Спорт има и зад табелата на София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Hugo Boss
Контакти:

Re: Спорт има и зад табелата на София

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 23:02

MORSKI написа:
Hugo Boss написа:Там имат избор къде да играят, а тук какъв избор имат? Имаме ли читави стадиони които да отговарят на лицензите? - НЕ!! Та при нас ще стане обратното. Отборите в Евртотурнирите ще играят срещите си на нац. стадион.

Точно затова говоря, че не е нужно да се инвестират луди пари в стадион на който ще се играе 4-5 пъти... По-добре е да се направят нови или поне да се реконструират настоящите във всеки по-голоям град! И да се играе на ротационен принцип в 3-4 града поне!

"И кои?
От кога е проблем на държавата частен клуб къде ще си играе мачовете?"

Ето ти един опонент... та откъде на къде държавата ще прави стадион на частен клуб?
Или викаш, един нов стадион е по-скъп от 4-5 нови :)

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 23:05

Всички стадиони трябва да се изринат до земята и да се построят на ново. Тези остарели соц архитектури никога няма да ги лицензират!!! С пооправяне само Лазур ще мине.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 дек 2010 23:07

много ясно и точно съм си го прочел... няма какво да ми се правиш на интересен.
MORSKI написа:Хехе, ти да не си някакъв законодател или представител на властта? На някои самочувствието им е в повече ;)
И стига с тази глупост нацуионален стадион- да не сме по соц времето?

Точно това коментирам... и твоя последен пост се отнася май в пълна степен за теб...

Какво не разбра в това, че се коментира съобщението на премиера ни къде ще бъде стадиона? Пак казвам СЪОБЩЕНИЕ не дискусия? За това и казвам, че ако има такъв стадион той ще е в СОФИЯ.

---

Хуго бос - ОК трябва... Ем да си търсят пари клубните президенти... Няма я държавата да строй стадиони с държавни пари на АД тата...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 23:08

Hugo Boss написа:
MORSKI написа:
Hugo Boss написа:Там имат избор къде да играят, а тук какъв избор имат? Имаме ли читави стадиони които да отговарят на лицензите? - НЕ!! Та при нас ще стане обратното. Отборите в Евртотурнирите ще играят срещите си на нац. стадион.

Точно затова говоря, че не е нужно да се инвестират луди пари в стадион на който ще се играе 4-5 пъти... По-добре е да се направят нови или поне да се реконструират настоящите във всеки по-голоям град! И да се играе на ротационен принцип в 3-4 града поне!

"И кои?
От кога е проблем на държавата частен клуб къде ще си играе мачовете?"

Ето ти един опонент... та откъде на къде държавата ще прави стадион на частен клуб?
Или викаш, един нов стадион е по-скъп от 4-5 нови :)

Кой ти каза, че само държавата ще инвестира бе? Тук вярно имало доста немислещи хора да не употребя друга дума!
Мисли малко! ДЪржавата ще подпомогне част от клубовете у нас и без друго нищо не прави за тях, давайки им земята примерно или участвайки в проекта с дадена сума, а не с цялата! При което при визита на националния отбор няма целите приходи да отиват в гушата на собственика на клуба, а част ще се възвръщат на същата тази държава! Ти как мислиш, в останалите страни дали всичко клубовете са си посторили без грам държавна помощ :mrgreen: Да бе...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2010 23:10

Hugo Boss написа:Не съм им счетоводител за да им знам наемите на стадионите и от един концерт или мач колко пари остават за стадиона. Но след 2 години лиценз ще има само Лазур(евентуално) и там трябва да играят нац. отбор и евро учатниците ни. Сега те имат временен лиценз. Та колкото и да е, за 20-30г. инвестицията се изплаща. Вече всичко зависи от менинджмънта на стадиона. При добро управление, няма проблем..

