ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Странджата
- Контакти:
Re: delqnski47
Може и да не съм чел внимателно - стори ми се, че си от онези, които все се оглеждат в Левски вместо да се грижат за ЦСКА. Извинявай, ако съм сгрешил . Не е от лоши чувства - аз разбирам всеки истински цесекар, защото съм левскар не от вчера и знам историята - не можем един без друг. НО това не е като не можем един с друг. Кой какъв е бил, защо един е бил по-, а дру - най, не е тема за мене. За мене темата е - как да бъдем пак по 60 хиляди на стадиона, без да се ругаем и без да се обиждаме. А че без закачката не бихме били истински - това е друго. Но днешното не е закачка - днешното е израз на оскотялост, разбирано буквално - на животинско и като способност за мислене, и като емоционалност.
Последна промяна от Странджата на 22 фев 2016 19:25, променено общо 2 пъти.
Re: ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!
delqnski47 написа:PFC Litex написа:Един дебилен въпрос.
Клуба "Х" тегли 20 милиона заем, прави си някакво ново и измислено дружество, влиза в тази измислена лига и вече не дължи на никой нищо, всичко точно... нали така?
Не знам защо повечето говорите като папагали за ''опрощаване на дългове''.Такъв филм няма.Изобщо не знам защо това се свързва с тъй наречената Висша Лига.
Това е прекрасен шанс за ЦСКА да си вдигне нивото от финансова гледна точка,за да може да спечели повече приходи от трансфери,ТВ права и т.н. и тези пари да отидат за покриване на заължения.Доста по добре е от това да крета във В група без абсолютно никакви приходи и най много да направи някой мизерен трансфер за нищожна сума поради простата причина че играе във В група.
Ти това си го вярваш?

- delqnski47
- Контакти:
Странджата написа:Може и да не съм чел внимателно - стори ми се, че си от онези, които все се оглеждат в Левски вместо да се грижат за ЦСКА. Извинявай, ако съм сгрешил ..
Аха,ясно.Няма проблем.
Прочетох редактирането.Нямам какво да споделя,принципно си прав за това,което си написал.
Последна промяна от delqnski47 на 22 фев 2016 19:30, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Мистри написа:delqnski47 написа:PFC Litex написа:Един дебилен въпрос.
Клуба "Х" тегли 20 милиона заем, прави си някакво ново и измислено дружество, влиза в тази измислена лига и вече не дължи на никой нищо, всичко точно... нали така?
Не знам защо повечето говорите като папагали за ''опрощаване на дългове''.Такъв филм няма.Изобщо не знам защо това се свързва с тъй наречената Висша Лига.
Това е прекрасен шанс за ЦСКА да си вдигне нивото от финансова гледна точка,за да може да спечели повече приходи от трансфери,ТВ права и т.н. и тези пари да отидат за покриване на заължения.Доста по добре е от това да крета във В група без абсолютно никакви приходи и най много да направи някой мизерен трансфер за нищожна сума поради простата причина че играе във В група.
Ти това си го вярваш?
Може да се вкара като точка за покриване при влизане във Висшата Лига.
Sofia.
Sofia.
- Странджата
- Контакти:
Редактирах си предишния пост.
delqnski47 написа:Мистри написа:delqnski47 написа:PFC Litex написа:Един дебилен въпрос.
Ти това си го вярваш?
Може да се вкара като точка за покриване при влизане във Висшата Лига.
Виж, разбирам ви в едно.Вас, феновете.Искате отборът ви да играе при професионалистите.
Не ви разбирам в много други неща.Как все искате да минете "метър", как клубът ви може да фалира други клубове...да не се връщаме назад.
всяко вкарване на " точка", която не е законова, а някакво подзаконово творение е атакуемо.Няма да се впускам в подробности.Просто мислете.
И не го пиша , защото сте вие.Безразлични сте ми от години.Впрегнали сте се за "другите начини", на които се смеехте.А всъщност, кой ви е собственик?

