Лъчезар Николов: ЦСКА дължи 60 милиона

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Лъчезар Николов: ЦСКА дължи 60 милиона

Мнениеот percival » 27 авг 2012 21:28

фифи перото написа:
percival написа:Още ли си са 60 милиона дълговете ? Не станаха ли вече 80 ?

Бързаш.Почакай поне до вторник. :mrgreen:

Ами ,гледам припръска малко на вън ,а те нашите дългове растат като гъби и реших да попитам :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 27 авг 2012 21:30

фифи перото написа:
1982 написа:Плащат данъци, ама не върху реалните заплати на футболистите. Публична тайна е, че в Левски цакат държавата. Иначе се правят на много примерни и честни.

:lol: :lol: :lol:
Кой цакал държавата?Я пак?

глей го тоя ..... вместо да каже, че са си платили данъците за годините, за който ги хванаха,че са ги крили , той ми изкача с въпроса .... вие пък защо биете негрите .........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2012 21:32

tut написа:
фифи перото написа:
1982 написа:Плащат данъци, ама не върху реалните заплати на футболистите. Публична тайна е, че в Левски цакат държавата. Иначе се правят на много примерни и честни.

:lol: :lol: :lol:
Кой цакал държавата?Я пак?

глей го тоя ..... вместо да каже, че са си платили данъците за годините, за който ги хванаха,че са ги крили , той ми изкача с въпроса .... вие пък защо биете негрите .........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Е какво очакваш да ти отговори, не виждаш ли, че е тотално неадекватен, по всички теми само щуротии плещи. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 авг 2012 21:35

1982 написа:
Е какво очакваш да ти отговори, не виждаш ли, че е тотално неадекватен, по всички теми само щуротии плещи. :lol:

№1982 ,мери си думите,че 1983 ще ти се скара :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2012 21:37

Остроумието и лафовете ти са много яки, Къци да не ти е баща случайно ?? :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 авг 2012 21:38

1982 написа:Остроумието и лафовете ти са много яки, Къци да не ти е баща случайно ?? :lol: :lol:

Това май е майка ти.Както казах,не си ми интересен №1982 :arrow:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2012 21:41

Нещо се разпени, лапенце, а ??! :lol: :lol: Не знам дали съм ти интересен, но определено "остроумието" и лафовете ти са на ниво детската градина. Много си зле. :lol: :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 авг 2012 21:43

1982 написа:Нещо се разпени, лапенце, а ??! :lol: :lol: Не знам дали съм ти интересен, но определено "остроумието" и лафовете ти са на ниво детската градина. Много си зле. :lol: :lol:

питекантропус,цесекантропус,хомо сапиенс. :lol: Хайде беги да пикаш и си мий зъбите,че толкова мръсни неща каза. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2012 21:44

Много як лаф, ще си го запиша, да се правя и аз на гъзе.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 авг 2012 21:44

BETCHUALENG написа:
тео написа:положението е тежко, ще видим какво ще става, но варианта за В група си го избийте от главите, даже не трябва и да си го помисляте.

Защо, правила за ЦСКА няма ли? Ако платят - живи и здрави, да стоят в А група. Ако не.. с какво са повече от Пирин?
Предпочитам да платят, въпроса е кой ще го направи.

е как кой ТИТАН ще плаща, и 100млн. да са направили ще ги плащат мизерниците...

Върни се в “Футбол - България”