Стига с тоя лиценз за евроквалификациите, че ставаш смешен вече.
Лицензират се за ЕКТ или за Европейско първенство.За квалификациите няма такива изисквания, ама що ли ти трябва да четеш :evil:
Дори за ЕКТ не е задължително за предварителните кръгове, защото тогава май ще трябва половината федерации да нямат представители в турнирите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 23:11

Thsmith написа:много ясно и точно съм си го прочел... няма какво да ми се правиш на интересен.

Точно това коментирам... и твоя последен пост се отнася май в пълна степен за теб...

Какво не разбра в това, че се коментира съобщението на премиера ни къде ще бъде стадиона? Пак казвам СЪОБЩЕНИЕ не дискусия? За това и казвам, че ако има такъв стадион той ще е в СОФИЯ.

Не, аз , а ти се правиш на интересен! Като пишеш едно мнение, доуточнявай се- иначе излиза, че си някакъв гуру едва ли не и определяш къде и какво ще се строи :!: Точно това дискутирам аз, че не е норламлно подобно въжделение на пожарникарчето, тъй като подобна инвестиция едно, че няма избиване и второ, че е глупава! Иначе последния ми поуст е за теб, а не за мен, нещо се бъркаш :arrow:
Последна промяна от MORSKI на 14 дек 2010 23:12, променено общо 1 път.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 23:12

Ами Лаута и Хр. Ботев им дадоха стадиона на концесия? Да строят... ама дали ще построят? Кога ще построят? Като построят дали ще отговаря на новите лицензи от УЕФА?

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 23:14

Кашчей написа:
Hugo Boss написа:Не съм им счетоводител за да им знам наемите на стадионите и от един концерт или мач колко пари остават за стадиона. Но след 2 години лиценз ще има само Лазур(евентуално) и там трябва да играят нац. отбор и евро учатниците ни. Сега те имат временен лиценз. Та колкото и да е, за 20-30г. инвестицията се изплаща. Вече всичко зависи от менинджмънта на стадиона. При добро управление, няма проблем..

Стига с тоя лиценз за евроквалификациите, че ставаш смешен вече.
Лицензират се за ЕКТ или за Европейско първенство.За квалификациите няма такива изисквания, ама що ли ти трябва да четеш :evil:
Дори за ЕКТ не е задължително за предварителните кръгове, защото тогава май ще трябва половината федерации да нямат представители в турнирите.

Май само ти не си разбрал, че след 2 години какви изисквания ще има за стадионите и мероприятия под егидата на УЕФА.
Аааа, извинявай... явно сме се примирили, че няма да влизаме в групите, а Шампионска лига през крив макарон!!
Последна промяна от Hugo Boss на 14 дек 2010 23:17, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 23:16

Hugo Boss написа:Ами Лаута и Хр. Ботев им дадоха стадиона на концесия? Да строят... ама дали ще построят? Кога ще построят? Като построят дали ще отговаря на новите лицензи от УЕФА?

Опитвам се да ти обясня, че само с даването на един ключ тези неща няма да станат! И каква е гаранцията на собственика на клуба, че националния отбор някога ще заиграе на новия стадион, който той е посторил?
Тук ти говоря за един вид сделка- държавата помага с определена сума(не цялата, дори половината не) срещу гаранция от приходите от даден мач на националния отбор! А те при нов стадион и голям съперник хич не са малко....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2010 23:16

Thsmith написа:много ясно и точно съм си го прочел... няма какво да ми се правиш на интересен.
MORSKI написа:Хехе, ти да не си някакъв законодател или представител на властта? На някои самочувствието им е в повече ;)
И стига с тази глупост нацуионален стадион- да не сме по соц времето?

---

Хуго бос - ОК трябва... Ем да си търсят пари клубните президенти... Няма я държавата да строй стадиони с държавни пари на АД тата...

Ми там ще е, нали и залата строите, не щото ви трябва, а щото няма как най-голямата да не е в София :mrgreen: после ще стои празна, но пък Световната лига ще е в София, щото там е най-голямата зала :evil:

ПП-Какво означава думата строй, ако не иде реч за комунизъм, демокрация, тотолитаризъм :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”