А група-борбата за първата шестица

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: А група-борбата за първата шестица

Мнениеот Цецо Чука » 08 дек 2014 10:59

dembi написа:а по стадионите ви наричат цигани и турци! Защо ли?

AХАХАХАХАХАХАХА, е тва беше вица на деня,АХАХАХХАХАХАХАХА, представете си моля ви се-НАС наричали цигани,хахаха, а на вас ви викат американците, да,ахахаха...божееее не е истина каква трагедия е да си чернобял...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 дек 2014 11:02

mark1926 написа:Някакво нововъведение на жълтите фенове :shock:

Така е да, не може всички да сме haute cоuture като вас:

Изображение

Ахахахахахаха...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 дек 2014 11:08

Цецо Чука написа:
mark1926 написа:Някакво нововъведение на жълтите фенове :shock:

Така е да, не може всички да сме haute cоuture като вас:

Изображение

Ахахахахахаха...

Не си ли виждал баща си по боксерки :?:

Аз моя облечен с чувал за смет не съм, даже не бях виждал такова нещо :!: Но ботевистите сте три в едно- бием ви, унижаваме ви , а вие се довършвате с чувал за смет...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 дек 2014 11:10

mark1926 написа:Аз моя облечен с чувал за смет не съм, даже не бях виждал такова нещо :!: Но ботевистите сте три в едно- бием ви, унижаваме ви , а вие се довършвате с чувал за смет...

Тоя па лично се засегна,хахаха предполагам че тва е баща ти-дъртия Шабан на тая снимкаа ти си тоя дето срамежливо надничаш зад лявото му рамо-празненства в Столипиново след победата за купата,ахахаха ИДИЛИЯ майна...

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 08 дек 2014 11:12

Пускаш една и съща простотия в три различни теми и ми се обясняваш колко си невинен... Няма такава наглост!

Това е футболен форум.

Форумът за попържни си е още в дир.бг

Поне това се опитаха да им обяснят някои от модераторите. Чакам да си влезнат във функциите.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 дек 2014 11:17

Цецо Чука написа:
mark1926 написа:Аз моя облечен с чувал за смет не съм, даже не бях виждал такова нещо :!: Но ботевистите сте три в едно- бием ви, унижаваме ви , а вие се довършвате с чувал за смет...

Тоя па лично се засегна,хахаха предполагам че тва е баща ти-дъртия Шабан на тая снимкаа ти си тоя дето срамежливо надничаш зад лявото му рамо-празненства в Столипиново след победата за купата,ахахаха ИДИЛИЯ майна...

Само не спирай да пишеш, да сравняват хората- Локомотивец и ботевист...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 дек 2014 11:20

Жълто-черен Пловдив написа:Пускаш една и съща простотия в три различни теми и ми се обясняваш колко си невинен... Няма такава наглост!

Това е футболен форум.

Форумът за попържни си е още в дир.бг

Поне това се опитаха да им обяснят някои от модераторите. Чакам да си влезнат във функциите.

И като е футболен форум не мога да пусна снимка от футболен стадион, най- малкият в А група Коматево:?: ТИ СИ НАИСТИНА НАГЛЕЦ :!:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 дек 2014 11:24

mark1926 написа:И като е футболен форум не мога да пусна снимка от футболен стадион, най- малкият в А група Коматево:?: ТИ СИ НАИСТИНА НАГЛЕЦ :!:

Тебе са те изпускали като малък на главата от 3тия етаж в Столипиново при поредната семейна драма на тема: Ние пари за ракия нямаме,тя хляб ше купува и затва не се усещаш че не минава и ден без да изпляскаш на видно място некоя тема нямаща НИЩО общо с отборчето ти,а е поредното плюене по ВЕЛИКИЯ БОтев.
То не беше Тошко Неделев,не беше Чико,не беше стадиона...сега остава да разберем от тебе за личните драми на чистачките на базата,които някой злодей от ръководството на Ботев е нагрубил с думите: ей, мангалка чернобяла...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 дек 2014 11:27

Цецо Чука написа:
mark1926 написа:И като е футболен форум не мога да пусна снимка от футболен стадион, най- малкият в А група Коматево:?: ТИ СИ НАИСТИНА НАГЛЕЦ :!:

Тебе са те изпускали като малък на главата от 3тия етаж в Столипиново при поредната семейна драма на тема: Ние пари за ракия нямаме,тя хляб ше купува и затва не се усещаш че не минава и ден без да изпляскаш на видно място некоя тема нямаща НИЩО общо с отборчето ти,а е поредното плюене по ВЕЛИКИЯ БОтев.
То не беше Тошко Неделев,не беше Чико,не беше стадиона...сега остава да разберем от тебе за личните драми на чистачките на базата,които някой злодей от ръководството на Ботев е нагрубил с думите: ей, мангалка чернобяла...

Дай ми факти за чистачката ви и ще пусна тема, аз изтъквам факти, голите думи са за вас :!:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 дек 2014 11:30

mark1926 написа:аз изтъквам факти

Коментирай следния факт: 233 (словом ДВЕСТА ТРИЙСЕТ И ТРИ) DMS-a за един месец в кампанията Аман заман,дайти да дадйем за Локуту...

Коментирай това, стига наднича в чуждата паница.

Върни се в “Футбол - България”