат всички силни отбори, със сигурност ще има дербита, това е идеята. Докато при 1 мач за Купата е твърде вероятно поне 2-3 фаворита да окапят още в началната фаза. Просто правят така, че най-късно на 1/4 финал да се получат много здрави сблъсъци. Но това е доста несправедливо спрямо малките тимове.

Ами да я направят от 1/4 финалите в два мача и готово.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 сеп 2013 19:25

С други думи, на финала трябва да са само наши хора. Външни не бива да се допускат?![/quote]
E kak:).Случайности не съществуват
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 сеп 2013 17:29

DmG написа:
Кировец написа:
DmG написа:Това да спориш със г*веда и пр*сета , не си е работа ..... Те мислят само за купи и победи . ФАКТ !

И това го казва фен на Ман Юнайтед... :lol: Отбор дето е толкова скромен, че е готов да губи финали и да подарява титли, НАЛИ?

Да фен на МЮ и ЦСКА , който предпочита малките отбори да имат шанс , въпреки че може някой от мойте отбори да отпадне .

Аз това с шанса за МАЛКИТЕ отбори не го разбирам. Всъщност не си го и представям - особено когато говорим за малки български отбори - дето нямат парички за топки или обувки.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2013 18:06

Кировец написа:
DmG написа:
Кировец написа:
DmG написа:Това да спориш със г*веда и пр*сета , не си е работа ..... Те мислят само за купи и победи . ФАКТ !

И това го казва фен на Ман Юнайтед... :lol: Отбор дето е толкова скромен, че е готов да губи финали и да подарява титли, НАЛИ?

Да фен на МЮ и ЦСКА , който предпочита малките отбори да имат шанс , въпреки че може някой от мойте отбори да отпадне .

Аз това с шанса за МАЛКИТЕ отбори не го разбирам. Всъщност не си го и представям - особено когато говорим за малки български отбори - дето нямат парички за топки или обувки.

Представи си Симитли..... и ще ти се проясни :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”