THE G.A.M.E написа:msm написа:Защо, когато от ЦСКА бълваха декларации и закани за сезиране на УЕФА , как се администрира първенството и как се потъпкват правилниците, всички се смееха и плюеха по ЦСКА? ..Е, господа! Хората са казали, че каквото си надробиш такова ще сърбаш! Но, не вкарвайте най-ощетения клуб в собствените ви далавери.
П.П. И, в унисон с темата ще кажа, че по вашата логика с уговорките, следва ЦСКА да е шампион!.. Конспираторът говори - Слаб старт на ЦСКА - голям коефициент за шампион! Силен финал и шампиони - пълни джобове с милиони!

Най ощетеният ? ...
Наглоста ви край няма ...
Ако бяхте реално ощетени, отдавна щяхте да играете дербита с Долно Козаре, Брусарци и тем подобни "Грандове"
Уговорката никой не я знае !
Може и да не става дума за коефиценти, а за ТВ правата !
Какво ще е това първенство, кой ще го гледа, ако Шампионът е ясен още Декември месец тази година ???
А вашите хора ако са в кървава битка за 10-тото място ( това ви са и реалните сили ) ... Дали мачовете на ЦСКА ще предизвикват някакъв интерес ???
Въпроси, въпроси ...
Кой нормален шеф ще избяга от кинтите ?
Ще го кажа така, а ти се сещай за какво ти говоря: - На крива ракета космоса и пречи!
Момче, ти правиш ли разлика от финансова част и спортнотехническа? И какво общо имат футболистите на терена и това , че собствениците дължат пари някому?
Загубихте от отбор, който от началото на първенството е лишен от най-добрият си футболист! Отбор, който 5 кръга не му разрешават да картотекира една дузина футболисти! Отбор, който 8 кръга не е играл с един и същи състав! Отбор, който няма нормална база за подготовка! Няма мощни спонсори, като руската банка "ВТБ Капитал" . Отбор, който всеки ден е продаван и купуван от знайни и незнайни "Сдружения" !.......... И т.н. и т.н. А, ти ми говориш за това, че видиш ли щом не сме изхвърлени от А група заради две заплати на Дочев (примерно), БФС-то се е замислило да ни "компенсира" с една победа!!! Явно ги разбираш тия неща по-добре от УЕФА, след като ЦСКА е под мониторинг от 2008г. и все още няма административно наказание!.... Или искаш да ми кажеш, че ако ЦСКА е на 10-то място , аз и всички цесекари няма да ги гледаме по ТВ-то и БГ футболът ще обеднее!
Тъпи от по-тъпи въпроси..... само и само да си оправдаете загубата!