Нефтохимик - в Б група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зеленага легенда Нефтохимик се завърна!
А замисли ли се,поинтересува ли се малко защо мъждука в Б и В група това "отборче" преди да го изцепиш?Митко Събев знаеш ли го кой е,2 продадени баража(!) да си гледал,или поне да си слушал за тях?А знаеш ли как се озова този отбор във В група?А базата и стадиона на отбора сигурно си си мечтал поне веднъж да ги посетиш и ако си успял си си направил сумати снимки.А за школата на този отбор и успехите й чул ли си?Гледа ли Ч-ц Поморие с юношите излязли от нея докъде стигна?
Последна промяна от mazut на 27 юни 2011 15:26, променено общо 1 път.
ROB HALFORD написа:Здравейте.
Успех за връщането на "Нефтохимик"-Бургас в проесионалния футбол. Добър отбор беше през 90-те, но чак пък легенда. Аз съм половин бургазлия и следя бургаския футбол от почти 30 години. Спомням си, че дълги години единствен (основен) отбор на града беше "Черноморец". Добри или лоши, но те. Просто с парите на Нефтохима, Портохленчов съзаде отбор и всички които симпатизираха на истинския бургаски отбор изведнъж се пребоядисаха. Защото никой не може да ме убеди, че е имало особено много привърженици на нафтата прези 1994.
....................................................................
Кой и с какво морално право решава кой отбор ще е основен както се изразяваш. Какво е изобщо това понятие основен отбор на града ? Може да има основен и резервен отбор на даден клуб, но не и на даден град. Административните решения не важат когато човек определя кой отбор му е симпатичен. Кой и с какво морално право решава че само старите отбори трябва да постигат успехи ? Какво значение има как е основан един отбор - от работници, от комунисти, от демократи, от полицаи, от военни, от тайни служби ? Решили и го основали, нищо лошо не са направили. Лошо е когато искаш да постигнеш успех по неморален начин. Лошо е и когато искаш да закриеш един отбор, лошо е и когато на практика му откраднеш стадиона. Тъй че не ми казвай кой се е пребоядисал и т.н. а на Порточанов един ден май паметник ще трябва да му се прави, всички големи шефове си играеха с милиони но само той направи стадион.
Re: Нефтохимик - в Б група
Хиляди пъти съм го казвал: "Порточанов може и мошенник да е бил, може всякакъв да е бил, но само той направи стадион и то такъв, че 15 години по-късно да няма друг, като него в България". От Софето го бяха обявили за крадец, който с Държавни пари бил построил стадион. Година по-късно цялата Държава запретна ръкави да строи и обнови Националния стадион. Ташааааак и срам. То не бяха окрадени пари, то не бяха орязани строежи. Накрая стадиона глътна пари за два нови Лазур-а, ама осраните млъкнаха и вече не се интересуваха от Държавни пари ?...Те отидоха в нечий джобове, а в Бг си имаме пребоядисан национален стадион.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- GreenLives
- Контакти:
pomiqrat написа:Още като го видях в спортала това загалвие се скъсах от смях и днес отново ми приповдигна настроението. Честито завръщане на "легендата" заводно отбор. Честито на легендата с 10 години стаж в "А" група"Мъкаааа. Какви легенди ви гонят
Интересно как Литекс и Лудогорец са изкуствени отбори, а тоя е легенда
Ей ти наистина си помияр обаче. Благодарим на всички фенове коитони поздравиха и по спецялно на феновете на Ботев Пловдив. Братлета пак се oчертава да си направим шоуто че този сезон ще изиграем 3 мача по междуси. Това означава чe ще има 3 футболни празника. Яко стана че заедно влезнахме в профи футбола. Дано заедно изминем пътя и от Б в А група. САМО НАФТА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!
Акулите" се притеснявали от това, че "Нефтохимик" ще събира в пъти повече публика на стадиона, отколкото първодивизионния "Черноморец".
- GreenLives
- Контакти:
boys85 написа:"Легендата" с 10-те сезона в А група. В останалото време заводско отборче от работническите лиги. Точеше парички от Нефтохима, 5-6 години беше от водещите отбори в А група и толкова. Най-смешно как си създадоха фен маса от бояджии и хорица, които им ходеха заради безплатния вход и безплатните екскурзии из цяла България. Да не говорим как им раздаваха с цели чували шалове и знаменца по стадионите, а на агитката факли и мегафони.
Бургас винаги е имал един отбор и това е Черноморец. Освен ако футболът в града не започва от 1995 година. В такъв случай толкова по-зле за тях.
Много мразя някои да си приказва ето така на изус. Ще ти кажа едно което можеби незнаеж преди години власта в Бургас беше забранила да има 2 отбора в А група. Те искаха да има само един отбор и това да е Черноморец цялата власт винаги е била зад този отбор. И винаги Нефтохимик е бил мaчкан за сметка на Черноморец винаги сани взимали футболистите няколко пъти се опитаха дани вземат стадиона но не успяваха. Е да накрая успяха взеха ни стадиона взехани футболистите присвоихаси ДШК една от най добрите в България по това време. Но въпреки всичко ние несе предадахме и продължихме напред най накрая надигнахме глава и влезнахме там където ние мястото.
Акулите" се притеснявали от това, че "Нефтохимик" ще събира в пъти повече публика на стадиона, отколкото първодивизионния "Черноморец".
