Ети отговора на въпроса
Озеленители
[offtopic]

"Припознавачи"
[/offtopic]Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

[/offtopic]Fraxinus написа:Няма никакво значение как се казва акционерното дружество, кое му е ЕИК-то, в коя група играе и т.н. Истинският ЦСКА е този отбор, който феновете смятат за истинския ЦСКА. Това между другото важи за всеки фен поотделно, а не само за феновете като група или за дадени фенклубове.
Аз съм фен на ЦСКА и съм направил своя избор, но уважавам и тези фенове на ЦСКА, чийто избор е различен от моя.
1982 написа:Защо тази тема е тук, а не във форума на ЦСКА ??
ЦСКА 1948 има също толкова общо с истинския ЦСКА, колкото и Литекс-София. Дори повече, защото поне е нов клуб.
Beladona написа:Я това сладурче , дето качва снимки да качи ДВАТА ФЕНА на Първа тренировка на ментето от Микре !!!
Just1948 написа:Beladona написа:Я това сладурче , дето качва снимки да качи ДВАТА ФЕНА на Първа тренировка на ментето от Микре !!!
Сериозно ли очакваш да има повече от 100 човека на мач на сбирщината ви ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Beladona написа:eddie написа:Beladona написа:Валентин Илиев - спортен мениджър
Адалберт Зафиров старши треньор първи отбор
Футболисти : 12 юноши на ЦСКА , Герасим Заков и още 6 момчета , които ще бъдат на проби ....
Има вече и регистрирана в Патентното ведомство Емблема на ЦСКА !!!
Глупости.. няма регистрирана емблема. Има подадена заявка на 20.07 за Търговска марка: ЦСКА 1948, Вид: словна (което ще рече, че няма поискано никакво графично изображение към нея..)
От първия ден ли започваме с лъжите ?
https://portal.bpo.bg/bpo_online?p_p_id ... Form.xhtml
да ти кажа честно , така чух .... Гледам , че вече имат щампована емблема на тренировъчните екипи .....кво се пенявиш , Жужето случайно да не ги съди за емблемата ???? Хахахаха!!
На първа тренировка 50 фена , а микренското отборче - 2 фена ..... Добре ли е ???
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта