Относно мача на Отбора на народа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Относно мача на Отбора на народа
Спомням си двата за купата дет ни вкарахате 1-вия накрая., а после пак ни бихте. Бях и на тези!
Тогава ми беше много криво, въпреки че съм била много малка.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Тоз сезон попаднахме на точните хора и други показваха спринтьорските си умения. Наскоро пак имаше интересни засечки.
Ако ми говориш за случая на Испанската в който бяхте 100 човека срещу 30 сини ,сте силни.Далеч нямате хората за да застанете срещу нас.Докато вие скачате на обикновенни фенове,ние не си играем на дребно.

Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!
- Red_Girl
- Контакти:
pechelish написа:Red_Girl написа:Тоз сезон попаднахме на точните хора и други показваха спринтьорските си умения. Наскоро пак имаше интересни засечки.
Ако ми говориш за случая на Испанската в който бяхте 100 човека срещу 30 сини ,сте силни.Далеч нямате хората за да застанете срещу нас.Докато вие скачате на обикновенни фенове,ние не си играем на дребно.Примери за това са боя който ядоха "14" в Борисовата ден след като си загубиха знамето,уж се бяха събрали за реванш,но не съобразиха срещу какви хора се изправят.Да не говорим и за случая на Софийския преди няколко години.Нямате хора с които да застанете срещу сините.
В случая на испанската бех и тва 100 на 30 ги разправяй на некой друг. 100 бехме на райфайзен докато 2 часа чакахме да дойдете и трявбаше после да ви търсим. Тея преувеличени работи не на мене.. а ти не знам дали се сещаш за боевете при виас , когато 10 човека беха в пирогов и след тва спреха с мачовете.. Тогава се получи добро меле.. сега на Коледа също имаше спречквания,в които оправданието беше: Коледа е, нека не се бием. Мога да ти кажа и за още случаи. Много добре знам кой кога и срещу кого. Няма как и ти да биеш, трябва и да те бият.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Симонче, ти колко "сини" наби на въпросните срещи? 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Red_Girl
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Симонче, ти колко "сини" наби на въпросните срещи?
Аз само гледах.. като на боя при виас бех в шок от случващото се. Наистина много добре меле стана. Нема как да го забравя.
Офтопик:

Интересна тема... лееееко сте се отклонили
Но не беше нужно да нападате една от малкото дами във форума
Жена мечта - хем готви добре хем се бие 

- Red_Girl
- Контакти:
MuFc1878 написа:Интересна тема... лееееко сте се отклонилиНо не беше нужно да нападате една от малкото дами във форума
Хаха точно така. Тва мие рекорд-14 страници спам.

Сега по темата: к*р за мамалигите!

Офтопик:

-
- Контакти:
MuFc1878 написа:Интересна тема... лееееко сте се отклонилиНо не беше нужно да нападате една от малкото дами във форума
Което може да се окаже лошо за бъдещия и мъж, ако случайно е от Левски

Мечта щеше да е, ако не бе заблудена относно отбора, който подкрепя и ако е фенка на тежката музика

Red_Girl написа:Сега по темата: к*р за мамалигите!
Един път да съм съгласен с теб.. сигурно и единствен

- BLUE CHAMPIONS
Това е наше момиче под прикритие- живее на Герена, виси само у нашия форум, абе левскарска мома
Само дето не подкрепя ТИТАН както трябва, ама ще го оправим този пропуск...

Офтопик:
Върни се в “Футбол - България”