- Странджата
- Контакти:
Последно и свършвам, че много се разписах - ще взема да изглеждам като някои известни тролове тука.
Мисля, че няма да има нормален левскар, който да има против ЦСКА да се върне в елита по-скоро, ако се предложи оздравителен план за сегашното дружество, който да е част от битуването в елита, и ако, дай Боже, това е резултат от усилията на солидарни червени и сини да бъде свален този БФС. Защото ме притеснява, че тази нова лига ще бъде като че ли отделена от БФС и по този начин той пак ще си остане непокътнат. Даже напротив - ще събере активи, че я е създал и "решил" проблемите на футбола ни.
Мисля, че няма да има нормален левскар, който да има против ЦСКА да се върне в елита по-скоро, ако се предложи оздравителен план за сегашното дружество, който да е част от битуването в елита, и ако, дай Боже, това е резултат от усилията на солидарни червени и сини да бъде свален този БФС. Защото ме притеснява, че тази нова лига ще бъде като че ли отделена от БФС и по този начин той пак ще си остане непокътнат. Даже напротив - ще събере активи, че я е създал и "решил" проблемите на футбола ни.
- delqnski47
- Контакти:
Мистри написа:Виж, разбирам ви в едно.Вас, феновете.Искате отборът ви да играе при професионалистите.
Не ви разбирам в много други неща.Как все искате да минете "метър", как клубът ви може да фалира други клубове...да не се връщаме назад.
всяко вкарване на " точка", която не е законова, а някакво подзаконово творение е атакуемо.Няма да се впускам в подробности.Просто мислете.
И не го пиша , защото сте вие.Безразлични сте ми от години.Впрегнали сте се за "другите начини", на които се смеехте.А всъщност, кой ви е собственик?
Искам отборът ми да си изчисти малко от малко задълженията,защото те го спират в момента да съществува.Боли ме фара за професионалистите.Дали ще гледам мачове със Струмска слава или 90% от отборите от А група качеството ще е едно и също.Но няма как ЦСКА да покрива задължения при положение че се намира на място,където получава абсолютно никакви приходи,а футболистите му струват на тройно по малка цена от обичайната,защото играе във В група.А тва кво е законово и кво не ще го каже европейската централа.
Последна промяна от delqnski47 на 22 фев 2016 19:40, променено общо 1 път.
Sofia.
Sofia.
Делянски е прав, че на ЦСКА трябва да се даде шанс за повече приходи, за да могат да обслужват дълговете си. За жалост на този етап ситуацията в клуба е пълен шаш. Никой не знае какво и как ще се справи. Няма план за действие, няма план за изплащане на дълговете. Няма и опит поне нещо да се погаси.
Така няма как да стане. Всеки опит новото ЦСКА да бъде пробутано в тази лига ще срещне безмилостен отпор-а когато УЕФА разбере за подобен опит, ще настане пълно мазало.
На този етап подобен ход нищо не променя, ако в ЦСКА не си оправят нещата...
Така няма как да стане. Всеки опит новото ЦСКА да бъде пробутано в тази лига ще срещне безмилостен отпор-а когато УЕФА разбере за подобен опит, ще настане пълно мазало.
На този етап подобен ход нищо не променя, ако в ЦСКА не си оправят нещата...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
delqnski47 написа:PFC Litex написа:Един дебилен въпрос.
Приходите в "А" не могат да покрият само разходите за един сезон, какво остава дългове да погасяват, това е същата работа, като стадиона на Левски, ще изплащали сектора с приходи от същия... с нетърпение чакам това.
Защо аз трябва да бъда изряден, а ти не и същото време да се състезаваме на една писта?
В момента загрижени за ЦСКА са едни от най-големите олигарси и паралии в тая държава, да платят задълженията и ще си върнат парите по схемата, което си описал, защо не искат?

Върни се в “Футбол - България”