ДК ще накаже ли Моци?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ДК ще накаже ли Моци?

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 09:04

Viv.Brooke написа:
BRF написа:
BRF написа:
fen-fen написа:http://www.ludogorets.com/bg/news/?i=1319#video

27 мин. Какво се случва тук с Безяк? Беше ли изритан в стомаха от вратаря на ЦСКА и съдията даде ли му картон!? За подобно влизане на Владислав Стоянов му дадоха червен картон и то без да нарани футболиста на Стяуа!

Гледах го!Уваренко ляга за да предпази вратата си и Безяк се набива в него от набраната инерция!Аз посягане не виждам!А ти?Може би сте ощетени и не са ви дали дузпа в тази ситуация :lol: !Промит мозък!

Скивай горния ми пост - виж колко е закъснял. Това не е предпазване. Това е за ЧК също, а оня дава АУТ. Аман от мизерни съдии, които ни подбиват щото са неадекватни, а после били купени от нас, аре бе!

А, покажи ми 1 червен картон за подобно "нарушение" при спряла игра :!: Само 1 покажи, повече не искам ... Кога спряхте мазните борби, кога взехте да гледате футбол, кога и акъл почнахте да давате :x Дани Ебало влиза във вратаря и даже картон трябвало - ти малоумен ли си, бе :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 07 апр 2015 10:16

NOMER14 написа: ДК дали ще се самосезира по-случая с Козмин Моци и ще има ли наказание по-видеозапис?
Съвсем ясно е казано в чл.31 точка 1 от Дисциплинарния правилник:
'Когато съдията не е видял извършено нарушение от
състезател и по тази причина не е наложил наказание, такова
се налага по доклад на длъжностните лица, видеозапис
или аргументирано становище на СК при БФС, според
квалификацията на нарушението, предвидено в настоящия правилник"
Сигурно, не. Ако беше за Левски, щеше да има извънредно заседание на комисията, ако трябваше да се глобява, да се отнемат състезателни права или пък да не се играе пред публика..
[/quote]
http://vbox7.com/play:c7c5935fd3&start=23
Последна промяна от ticha i vladislav на 07 апр 2015 11:41, променено общо 2 пъти.
Черно море-първият шампион по футбол в България

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 апр 2015 10:30

Почти сигурно Козмин Моци ще се размине без наказание за бруталния ритник в тялото на Стефан Николич по време на дербито Лудогорец - ЦСКА (4:0). В мача бранителят на шампионите не получи и жълт картон от съдията Георги Йорданов, който дори не отсъди нарушение. Дисциплинарната комисия ще заседава във вторник, но до понеделник вечерта не бе сезирана за евентуално разглеждане на казуса. А комисията не планираше да се самосезира и да разгледа инцидента по видеозапис, каквото право наредбата на БФС й дава. Така не се очакваше румънецът да пропусне първия полуфинал за купата срещу Левски в сряда, пише "Труд". Куриозно донякъде, предишният случай с провинение на Моци бе свързан пак с предстоящ двубой със „сините“. Средните пръсти на защитника при 0:1 от Литекс в Ловеч през февруари бяха „оценени“ само на 1 мач санкция от БФС и той се върна навреме за победата над Левски с 1:0 в първенството. Как е в Англия? Не е нужно някой да сезира комисията с жалба за наказание, също така не е задължително в доклада на рефера да има вписан инцидент. Общественото внимание върху такъв случай и записите от тв излъчването са достатъчни за Дисциплинарния панел на Футболната асоциация да се заеме с казуса. Пример - наскоро съдията не видя, че Папис Сисе (Нюкасъл) и Джони Евънс (Манчестър Юнайтед) са се наплюли, не получиха картони, но бяха наказани за 6 и 7 мача съответно.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=541406
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 07 апр 2015 10:32

ticha i vladislav написа:
peliforewer написа:
NOMER14 написа:Две денонощия минаха, а това Моци още не е наказано :roll:

По традиция днес трябваше да се обявят решенията на ДК към БФС,явно се ослушват и консултират как да излязат сухи от ситуацията.

Има нарушение в наказателното поле + минимум жълт, клонящ към червено картон.

peliforewer написа:Почти сигурно Козмин Моци ще се размине без наказание ...

https://youtu.be/U5lMTXNGyu0?t=784 - тук ще се самосезира ли комисията или трябва само за Моци?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 апр 2015 10:40

peliforewer написа:

По традиция днес трябваше да се обявят решенията на ДК към БФС,явно се ослушват и консултират как да излязат сухи от ситуацията.

