'А" Група - 10 отбора ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

За или Против намаляването на отборите в А група ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: 'А" Група - 10 отбора ?

Мнениеот george_speed75 » 04 яну 2011 21:50

obi4am_pirin написа:
MoNteSo написа:Сигурно ще съм 50-тия изразил това мнение в темата, ама не ме и интересува особено много - направете си една "Дерби група" - софийските тимчета + Ловеч и ТИМ, и си играйте, правете си дербита и ни оставете нас провинциалистите да се развиваме.
Само ревете, искате съкращаване на групата, чуждестранни съдии, елитни курви, Син сити, нз си там още какво, а всъщност основните проблеми в българският футбол идват от ВАС, т.н. грандове. Айде е******* си майката!

съгласен

Та кой проблем идва от нас.Че вдигаме коефициента на БГ тва ли е проблема. :!: :?:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 21:51

Тези които подкрепят по-малките отбори имат ли те пари за да развиват футбол?Или ще се впият като пиявици в тези от челото и само ще живуркат на тяхния гръб в А група като всеки сезон ще се радват че се оцелели.Има ли смисъл от такива отбори които нямат цели ,а и условия да привлекат конкурентно способни играч?Аз мисля че не и дърпат Левски,ЦСКА Литекс и останалите към тинята още повече.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: "A" група трябва да е съставена от 10 отбора

Мнениеот megan fox » 04 яну 2011 21:51

パルマラット написа:
xxxteo написа:
maximalniq написа:1.Левски
2.ЦСКА
3.Литекс
4.Славия
5.Черно Море
6.Берое
7.Миньор
8.Локо София
9. Пирин
10.Сливен

Страхотно първенство ще стане ако са 10 отборите ,но кой да ги намали...

Всичко добре, но не е ли по-добре вместо измисления Сливен, конкурентния и финансово стабилен Локо ПД.. :?: :shock:

Черноморец Бургас къде е не го виждам както и Локо Пд,а и Ботев? :shock: :roll:

Ботев към момента не заслужават да са в "А" група!
Но наистина на мястото на Сливен би било добре Локо Пд да са и на мястото на продажната Славия да е Черноморец Бс. ;)
Друг е въпроса, че Сливен ако не друго то поне имат добра база и хубав терен!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 яну 2011 21:52

パルマラット написа:Тези които подкрепят по-малките отбори имат ли те пари за да развиват футбол?Или ще се впият като пиявици в тези от челото и само ще живуркат на тяхния гръб в А група като всеки сезон ще се радват че се оцелели.Има ли смисъл от такива отбори които нямат цели ,а и условия да привлекат конкурентно способни играч?Аз мисля че не и дърпат Левски,ЦСКА Литекс и останалите към тинята още повече.

A т.нар. български "грандове" не живуркат ли в евротурнирите на гърба на смислените отбори? Привличат ли конкурентни на тях играчи? Или падат с по 5-0?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 яну 2011 21:57

パルマラット написа:Тези които подкрепят по-малките отбори имат ли те пари за да развиват футбол?Или ще се впият като пиявици в тези от челото и само ще живуркат на тяхния гръб в А група като всеки сезон ще се радват че се оцелели.Има ли смисъл от такива отбори които нямат цели ,а и условия да привлекат конкурентно способни играч?Аз мисля че не и дърпат Левски,ЦСКА Литекс и останалите към тинята още повече.

Кой от кой живурка бе?Цска ще вземат за Делев 1000000 евро оповестяват сделката за 120 000!Ще дадат част от тези 120 000 хиляди на Пирин!За тях какво остава!Колко ще са напред!Миналата година Делев със гола си срешу руснаците докара 1 000 000 евро от влизане в уефа!Колко са напред цска?платили са не повече 250000 лв или евро по вероятно първото а колко са спечелили?ами от иван иванов ами от иван стоянов и сливен си чакат парите!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

パルマラット
Контакти:

Re: "A" група трябва да е съставена от 10 отбора

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 21:58

george_speed75 написа:Черноморец не ни трябва отбор без публика.Когато входа е свободен хората се юрват на мач ама ако трябва да дават пари се показват кирливите ризи.По добре д възродят Нафтекс.Това според мен е отбора на Бургас

