パルマラット написа:veseo написа:パルマラット написа:Тези които подкрепят по-малките отбори имат ли те пари за да развиват футбол?Или ще се впият като пиявици в тези от челото и само ще живуркат на тяхния гръб в А група като всеки сезон ще се радват че се оцелели.Има ли смисъл от такива отбори които нямат цели ,а и условия да привлекат конкурентно способни играч?Аз мисля че не и дърпат Левски,ЦСКА Литекс и останалите към тинята още повече.
A т.нар. български "грандове" не живуркат ли в евротурнирите на гърба на смислените отбори? Привличат ли конкурентни на тях играчи? Или падат с по 5-0?
По твоята логика дай да изкараме Българските отбори от европейските турнири и да играем само за първенство.Абе пич къде сравняваш Големите и нас.Там един изпадащ отбор взима 100 пъти повече отколкото всичките ни отбори от А група за няколко сезона от ТВ права.Все едно Земята да се мери с Космоса кой е по-голям. Бюджета на Левски е 10 милиона лева,а на Спортинг Лисабон 85 милиона евро(170 милиона лева)

Ами не, точно ВАШАТА логика е такава! Да махнем колкото можем повече отбори, та едни и същи да играят помежду си много пъти, щяло да бъде много по-интересно. Ами, пич, на 90% от чужденците би им бил много по-интересен Астон Вила - Спортинг, би имал много повече тв приходи отколкото Спортинг - Левски 5:0, ама нанайци! Изобщо, единствената полза от жалки отборчета като нашите в ЕКТ е за нашите отборчета - с какво право искате да лишите феновете на тия 6 отбора, които искате да изхвърлите от А група, от това, което вие не искате да бъдете лишени? Да, Академик, Видима са сравнително ненужни на А група (нищо че нещо Левски точно оттам пазарува...), ама пък Левски и ЦСКА са АБСОЛЮТНО ненужни на европейските турнири. Защото нашите евроидиоти поне пазаруват от тия "ненужни отбори", а от вас кой пазарува - изпадащи отбори от Турция и Русия...
Едит: В тоя ред на мисли, мисля е наложително БФС да се свърже с Волга, ако е нужно да се информират и съответните международни власти, за да се разбере дали наистина обявената сума е реалната.