На мен тази ситуация не ми я показвай,аз съм човекът който поне няколко пъти съм я коментирал и написах че тази несвирена дузпа от йорданов и мача Левски-Хасково 8-0 са на път да изхвърлят Черно море от първата шестица за сметка на Левски,но те нещата се развиха по друг начин.Тезата ми е че съдиите се съобразяват и с Левски и с Лудогорец,ще видиш в сряда какво ще е съдийството,компенсации и за единия и за другия отбор,докато ЦСКА от доста време е ощетяван от съдиите,като от време на време им се пуска някоя дребна аванта колкото да имат за какво да пишат феновете на другите отбори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 апр 2015 10:50

Unforgiven_M написа:
peliforewer написа:

Има нарушение в наказателното поле + минимум жълт, клонящ към червено картон.

peliforewer написа:Почти сигурно Козмин Моци ще се размине без наказание ...

https://youtu.be/U5lMTXNGyu0?t=784 - тук ще се самосезира ли комисията или трябва само за Моци?

Трябва да се самосезира и в 4мин.и 25сек. на видеото,там йорданов не посмя и фаул да свири.Снощи Дяков заяви с усмивка че от 27 мача в българското първенство има показани само 5жълти картона ;) ,няма да се учудя ако накрая на шампионата го наградят за най-коректният футболист в България.
W84me ( Блатер) ..

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 07 апр 2015 11:41

boabbb написа:
Viv.Brooke написа:
BRF написа:
BRF написа:
fen-fen написа:http://www.ludogorets.com/bg/news/?i=1319#video

27 мин. Какво се случва тук с Безяк? Беше ли изритан в стомаха от вратаря на ЦСКА и съдията даде ли му картон!? За подобно влизане на Владислав Стоянов му дадоха червен картон и то без да нарани футболиста на Стяуа!

Гледах го!Уваренко ляга за да предпази вратата си и Безяк се набива в него от набраната инерция!Аз посягане не виждам!А ти?Може би сте ощетени и не са ви дали дузпа в тази ситуация :lol: !Промит мозък!

Скивай горния ми пост - виж колко е закъснял. Това не е предпазване. Това е за ЧК също, а оня дава АУТ. Аман от мизерни съдии, които ни подбиват щото са неадекватни, а после били купени от нас, аре бе!

А, покажи ми 1 червен картон за подобно "нарушение" при спряла игра :!: Само 1 покажи, повече не искам ... Кога спряхте мазните борби, кога взехте да гледате футбол, кога и акъл почнахте да давате :x Дани Ебало влиза във вратаря и даже картон трябвало - ти малоумен ли си, бе :?:

Дай като е "спряна" играта вратярят ви да не си прибере крака. Нито има засада, нито играта е спряна - отсъдиха аут. На повторението се вижда кристално, че нито БЕЗЯК е в засада, нито играта е спряна. Толкова са ти запотени очилата от яд (и мазни борби, а може би от старост), че дори не познаваш играча, който влиза в единоборството...
П.П. Не си струваш времето за да търся подобно положение някъде из нета.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 11:57

Изобщо не съм гледал мача, а и да търсиш подобно нарушение с червен картон - няма да намериш ;) Смешна работа сте делиорманските фенчета - футбола ви е непознато животинче, дето вика един психопат тука :lol:

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 07 апр 2015 12:01

Ами тогава изгледай клипа, а не да ми говориш врели-некипели. На теб явно футболът ти е толкова познат, че дори не го гледаш, но го коментираш... Защото не знам някой от нашите да спори за явното нарушение на Моци, но не видях един от вашите, който освен за Моци да говори за друго.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 12:36

Viv.Brooke написа:Ами тогава изгледай клипа, а не да ми говориш врели-некипели. На теб явно футболът ти е толкова познат, че дори не го гледаш, но го коментираш... Защото не знам някой от нашите да спори за явното нарушение на Моци, но не видях един от вашите, който освен за Моци да говори за друго.

Сельо, горе за Моци ли става въпрос :?: Рединг бушонираха с бутоните в главата двама вратари на Челси в един мач, Чех още ходи с шапка, а нямаше и картон даже ...

Върни се в “Футбол - България”