Ха ха ха развесели ме аз съм един от тея фенове.Черноморец Бургас е най посетеният отбор от първия полу-сезон по средно 7 000 души на домакински мач.Да входа е свободен,но Бургас е 240 000 град и не е 2 милиона като София на която на Левски или ЦСКа ходят на най-интересните мачове по 6-7 000 а има и мачове по 800-1000 души и това е гранд.Това с публиката е голяма глупост.Вече не се гледа това,а се гледат кинтите имаш кинти имаш силен отбор нямаш кинти мухлясваш в Б и В групите.Нафтекс или Нефтохимик няма нищо общо с Черноморец Нефтохимик съществува от 1962,а Черноморец Бургас от 1919 годин пърият бургаски отбор участвал в европейскитв турнири е Черноморец!Смешно е да се твърди че отбор създаден 43 години по-късно е отбора на града.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 04 яну 2011 22:02

george_speed75 написа:Та кой проблем идва от нас.Че вдигаме коефициента на БГ тва ли е проблема. :!: :?:

Че искате все да сте първи, все да сте най-добрите, ама не с работа ами по втория начин. Ей това е най-гадната черта на селяндурите отишли в София, които днес наричаме столичани. Всякакви институции, държавни чиновници в София. Всякакви големи културни мероприятия в София. На всички спортове най-добрите отбори трябва да са софийски. После що не сме конкурентни в тези сфери на европейското ниво...
Точно тази отвратителна черта, останала от комунизма трябва да се махне по най-бързият начин. "Левски-Цска било вечно дерби на футбол, баскетбол, волейбол, хандбал и не знам си още какво. Без един от тях българския футбол, баскетбол, волейбол и въобще спорт бил немислим." Абе я си го наврете отзад двете комунистически отборчета. Ако ли не, това ще ни е нивото...после що се развивали другите, а ние затъваме...

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 22:04

veseo написа:

A т.нар. български "грандове" не живуркат ли в евротурнирите на гърба на смислените отбори? Привличат ли конкурентни на тях играчи? Или падат с по 5-0?

По твоята логика дай да изкараме Българските отбори от европейските турнири и да играем само за първенство.Абе пич къде сравняваш Големите и нас.Там един изпадащ отбор взима 100 пъти повече отколкото всичките ни отбори от А група за няколко сезона от ТВ права.Все едно Земята да се мери с Космоса кой е по-голям. Бюджета на Левски е 10 милиона лева,а на Спортинг Лисабон 85 милиона евро(170 милиона лева) :lol:
Последна промяна от パルマラット на 04 яну 2011 22:07, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 04 яну 2011 22:05

Грандовете да започнат да си плащат сметките и да ни "спестят" звезди като Шеридан,Рабех и Брату,защото от това по-голямо дъно май няма.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 яну 2011 22:12

パルマラット написа:
veseo написа:

По твоята логика дай да изкараме Българските отбори от европейските турнири и да играем само за първенство.Абе пич къде сравняваш Големите и нас.Там един изпадащ отбор взима 100 пъти повече отколкото всичките ни отбори от А група за няколко сезона от ТВ права.Все едно Земята да се мери с Космоса кой е по-голям. Бюджета на Левски е 10 милиона лева,а на Спортинг Лисабон 85 милиона евро(170 милиона лева) :lol:

Ами не, точно ВАШАТА логика е такава! Да махнем колкото можем повече отбори, та едни и същи да играят помежду си много пъти, щяло да бъде много по-интересно. Ами, пич, на 90% от чужденците би им бил много по-интересен Астон Вила - Спортинг, би имал много повече тв приходи отколкото Спортинг - Левски 5:0, ама нанайци! Изобщо, единствената полза от жалки отборчета като нашите в ЕКТ е за нашите отборчета - с какво право искате да лишите феновете на тия 6 отбора, които искате да изхвърлите от А група, от това, което вие не искате да бъдете лишени? Да, Академик, Видима са сравнително ненужни на А група (нищо че нещо Левски точно оттам пазарува...), ама пък Левски и ЦСКА са АБСОЛЮТНО ненужни на европейските турнири. Защото нашите евроидиоти поне пазаруват от тия "ненужни отбори", а от вас кой пазарува - изпадащи отбори от Турция и Русия...

Едит: В тоя ред на мисли, мисля е наложително БФС да се свърже с Волга, ако е нужно да се информират и съответните международни власти, за да се разбере дали наистина обявената сума е реалната.
Последна промяна от veseo на 04 яну 2011 22:22, променено общо 1 път.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Футбол - България”