W84me написа:Цска - Берое ще е днес, потвърдено.
Айде хванем бас, че ще го отложат и него?
Също така отбора гост може да откаже да играе при такива условия и т.н.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:Цска - Берое ще е днес, потвърдено.

doktora25 написа:Аз съм за отлагане на кръга. Между другото решение в интерес на футбола е и всички мачове от последните 2 кръга да се играят едновременно. Може само Хасково-Славия да направи изключение и ако има такъв и в последния кръг. Разбирам, че програмата се прави предварително, но понякога такива изключения са препоръчителни. Няма да е лошо да се замислят и всички, които предлагат намаляване на зимната пауза.
black&white написа:Дежурният делегат оглежда ситуацията на Лаута![]()
doktora25 написа:Аз съм за отлагане на кръга. Между другото решение в интерес на футбола е и всички мачове от последните 2 кръга да се играят едновременно. Може само Хасково-Славия да направи изключение и ако има такъв и в последния кръг. Разбирам, че програмата се прави предварително, но понякога такива изключения са препоръчителни. Няма да е лошо да се замислят и всички, които предлагат намаляване на зимната пауза.
IvailoRz написа:А бе в Англия вали 5 дни в седмицата и нищо , тука капват 2 капки и бедствени положения , наводнения, а терените стават тресавища . Искам БФС да сложи правило : никакъв лиценз ако терена не е поне като на Левски , Берое или Лудогорец . Хем стават по-хубави мачове с повече футболни достойнства , хем се избягва сегашното положение .
Player написа:Всички да отиват в Разград да си изиграят мачовете. И без това там се решава всичко .
IvailoRz написа:А бе в Англия вали 5 дни в седмицата и нищо , тука капват 2 капки и бедствени положения , наводнения, а терените стават тресавища . Искам БФС да сложи правило : никакъв лиценз ако терена не е поне като на Левски , Берое или Лудогорец . Хем стават по-хубави мачове с повече футболни достойнства , хем се избягва сегашното положение .
soccerav написа:IvailoRz написа:А бе в Англия вали 5 дни в седмицата и нищо , тука капват 2 капки и бедствени положения , наводнения, а терените стават тресавища . Искам БФС да сложи правило : никакъв лиценз ако терена не е поне като на Левски , Берое или Лудогорец . Хем стават по-хубави мачове с повече футболни достойнства , хем се избягва сегашното положение .
Къде сравняваш английските стадиони с нашите??
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта