Относно мача на Отбора на народа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Относно мача на Отбора на народа

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 18:43

Спомням си двата за купата дет ни вкарахате 1-вия накрая., а после пак ни бихте. Бях и на тези! :lol: Тогава ми беше много криво, въпреки че съм била много малка.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 29 яну 2012 18:47

Red_Girl написа:Тоз сезон попаднахме на точните хора и други показваха спринтьорските си умения. Наскоро пак имаше интересни засечки. :)

Ако ми говориш за случая на Испанската в който бяхте 100 човека срещу 30 сини ,сте силни.Далеч нямате хората за да застанете срещу нас.Докато вие скачате на обикновенни фенове,ние не си играем на дребно. ;) Примери за това са боя който ядоха "14" в Борисовата ден след като си загубиха знамето,уж се бяха събрали за реванш,но не съобразиха срещу какви хора се изправят.Да не говорим и за случая на Софийския преди няколко години.Нямате хора с които да застанете срещу сините. ;)
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 18:50

pechelish написа:
Red_Girl написа:Тоз сезон попаднахме на точните хора и други показваха спринтьорските си умения. Наскоро пак имаше интересни засечки. :)

Ако ми говориш за случая на Испанската в който бяхте 100 човека срещу 30 сини ,сте силни.Далеч нямате хората за да застанете срещу нас.Докато вие скачате на обикновенни фенове,ние не си играем на дребно. ;) Примери за това са боя който ядоха "14" в Борисовата ден след като си загубиха знамето,уж се бяха събрали за реванш,но не съобразиха срещу какви хора се изправят.Да не говорим и за случая на Софийския преди няколко години.Нямате хора с които да застанете срещу сините. ;)

В случая на испанската бех и тва 100 на 30 ги разправяй на некой друг. 100 бехме на райфайзен докато 2 часа чакахме да дойдете и трявбаше после да ви търсим. Тея преувеличени работи не на мене.. а ти не знам дали се сещаш за боевете при виас , когато 10 човека беха в пирогов и след тва спреха с мачовете.. Тогава се получи добро меле.. сега на Коледа също имаше спречквания,в които оправданието беше: Коледа е, нека не се бием. Мога да ти кажа и за още случаи. Много добре знам кой кога и срещу кого. Няма как и ти да биеш, трябва и да те бият.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 яну 2012 18:54

Симонче, ти колко "сини" наби на въпросните срещи? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 18:55

Rivaldo10 написа:Симонче, ти колко "сини" наби на въпросните срещи? :?

Аз само гледах.. като на боя при виас бех в шок от случващото се. Наистина много добре меле стана. Нема как да го забравя.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 яну 2012 22:36

Интересна тема... лееееко сте се отклонили :lol: Но не беше нужно да нападате една от малкото дами във форума ;) Жена мечта - хем готви добре хем се бие :twisted:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 22:55

MuFc1878 написа:Интересна тема... лееееко сте се отклонили :lol: Но не беше нужно да нападате една от малкото дами във форума ;) Жена мечта - хем готви добре хем се бие :twisted:

Хаха точно така. Тва мие рекорд-14 страници спам. :lol: :lol:
Сега по темата: к*р за мамалигите! :mrgreen:

Офтопик:
Image

Изображение

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 29 яну 2012 22:58

MuFc1878 написа:Интересна тема... лееееко сте се отклонили :lol: Но не беше нужно да нападате една от малкото дами във форума ;) Жена мечта - хем готви добре хем се бие :twisted:

Което може да се окаже лошо за бъдещия и мъж, ако случайно е от Левски :lol:

Мечта щеше да е, ако не бе заблудена относно отбора, който подкрепя и ако е фенка на тежката музика :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 яну 2012 22:59

Red_Girl написа:Сега по темата: к*р за мамалигите! :mrgreen:

Един път да съм съгласен с теб.. сигурно и единствен :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 яну 2012 23:03

Това е наше момиче под прикритие- живее на Герена, виси само у нашия форум, абе левскарска мома ;) Само дето не подкрепя ТИТАН както трябва, ама ще го оправим този пропуск...
Офтопик:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”