Re: Нефтохимик - в Б група
Браво Нафта Браво и на старите "кучета" които направиха Бургас щаслив и не на последно място БРАВО на всички фенове на Нафтата че направиха всичко по силите си отбора на "Нефтохимик" да не се чувства Аматьорски и дочакаха търпеливо момента да се завърнат където им е мястото тази година "Б" догодина дай Боже в "А" група
Само Нафта Оле Оле оле оле

Само Нафта Оле Оле оле оле

Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!
mazut написа:А замисли ли се,поинтересува ли се малко защо мъждука в Б и В група това "отборче" преди да го изцепиш?Митко Събев знаеш ли го кой е,2 продадени баража(!) да си гледал,или поне да си слушал за тях?А знаеш ли как се озова този отбор във В група?А базата и стадиона на отбора сигурно си си мечтал поне веднъж да ги посетиш и ако си успял си си направил сумати снимки.А за школата на този отбор и успехите й чул ли си?Гледа ли Ч-ц Поморие с юношите излязли от нея докъде стигна?
Как защо мъждука между В и Б? Толкова са му възможностите, както и организационната подкрепа. Разбирай заинтересованост към него, финансова подкрепа и т.н.
Като казваш, че Събев е продал баражи, можеш ли да го докажеш или хвърляш разни неща из интернет пространството и не те бърка повече нищо.
Въобще не съм чувал за школата на Нефтохимик, просто защото не знам да са направили нещо запомнящо се. Знам за юношите на Черноморец Бургас и базата, която развиват.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Как ще си чувал като си на 14 сигурно. Тази школа е на НЕФТОХИМИК преименувана на ПСФК "Черноморец-Бургас" Бургас. Чул си за нея от платените реклами в националните медии и споменаването на един търновски манг*л. А за имената излезли от тази школа просто виж легендите на Нефтохимик те са в повечето бургаски момчета, а не като вашите легенди, всичките "провинциалистчета".ehh написа:Как защо мъждука между В и Б? Толкова са му възможностите, както и организационната подкрепа. Разбирай заинтересованост към него, финансова подкрепа и т.н.
Като казваш, че Събев е продал баражи, можеш ли да го докажеш или хвърляш разни неща из интернет пространството и не те бърка повече нищо.
Въобще не съм чувал за школата на Нефтохимик, просто защото не знам да са направили нещо запомнящо се. Знам за юношите на Черноморец Бургас и базата, която развиват.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
ehh написа:mazut написа:А замисли ли се,поинтересува ли се малко защо мъждука в Б и В група това "отборче" преди да го изцепиш?Митко Събев знаеш ли го кой е,2 продадени баража(!) да си гледал,или поне да си слушал за тях?А знаеш ли как се озова този отбор във В група?А базата и стадиона на отбора сигурно си си мечтал поне веднъж да ги посетиш и ако си успял си си направил сумати снимки.А за школата на този отбор и успехите й чул ли си?Гледа ли Ч-ц Поморие с юношите излязли от нея докъде стигна?
Как защо мъждука между В и Б? Толкова са му възможностите, както и организационната подкрепа. Разбирай заинтересованост към него, финансова подкрепа и т.н.
Благодаря за поста ти,че да разбера,че няма никаква нужда да коментирам или споря с теб.Грам понятие си нямаш от случващото се в Бургас.По-добре си гледай Левски,там би трябвало да си по вещ.
Bourgas написа:Ааааааааааааааа, извинявай, сетих се кой си ти! Ти да не би да си един от тези, които биеха и продължават да бият малките деца, за да им вземат синия шал или шапка? Или не, не, ти си един от тези Рамбовци, които биха хората с качулки на главата (понеже, нали сме големи мъжкари и не си показваме лицето) в Славейков при Свидетелите на Йехова? О, не, не, ти си един от тези, може би, които счупиха фен магазина на Черноморец? Или кафето? Чакай да се сетя, кой от всичките си ти. Нали си "хард фен", трябва да се мрази, да се псува, да се бие, а бе общо взето, ценности, велики! Величая теб, "несемкаджио". А аз, тъпака, ще продължа да си ходя на двата отбора, барабар и на Мастер, че и в Поморие, че и в Несебър, ще си люпя семки, ще си гледам бизнеса и такива като теб ще ме забавляват някъде по трибуните, ако ми доскучае
Приятелю..явно само до там можеш да мислиш! Не е в мен вината.....
А що се отнася до Херо, всички до отбора помним, как треньора, който се изстреля от Нефтохимик, който научи отбора да играе най-добре и силно в България ...напусна потъващия кораб Нафтекс и заяви пред цяла България, че с хора, като Събев и Киряков не иска да има нищо общо...Помниш ли това?...Помниш ли, как стана треньор на шараните имено при Събев-това е наистина мъжка постъпка и точно след половин сезон половината ни отбор вече имаше договори с тях, а ...помниш ли? Помниш ли, как прокламираше, как шарана заслужавал да бъде отбора на Бургас, как Събев работел за благото на спорта и футбола в града...Това май се нарича лапничурка..нали?Защото всички , които сме били до отбора го помним...а тогава семките вече си имаха нови любимци..лъскави и алчни за история.
...помниш ли , как Херо си тръгна сменен с Балъков и не искаше и да чуе за България...сега пак...леко се наведе и се върна...помниш ли?
Е за това ли да го обичаме? Никога....
Не се обиждай не искам да те засягам. Просто се Очудих,че не си наясно...А що се отнася до това, кой съм може да ме намериш лесно...на стадиона съм, близко до отбора...До моят отбор НЕФТОХИМИК БУРГАС
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Върни се в “Футбол - България”